Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2012 12:21 - БНТ - кич: хоро, кючек и щипкане по бузките. Feat. Tzvetan Tzvetanov и Уорлик
Автор: kostas Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1661 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



 


Че точно през лятото телевизиите намират неописуемо важни поводи да предават от морето, вече даже не е интересно да си говорим. Ясно е - в София е горещо, властимащите са в отпуск, хем по-близо до плажа, хем не плащаш от джоба си "публицистичната" си отпуска. БНТ, която е решила, че денят на всички ни трябва да започва от Варна, обаче в сряда сутрин надмина себе си, а това, знаете, не е лесно.

 

 image



















 

 

 

"Министерското лято" на Цветан Цветанов и семейството му трябваше да ни умили и да го видим в образа му на любящ баща, съпруг и веселяк.
Затова набързо бяха отметнати темите национална сигурност, бюджет на МВР, разследването на терористичния атентат в Бургас и след като Цветанов ни каза, че можем да спим спокойно, започна умилително бъбрене.

image

И сега да ви кажа: Министърът си отдъхва в резиденция Евксиноград, с жената, децата, една от бабите да гледа бебето и приятели.

image

Това на снимката е дъщерята на министъра, много мило дете, възпитано и отговорно. Голямо флиртуване беше, Жени, нали е мило момиче, помоли Цветанов да я пуска на море самичка, нали е вече 17-годишна.

И учи в чужбина, иска да стане или политик, или икономист, нещо такова, и като го питаха татко й каква иска да я види, той така се трогна, че чак по бузката я щипна и вика: Много ми е готина тя!

image

И министърът пък, той разправя как оная вечер, като били на Дружба и се прибират с бус на НСО-то, и малката му дъщеря заспала и те я забравили, а бусът заминал. Като звъннал той на шофьора, и шофьорът вика: верно лиииииии, как така? Добре че детето не се уплашило, като се събудило. Много смешна история, те много се смели с приятелите, ама верно, смешно, и водещите се смяха много.

image

И после, ама как се сещат за тия работи, не знам, му направиха изненада на министъра - довели му ансамбъл "Българе", да играят хоро. И тя, Жени, вика: не, не, мен не ме показвайте с тая фигура, че тя, нали бременна и тя, ама излязоха и играха.

image

И така, приятно му беше на министъра, то си личеше.

image

После с тоя, Жоро ли, Ицо ли, се снимаха за спомен.

image

А преди това беше този, дето е посланик на Америка - Джеймс Уорлик. И той, нали ще си ходи наесен, дошъл на морето, и той на Евксиноград. И много приятно му беше да си говори с Жени и с това новото момче - Ясен.

image

Каза, че най му е хубаво да си пийва вечер ракийка със салатка, и вика: "Това е живот!", ама имал и малко работа де, другата седмица се прибира в София.

И на него като му дадоха едно фрешче, те си имат барман там, Жени и това новото момче, и им прави сокчета, та много му хареса на посланика.

image

И понеже много му хареса, даде и на преводачката да го опита.И тя, моля ти се, пи от същата сламка...

image

Тя малко се притесни, момичето, че от същата чаша, ама си пийна, не знам Жени защо не й поръча и на нея едно фрешче.

И после пак излезе този, Жоро ли беше, Ицо ли, и вика: сега ще го науча посланика да играе български варненски кючек с гагаузки елементи.

image

И играха, той посланика не може точно като нас това с чупките, ама игра човекът. После му дадоха едни лъжици, ако иде в някоя хептен нецивилизована държава - да им покаже как се свири с дървени лъжици.

image

И се поздравиха много учтиво с този, Жоро ли му беше името, много любезен човек този посланик, народен и той, като министъра.

image

И това беше ама много хубаво, много, и водещите, и те хубави и едни засмени през цялото време.

image

Само се бяха объркали тия от студиото и им държаха един надпис: Коментирайте важните събития заедно с нас!

Що го бяха сложили тоя надпис, не разбрахме!


Анелия Димитрова

 

 

www.glasove.com



Гласувай:
7



1. chavdar01 - НА ТОВА САМО ЩЕ КАЖА ЕДИН МУЗИКАНТСКИ ЛАФ.
10.08.2012 22:08
-"ШИБАЙ ПРЪЧКО НЕ ЖАЛИ,ПА МАКАР И ДА БОЛИ"! :)
цитирай
2. kostas - bulgarinut57 ,Това се води държавна телевизия и смучи пари от нашият джоб ..и аз не искам да е така ..Ама е време да отговорят на питанията!!!
11.08.2012 10:51
* bulgarinut57 - КАКВИ ЛЪЧЕЗАРНИ ХОРА !!!
10.08 19:28
Колко смях и радости са споделили.
Колко мило предаване !

Най-лошото е , че аз не гледам тАлавизия.
Затуй съм теков дивак. *
цитирай
3. kostas - И колкото нека по- нека !!! Време е да им се направи СТРОЕВА!!
11.08.2012 10:52
* chavdar01 - НА ТОВА САМО ЩЕ КАЖА ЕДИН МУЗИКАНТСКИ ЛАФ.
10.08 22:08
-"ШИБАЙ ПРЪЧКО НЕ ЖАЛИ,ПА МАКАР И ДА БОЛИ"! :) *
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3286712
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930