Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 09:55 - Войната за умове, съдби и души
Автор: kostas Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3229 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 30.11.2012 10:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
Най-ожесточената и всеобхватна война днес се води не за граници, територии и политически права, а за човешките умове, съдби и души. Атаките идват отвсякъде и само човек с развит ум и чисто сърце може да съхрани вярна ориентация и представа за добро и зло.

image

Войната е неизменна част от човешката същност, неминуемо явление в човешкото житие, както във физиологичен план е неминуемо дишането. Абсолютен мир са постигнали само свръхсъществата, наречени ангели. Но ние трябва да воюваме до последен дъх. А кое е най-важно за спечелване на войната? Да осъзнаеш, че наистина си във война и да знаеш за какво воюваш.

Осъзнаването, че сме във война е непосилно за повечето хора, което ги обрича да са губещи. Да осъзнаят, че войната е между справедливост и несправедливост, между добро и зло, това се оказва непосилно, защото ценностната система е чудовищно обезобразена. Основно божество за масата е мамона - пари, материални блага, егоизъм. 

image

Кой атакува, кой иска да ограби човешките души, има ли Злото конкретни имена, сдружения и организации? На практика всеки човек може да стане лош, безчестен и уродлив, и тогава никакви организации не са нужни - той е своеобразна организация на злото. В същото време, очевидно е, че светът се управлява от зли хора, които всячески "помагат" на отделните индивиди да изгубят себе си и душата си. Илюминати, масони, юдеи - това наистина са синоними на злото, защото не е никаква тайна, че именно те управляват на 100% авангарда на съвременния глобализъм - Западната цивилизация и американизма. Всъщност това е един още по-уродлив тип комунизъм, но това е друг въпрос.
image

Прави ярко впечатление, че основното оръжие на жидовската пропаганда е порнографията. Порнографията се натяква мощно от медиите, които са инструмент за моделиране на психиката. Естествено, децата са най-уязвими. Порнографията е директна и недиректна. Тя струи с пълна сила от наглед просто "развлекателни" програми, вечерни шоута, чрез които ежедневно се замърсява най-вече детското съзнание. Музикалните клипове и холивудските филми са препълнени с порнография и послания за "разкрепостено" съзнание, което ще рече потъпкване на представите за чест и морал сред подрастващите. Непрекъснато ни заливат новини в информационните сайтове, уж между другото, насочени към сексуална разкрепостеност и дори индиректна реклама на "професията" проститутка или порноактриса. Разбира се, същите тези сайтове, в други новини "тревожно" ни информират за нарастващия брой жертви от трафик на хора. 

image

Интернет и телевизионното пространство са изпълнени с директно порнографски програми. Огромните печалби са само единият мотив за тази порнографска кибер-атака. Другият и по-важен мотив е, че така разстройстват човешката психика, нанасят тежки поражения върху честотата й на функциониране или иначе казано, замърсяват я. Простият съвет е - не гледайте порнография, дори проявявайте непоносимост към порнографията във всичките й форми. Това е информационна атака не само срещу чистотата на съзнанието, а изобщо срещу психическия ви баланс и функционалността на волевите ви и жизнени сили, срещу потенциала ви за идеологическа борба! 

Проституцията е друг голям тумор за човечеството, който в глобални условия достига ужасяващи размери. Ако мислите, че в проституцията няма нищо лошо, очевидно сте тежко болни и се нуждаете от лечение. Всъщност трафика на хора е главният изразител на злото за човечеството - т.нар. съвременно робство. Не всички проститутки са такива вследствие от трафик на хора, но това не намалява степента на морално падение за клиентите. И в този случай се оказва, че Израел е като бастион на злото, тъй като там насилствено проституират хиляди жени и деца, главно от Източна Европа. Не е само Израел, разбира се, злото е разпространено навсякъде, главно заради апатията и липсата на борба срещу подобни проблеми. По-лесно е човек да падне, отколкото да устои и да заеме другата страна, срещу течението.
Какво по-точно искам да кажа - просто зов да събудим в себе си стремежът към добро и справедливо и непримиримост към несправедливото, уродливото и извратеното. Само така наистина ще сме докрай осъзнати воини, не само в национален, а в общочовешки план. С други думи - родолюбие, морал и правда трябва да са неразривно свързани в умовете и сърцата ни, за да сме истински воини на доброто. Който пренебрегва някой от тези елементи, идеологически и духовно остава какавида, която не е успяла да се развие истински.

image

Има хора, които мислят, че една идеологическа или политическа борба може да се отдели от вечната борба между добро и зло, и да функционира сама за себе си. В политиката няма морал - тогава смърт за политиката. Ние сме бойци за свободна България и тържество на справедливостта. За да успее една идея, трябва да е едно цяло с правдата и морала - там е силата. Съхраним ли правдата на своя страна, ще сме печеливши във всички случаи.
bars.ucoz.ne






Гласувай:
9



1. troia - Много интересен
01.12.2012 11:08
постинг. Една друга гледна точка към реалността. Поздрави за публикацията!
цитирай
2. kostas - * troia - Много интересен *
01.12.2012 12:56
* troia - Много интересен *
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3273925
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031