Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2013 11:04 - Администрацията на Обама е признала официално за "Световния еврейски заговор"
Автор: kostas Категория: Политика   
Прочетен: 2610 Коментари: 4 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Администрацията на Обама публично призна съществуването на "еврейска конспирация" в САЩ и в света, това, което шокира еврейски организации общност и еврейски фирми, които сега са сериозно загрижени за сигурността му.
Каквито  хората по целия свят само шепне и обсъдени по време на срещата, вече официално обявен от Вашингтон, а сега човечеството знае точно кой е длъжен да застъпничество ЛГБТ и лобиране за еднополовите бракове на държавно ниво.

image


На официален прием, организиран от Демократическата Националния комитет за Съединените щати "ewish American Месец наследство (" Месец на чест линия американските евреи "), вицепрезидента на САЩ Байдън произнесе реч, в която изтъкна изключителната роля на евреите в това, че идеята за еднополовите бракове (гей браковете ) е законно признати в някои американски щати.

Освен това, той заяви, че "85% от всички промени, настъпили през последните години в Холивуд и в обществените медии, което стана възможно само защото тези индустрии доведе евреите ... чието влияние е огромно ... наистина огромно ..." .

Байдън отбеляза също, влиянието на евреите в района "... правото промяна имиграцията, движението за граждански права и постиженията на феминизма."

Според втория човек в страната, след като президентът Обама, "ние (САЩ) -. Една велика страна в много благодаря начини за приноса, който ни води до еврейското наследство и еврейските принципи"

Патоса на изказването на заместник-председателя изглеждаше прекалено дори за някои от неговите слушатели. Така че, Jonathan Chait на New York Magazine предполагат, че тя може да даде коз Байдън врагове на евреите, косвено се потвърди съществуването на "еврейска конспирация". Други влиятелни евреи на САЩ, също присъства на събитието, също не бяха доволни от речта Франк Байдън. Може би PRschiki президентската администрация не смята, че това е публична проява, която ще привлече вниманието на голяма американска и международни медии, и на частни лица не е еврейския елит в САЩ.

И тогава идва  друг деликатен момент, който знае еврейски елит на САЩ и техните "експертни историци", и че те не могат дори да се обърнат с главата надолу - това е документирано в официални източници, на САЩ е изключително негативното отношение на първия президент на САЩ, Джордж Вашингтон (1732 - , 1799) към юдеите, които той каза следното:.. "Те действат по-ефективно срещу нас от вражеската армия .Те са сто пъти по-опасни за нашите свободи, както и тези важни неща, които правим, може само се оплакват, че не всеки щат унищожават ,правят  го отдавна, тъй като са вредители на обществото и най-големите врагове на благосъстоянието на Америка. "

Оказва се, че президентите на САЩ и техните администрации от Ейбрахам Линкълн до Барак Обама нарушени и наруши заповедите на първия президент, а сега открито признават неограничено влияние върху тях е на евреите - от речта на Байдън във Вашингтон ще се обърне в гроба, тъй като, ако той би бил жив - щеше да разпусне тази администрация, по дяволите, ...

Като имате предвид, че през последните две хилядолетия, всички световни лидери (царе, императори и царе), меко казано, не искат да видят в своите страни  евреите, се оказва, че в началото на 20 век,  САЩ изгради ракетна площадка за изпълнението на "Световния еврейски заговор ", която наскоро е официално призната от американския вицепрезидент.


Много хора твърдят, че това е измишльотина и че може да е ставало във Вавилон, но не и днес. Моля ви се! Тази мисъл е най-добрият защитен механизъм на тази конспирация!

ИЛЮМИНАТИ – Елитът управляващ живота на земята


image

  материала е от нета !

Всеки сам може да си извади извод  за нещата . Важна е действителноста .

А тя е нерадостна ! Защо , защото тези които определят бъдещето ни правят всичко възможно да го нямаме. А кои са ТЕ , ами пак ТЕЗИ и техните подлоги !! И имената им са показателни - ГАД (Зеев) Охрани се с авиокомпания "Балкан" ,че и данък му платихме (осъди допълнително България ) Да си спомняте подобен случай в миналото  с т. н. ТУРЦИ?  Наглата СГАН ,освен че ги хранихме ни задължаваха да им плащаме данък за изхабените зъби при храненето!!! ОПС... и циганите правят партия !!  НЯМА ДА НИ ОСТАВЯТ НА МИРА !!  ПРОСЯТ СИ СЕКИРА !!
ДАЛИ СА ЕВРЕИ, ТУРЦИ ИЛИ ЦИГАНИ -ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ !! 
ВСИЧКИ СА РАЗРУШИТЕЛИ !!!




Гласувай:
11



1. dolce - da
19.08.2013 13:31
смърт за еврейска , турска циганска сган
смърт смърт и пак смърт
цитирай
2. kostas - Към dolce - Не към всички , само за националните предатели и участвали в геноцида .
19.08.2013 13:56
За останалите ХИМИЧЕСКА КАСТРАЦИЯ и работа , работа докато възтановят погрома !!!
цитирай
3. zaw12929 - в ОСНОВАТА НА ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ Е РЕЛ...
27.08.2013 19:24
в ОСНОВАТА НА ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ Е РЕЛИГИЯТА, ДА ПРОДЪЛЖАВА УПОТРЕБАТА И ЗА РАЗЕДИНЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
цитирай
4. zaw12929 - смърт за еврейска, турска циганска ...
27.08.2013 19:25
dolce написа:
смърт за еврейска , турска циганска сган
смърт смърт и пак смърт


ДЕМОКРАЦИЯТА НИ В ДЕЙСТВИЕ: ИЗИСКВА ДРУГО!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3286604
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930