Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2013 09:59 - 28-те стъпки за геноцид на народа български – видео
Автор: kostas Категория: Политика   
Прочетен: 1204 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


„България е на директно управление на Световната банка”.

Борисов нито е дирил, нито е имал предвид Симеон Дянков за финансов министър. Не е и в неофициалните му правомощия да го махне от поста му, даже и да не го одобрява. Високостоящи съветници са му го предложили и той не може да го пипне и с пръст. Дянков трябва да изпълни поставената му задача – да принуди България за приеме заробващата помощ на МВФ или на СБ.
Почти еднакъв стил на изказване с популистки цели, както в говоренето на Дянков, така и на неговата “леля Кристалина Георгиева”, също доскорошен висш служител в свързаната с неприятни впечатления за много страни по света Световна банка.

Икономическия геноцид на МВФ и СБ увековечава колониалната система:
Дресиране на нации чрез условията за кредитиране Чрез т.нар. «условия за заема» (loan conditionalities) МВФ и СБ заставят държавите-длъжници да провеждат само такава политика, която служи на интересите на международните кредитори, докато в същото време държат съответната нация в усмирителна риза, за да не може тя да провежда независима икономическа политика. Една и съща рецепта се прилага навсякъде по света, независимо от дълбоките различия между държавите. Например те всички биват заставяни да приемат т.нар. “пакет от стабилизиращи мерки” на МВФ, който отваря широко вратите на националните икономики за т.нар. “чужди инвеститори” и чужди търговски банки. На държави, които откажат да прилагат този пакет от мерки, не се отпускат кредити за инвестиции в националната икономика, не се разрешава и разсрочване на плащанията по дълга…

Икономическия геноцид на МВФ и СБ увековечава колониалната система: Сценарият за разрушаване на публичните инвестиции.
Реформите на МВФ-СБ имат за цел да доведат до колапс публичните инвестиции. На всички разходни пера се налагат “тавани”. На държавата бива забранено да мобилизира своя собствен ресурс за изграждане на национална инфраструктура, пътища, болници и пр. Ръководството на инвестиционните проекти се поема от “международните кредитори”. Те определят каква инфраструктура трябва или не трябва да се изгражда, къде да се изгражда и кой да я изгражда. Техният контрол върху инвестициите води до колапс на националните ресурси и увеличаване на външния дълг на страната.

image

Пъркинс

Вижте как коментира подписалият се с псевдонима Патилан във форума на investor.bg под текста за доклада на ООН, в който се казва, че българите се топим най бързо в света. Който иска – да си направи изводите. И да реши какво да прави с живота си. Вижте и изповедта на един икономически убиец – с видео, който покрепя индиректно по един смразяващ начин позицията на Патилан. Време е поне на първо време да започнем да използваме главите си по предназначение – тоест – да мислим.

МФ си измиват ръцете със зам. министър Владислав Горанов от Герб.
Той е авторът на 28-те стъпки за геноцид над народа ни, предприети от МФ под претекст, че са мерки против кризата. “Антикризисните мерки” са плод на “болните амбиции” на финансовия министър Симеон Дянков и чрез тях проличава това как зад широкия гръб на Бойко Борисов изскача сянката на Иван Костов!


snaiper-bg.net






Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3274220
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031