Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2013 13:26 - Цветан Цветанов отоплява 12 000 цигани с краден ток, за да гласуват за ГЕРБ!
Автор: kostas Категория: Политика   
Прочетен: 7183 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

  12 хиляди цигани ползват ток на аванта в ромската махала на Самоков и така ГЕРБ си подсигурява гласове за всички избори. Това твърдят жители на града пред журналисти. Според тях властта покровителства кражбите на електричество и по този начин държи в ръцете си електората от махалата. Само малка част от къщите в нея са в регулация, имат нотариални актове и са легални клиенти на ЧЕЗ. Останалите домове, които никнат като гъби, са нелегално свързани към мрежата. Циганите правят това, докато тя е под напрежение. По тази причина няколко души загинали.

 

image

Ромската махала в Самоков

В махалата няма електромери. Нелегални кабели са опънати от стълбовете до къщите на циганите, много от тях са с подово отопление, което консумира огромно количество енергия. Местните тарикати дори изобретили алтернативни системи, за да се топлят през зимата, която в Самоков е дълга и студена. За целта те използвали стари пружини за легла. Свързвали ги към мрежата и така се получавала огромна печка с открити реотани.

Изобретението е много опасно, но е изключително ефективно. То загрява бързо къщите, които са направени от всякакви подръчни материали. Естествено, те са без топлоизолации, качествена дограма или каквито и да било подобрения за пестене на енергия. Това и не е необходимо, защото циганите от махалата си живеят като собственици на електроцентрали, без да плащат. Благодарение на това в ромските къщи е топло и уютно. Собствениците им шляпат по джапанки и тениски, а около тях доволни подскачат голи малките им дечица. В махалата осветлението не се гаси денонощно. Обичайна гледка е по 6-7 външни лампи да светят дори на обяд.

Според жителите на града тарторите в махалата са назначили двама дебеловрати млади цигани да събират по 20 лева от всяка къща за ток. После те носели парите в местното енерго. При такава консумация не е възможно едно домакинство, в което има поне по 10 души, да изразходи енергия за 20 лева, възмущават се местните хора. Как се отчита тя и кой плаща? Категорични са, че от цялата схема енергото губи огромни суми, които начислява на сметките на редовните си абонати. Управляващите измислили схема да държат в подчинение електората от махалата. Месеци преди изборите токът им се спирал. След това емисари на вътрешния министър Цветан Цветанов преговаряли с циганските босове. Сделката била – пускаме ви тока, но срещу гаранции, че всичките ви хора ще гласуват за нас, разказват възмутени граждани на Самоков пред журналисти. Те категорично не са съгласни да плащат тока на циганите, а те да определят кой да управлява държавата и града.

Освен далаверите с тока в махалата се върти търговия с пълна сила. На сергии по улиците се продава всичко – от домашни чехли и вафли до бутове от прясно заклани животни. Нито един от мургавите търговци няма касов апарат, свързан с НАП, каквото е задължението на всички в този бизнес. Това също е част от схемите на Цветанов да подсигурява гласове за ГЕРБ, категорични са жителите на Самоков.



senzacia.ne



Гласувай:
7



1. makont - По повод филмчето,
30.01.2013 14:00
прокурорите имат две очи, дори едното да бъде "затворено" и обвинение няма да има. В момента дори инспекторат си нямат, лесно е. Пък нека не забравяме, че е криза и мизите са паднали. Така, че всичката пара през свирката, след това резултати няма да има.
цитирай
2. kostas - По повод прокурорите ..
30.01.2013 14:16
Едно от най-наглите документни престъпления в историята на българския съд е свързано с П.Стоянов. ДС "изпира" предварително имиджа на Стоянов за президентските избори като по време на издигането му за президент организира заличаването на следите на започналото бракоразводно дело с Антонина, заведено в асеновградския съд, заради връзката и с военен прокурор. Скандалът между тях излиза извън контрол, но скоро е потушен от господарите от ДС, които ги пренуждават да се сдобрят и притискат военния прокурор да се раздели с Антонина. Сотир Цацоров шеф на асеновградския съд разпорежда заличаване на следите от започналото дело. За 2 нощи книгата с номерата на бракоразводните дела е преписана наново и следите са заличени от служителите. За благодарност за добре свършената работа Сотир Цацаров е назначен впоследствие за шеф на пловдивския съд. А СЕГА Е ГЛАВЕН ПРОКУРОР!!!
цитирай
3. tamperto - ,
30.01.2013 19:17
интересно, каква ли е ролята на КМЕТА на Самоков? И ако БСП дойдат на власт, или ДСБ или който и да е, дали циганите ще започнат ще започнат да плащат или магарето е изтървано в реката мнооого отпреди Цветанов и ГЕРБ???
цитирай
4. chavdar01 - ТАКА СЕ ТРУПА "ЕЛЕКТОРАТ"!
30.01.2013 21:51
И ПОСЛЕ СЕ НАЛАГА ДА ЖИВЕЕМ СПОРЕД ТЕХНИЯТ ИЗБОР!
ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ИМА ГЛАСУВАНЕ СПОРЕД ЦЕНЗА!
цитирай
5. olivie - И ПОСЛЕ СЕ НАЛАГА ДА ЖИВЕЕМ СПОРЕД ...
31.01.2013 14:04
chavdar01 написа:
И ПОСЛЕ СЕ НАЛАГА ДА ЖИВЕЕМ СПОРЕД ТЕХНИЯТ ИЗБОР!
ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ИМА ГЛАСУВАНЕ СПОРЕД ЦЕНЗА!

Мислиш ли, че пенсиите дето гласуваха на референдума с "ДА" под строй и ги полъгаха, че токът ще е безплатен нямаха ценз?
цитирай
6. hristo27 - Толкова е гадно, че не си заслужава ...
31.01.2013 14:38
Толкова е гадно, че не си заслужава да се прочете дори, господа управляващи!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3274261
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031