Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2012 09:21 - МАСОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ – ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ, СНИМКИ И ДОКУМЕНТИ
Автор: kostas Категория: Политика   
Прочетен: 15122 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 09.11.2012 10:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Бойко Борисов на първия рожден ден на застрахователна компания СИК през 1995 г. Отляво надясно са Венцислав Стефанов, Румен Николов- Пашата, Бойко Борисов. Стефанов и Пашата са отишли лично при Тодор Живков в Бояна и са му предложили да му осигурят денонощна охрана, след което пращат да го пази Бойко Борисов. Снимка: Живко Ангелов, вестник “Капитал”

 

Румен Николов-Пашата е масон. Младен Михалев – Маджо също е масон. През есента на 2010 г. вестник “Уикенд” пусна факсимиле от саморъчно написаната молба от Маджо да стане член на масонската ложа… Копия от молбата му, извадена от възмутени от това в самата масонска ложа, е била пратена до две различни издания, но само “Уикенд” се осмелява да я пусне. Но има още едно копие – и от молбата на Румен Николов-Пашата. Нея никой не пуска. Вероятно изданията се страхуват, защото това е приятелят на Борисов. И повече от приятел. Силният човек в сянка.

Пишещият тези редове се добра до нея (виж илюстрациите). След публикацията Маджо не отрече, че е масон или че подавал такава молба. Някой може да се усъмни дали не става дума за фалшификат. Едва ли. Първата естестествена реакция и на двамата щеше да бъде, че за тях се разпространяват фалшификати. Това е лесно доказуемо.

image

Факсимиле от клетвен лист на членове на масонска ложа, подписан от Румен Николов-Пашата, Младен Михалев-Маджо. Имената след тях съвпадат с името на известен бизнесмен и на бивш зам.-министър на правосъдието. Пряко свидетелство за връзките на властта с подземния свят.

Дали тези документи са автентични или не, тези двамата няма да са изключение сред хората от силовите структури в склонността им да налитат да стават масони. Виден масон и дори шеф на масонска ложа е Румен Ралчев, бивш бодигард на Тодор Живков в някогашното УБО (Управление “Безопасност и охрана” – V управление на Държавна сигурност), сега собственик на охранителна фирма. Масон е бил и Илия Павлов, покойният президент на “Мултигруп”. Масони са политици, депутати, кметове, общинари от София, съдии, прокурори.
Оръжейният търговец и хотелиер Младен Мутафчийски публично е признавал, че е масон. За него е известно, че е близък с боса на СИК Младен Михалев-Маджо. В интервю пред близкия до Мутафчийски сайт “Фрогнюз” през юли 2011 г., той отново повдигна завесата на масонството със следното:

“Станах масон още по времето на развития социализъм. Мои приятели в Италия ме препоръчаха и бях приет в Торино. Бях в една ложа с Джани Аниели, собственика на ФИАТ. След време от своя страна аз предложих в същата ложа да бъде приет Владо Грашнов (шеф на МТел, вече покойник – бел. ред.) и това стана. След това се прехвърлих в България, но вече не ми остава време. …Разбира се, има хора, които се взимат много насериозно и си мислят, че всичко започва от тях. Преди години Робърт Удуърд организира групово пътуване на български масони във военната база на НАТО в Пиаченца, Италия. Предвождаше ги Илия Павлов. Бяха още Стоян Денчев, Румен Петков, Румен Ралчев – общо над 20 души. Илия получи там 33-а степен (бел. ред. – в масонската йерархия).”

От това признание става ясно, че и бившият вътрешен министър и функционер на БСП Румен Петков също е масон. Читателят може да запомни този детайл, защото Петков също е свръзван с Младен Михалев-Маджо от СИК, както ще стане дума по-нататък. Когато беше министър на вътрешните работи, излезе виц – „Какво значи МВР? – Маджо Вика Румен.

Докато преди 1-2 века масонството в Америка, примерно, е обединявало богати и известни хора в някакъв стремеж да бъдат строители на обществото, да го развиват, да лобират за това, да помагат с благотворителност, в днешна България масонството е бутафорна тайна организация, която обединява парвенюта в стремежа им да доказват собствената си значимост и да се съюзяват за взаимни услуги. И, както се вижда, масонството у нас обединява в едно мафиоти, хора от групировките и представители на властта.
image

По традиция в България организациите във всяка една област се израждат към смафиотяване. Така беше и при комунизма от творческите, спортните и др. съюзи, чак до върховете на властта, с живковите протежета в ЦК на БКП и изпълнителната власт. Група хора се обединяват и си правят взаимни услуги, завземат властта и мачкат останалите. По същия модел масонството у нас обединява на мафиотски принцип. Стремежът на телохранители като Ралчев или на момчета без минало като Пашата и Маджо, да станат масони, е обясним и синхронен с този на мнозина като тях, забогатели бързо.



Въпросът е – прави ли Борисов изключение? Не е ли масон и той?

Иван Славков в интервю няколко години преди смъртта си със смях разказва как Борисов веднъж го попитал как може да стане професор като него. Комплексарският стремеж на Борисов към титли, награди и похвали си личи дори по визитната му картичка като кмет: “Инженер, доктор, Бойко Борисов, генерал лейтенант, кмет”

image

При тоя стремеж към “признание” не е изключено да е кандидатствал и да е приет за масон, още преди да е станал кмет. Едва ли е толкова важно. По-важно е, че той е свързан с масони, които представляват обединение на подземния свят с властта.

alterinformation.wordpress.com

image
Още един прелъстен, този път - Старозагорският митрополит Галактион освещава сбирката, хванал малтийски кръст в ръка.

image
image
Делян Добрев е чирак в масонска ложа image
Тя има зад, до и над себе си подходящите хора, самата Меглена пък е братовчедка на Соломон Паси.

image
„Новият турски посланик у нас Исмаил Арамаз е арменец и масон, тази е причината той да откаже да се моли в Джумая джамия.”
 
Румен Ралчев: Няма правителство без масони !!!
image

     Овчи грип броди из България цели 22 години - bgzemia

                В КЛИПА Е ИЗРАЗЕНО МНЕНИЕ И НА БРАТЯТА МАКЕДОНЦИ ......









Гласувай:
7



1. djani - Толкова са потайни,
09.11.2012 17:37
Че дори не знаем какво правят за народеца, Бог да ги поживи всичките. Сбирките им са за взаимно одушване и уговаряне на келепира...
цитирай
2. kostas - Хич не са потайни, ами една гьоставица да се разиграе и и ще им иде килипира ...на майната им. Много им се молим...
09.11.2012 18:10
* djani - Толкова са потайни,
17:37
Че дори не знаем какво правят за народеца, Бог да ги поживи всичките. Сбирките им са за взаимно одушване и уговаряне на келепира...*
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3274197
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031