Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2012 18:51 - България като Аризона или Палестина - СВЕТЪТ ПОД СЯНКАТА НА ЦИОН
Автор: kostas Категория: Политика   
Прочетен: 3286 Коментари: 6 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Напоследък всяка статия на лондонския всекидневник „The Financial Times” започва с призив за материална подкрепа с думите: „High quality global journalism requires investment.” Което ще рече: „Висококачествената световна журналистика изисква инвестиции." Всеки да го разбира, както желае.

*    *    *
До ден днешен, колчем зачекна темата за постепенното трансформиране на страната ни в нова Палестина, ме обявяват за „луд". Колко факти, доказателства и свидетелства вадих! Единственото, което постигнах, е да свалят телевизионните ми предавания. В понеделник, 27 август 2012 г., нещата излязоха извън контрол. Пред очите на съпругата ми бъркаха в компютъра, на който в момента пиша. А информацията, която предстои да цитирам, изчезна от сайта на вестника, от който я бях взел. Но другарите явно не знаеха, че бях я „архивирал" във вид на снимка. И това ми помогна да я открия отново… Няма „конспиративни теории". Става дума за заговор, който е в ход.
България като Аризона или Палестина, изберете сами От години изнасям в книгите си невъзможността Израел да оцелее не поради арабското човешко море, което го заобикаля. А заради егоизма на самозваните „евреи". Раждаемостта на палестинците, които са истинските потомци на древните юдеи, приели юдаизма – нещо като дьонмета, е многократно по висока от тази на израелските евреи. Отдавна е ясно като свежа юлска утрин, че „евреите" няма да устоят на здравия палестински фалос. Наясно са в най-висшите кръгове, които ръководят света. Вижте и чуйте.
В петък, израелско издание, излизащо в София, разтръби: „На съвместното правителствено заседание в Йерусалим България и Израел ще договарят срещу плодородни държавни земи да получим финансов ресурс и високи технологии за обработването им. Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов ще обсъди такъв проект с колегата си. България ще предложи още Израел да инвестира в логистичен център до Пазарджик, където да се съхранява и обработва готовата продукция от плодове и зеленчуци, съобщи за „Стандарт" Найденов. Става дума за сгради на бивши казарми. Министърът е съгласувал предложението си с кмета на Пазарджик Тодор Попов."[1]
Часове по-рано същото е било обнародвано под заглавието „Правим ТКЗС с Израел: Предлагаме ниви срещу техника"![2] Този надслов явно обезпокоява властта, затова е променен на „Правим бартер с Израел".[3] Той също се оказва опасен и е заменен от вече доста неутралния, дори изкарващ пожарникар-премиерката заплашена от тероризъм героиня, а домакините й – особено загрижени за нейния живот и здраве: „Пазят Борисов в блиндиран апартамент в Израел".[4] Смущаващият текст отсъства в материала под това заглавие. Няма да има „ТКЗС", нито „бартер"… Свободно слово ли?
А вие разбирате ли за какво иде реч? Достига ли до съзнанието ви, че Б.Б. подарява разкошното ни бащино огнище? Възнамерява да направи „сделка", чието най-точно определение е дадено от мъдрия ни някога народ: „Заменя кон за кокошка!" Така са й заповядали. Ще подарим на израелците „плодородни държавни земи", а те ще ни предоставят „ноу-хау" за… съхранение на плодове и зеленчуци?! Господи, хилядолетия преди изобретяването на хладилника, тук античните българи са знаели как да пазят плодовете на своя труд здрави и годни за консумация. То е все едно евреите да продават краставици на бахчеванджия. Или да учат бащите си как се правят деца, казано пак по народному.
Даже да приемем, че чифутите внедрят тук последната дума на техниката и технологиите за огромни промишлени хладилни помещения, това пак е временно. Няма нещо, което е създадено от човека, което да не подлежи на разваляне. А земята е от Бога и е вечна!
Не проумявате ли, че ни готвят за нова Аризона или Палестина? Процесът е стар, колкото е т. нар. преход. Ние прехождаме към отвъдното, а на наше място се настаняват те – „богоизбраните". Толкова ли сте слепи, че не виждате?
Как е в самия „ционистки рай"? „Сегашната система за притежаване и ползване на земята в Израел може да бъде проследена до събитията от преди близо век назад, когато на заседанието на Петият ционистки конгрес през 1901 г. е създадена частна благотворителна организация, наречена Еврейска национална фондация (ЕНФ). Нейната задача е да придобива земя за заселване на евреи в тяхната древна родина."[5]
Колко „антична" е „родината" им, вече знаем. Точно тази – Палестина, никога не е била. Те произлизат от българите, които през средновековието населявали огромните територии на изток от степите между реките Днепър, Волга и Дон, и между Черно и Каспийско море. Официално се смята, че нашите предци са се настанили там поне отпреди около 4000 години пр.Р.Хр. Ала вече се знае, че всичко се е развило много, много по-рано – още най-малко от 25 000 години пр.Р.Хр.[6] Мен ако питате – още толкова преди това.
Става дума за т. нар. „курганска култура", за цивилизацията на древните българи в описаните територии. Нейни (български) наследници са много народи, чието споменаване може да прозвучи като фантастика: норвежците – 23.6 на сто от гените, шведите – 18.4 процента, датчаните – 16.5 на сто, самите (финландците) – 11 процента…[7] Всъщност всичко започва в Африка. Прехвърля се на Балканите – през земите на днешна Албания до сърцевината на полуострова. А от тук започва огромното преселение на белите хора на изток, югоизток, североизток; на запад, югозапад и северозапад.
Курганска буквално ще рече „цивилизация на гробните могили". От „курган" – могила, надгробна могила; древен обичай за погребване на владетели и видни личности в гробници, върху които била трупана пръст, за да не бъдат открити и плячкосани. А покойниците да бъдат оставени на спокойствие. Та да живеят пълноценно в отвъдното. Началото на надгробните могили – курганите, навярно е поставено от трако-българите още през енеолита – преди бронзово-медната епоха.[8]
Достатъчно доказателства могат да се намерят при изследването на издълбаните от човешка ръка скалните помещение в Провадийско, Русенско, по Искърското дефиле и в Югоизточна България. Без съмнение тези правоъгълни камери са представлявали или нещо като храмове, или по-вероятно – родови гробници.
Любопитно е, че политпросветниците с дипломи за „археолози" и „историци", тълкуват находките според „тоягата", съответно – „кесията" (обещанията за кариера и пари). Противно на научните доказателства, ченгета като другаря Божидар Димитров направо отхвърлят тракийските корени на днешните българи. Квалифицират ги като „мит". За такива твари фактът, че ни „извадиха" от групата на монголоидите е цяла исполинска крачка в развитието им. Според тези другари нямаме нищо общо с т. нар. траки. Това било… „мит"! „Но днес е вече почти сигурно, че прабългарите не са тюрки и монголоиди, а спадат към иранската племенна група (т.е. българите са европеиди) и прародината им не е Монголия, а земята Балхара в подножието на Хиндокуш, т.е. равнините на днешния Северен Афганистан."[9]
Болшевишки глупости, внушени от когото трябва. Точно толкова отдалечаващи ни от истината, колкото и внушението, че траките не били… българи, моля ви се! Всъщност родовите гробници – курганите, бодат очите на българофобите. Тъй като те са свидетелство за наличието на изключително древна и невероятно развита цивилизация. А какво ще рече „тюрки", както и „славяни", нито другарите с ченгесарски дипломи от милиционерските участъци, наречени „исторически факултети", нито колегите им някъде по света могат да обяснят.
Но да се върнем в държавата на българо-хазарите, нашите козари, както ги наричат понякога. Между V и VІІ век те започнали да се обособяват в отделно племе. И през VІ век се откъснали от Велика България, за да нарекат страната си Хазария. В рамките на продължителен процес от VІІ до Х век постепенно и не цялото население приело талмудизма за своя религия. След разгрома на Хазарския каганат те се преселвали на вълни от Кавказките планини на изток (дах чафутите, планинските евреи, повечето от които са староверци – приемат Танаха, но не и Талмуда) до Атлантика на запад. И от Румъния на юг до Прибалтика на север. Изречете ли тази историческа истина, доказана с писмени и материални паметници, с надписи върху надгробни плочи и т.н., на часа ще ви лепнат етикета „антисемити".
От седемдесетте години на ХІХ век, когато Палестина е била област в Отоманската империя, до навечерието на провъзгласяването на държавата Израел през 1948 г., Еврейската национална фондация е успяла да закупи – доброволно или чрез насилие, общо 936 000 дунума земя. Поне за мен е трудно да изчисля на колко декара или квадратни километра се равнява това количество. Тъй като според някои източници един дунум (дьонюм) горе-долу отговарял на декар. Други твърдят – на 2,5 декара. Срещат се и мнения като следното – „четиридесет стандартни крачки на дължина и ширина".[10]
Все едно, относителните данни са най-точни и многозначителни. Повече от 70 на сто от земята на Израел станала собственост на ЕНФ. На практика това са лични имоти изключително на Ротшилдови и на още няколко свръх богати еврейски рода. Значителна част от нея била придобита по време на британския мандат – 1918-1947 г.[11] Цялата земя, собственост на ЕНФ, останала завинаги така. Тя никога не е била продавана както на евреи, още по-малко на араби. „Но е отдавана за дълго под аренда на кибуци или на други форми на еврейски поселища."[12] Нито веднъж, в никакъв случай – на неевреи, най-вече на араби!
Сега идва най-важното. „През 1960 г. Израелският парламент прие серия от закони за земята, включително „Основен закон: Земята на Израел". Той определя земята, притежавана и от правителството, и от ЕНЦ като „израелска земя". Законът повтаря принципа, че тези земи могат само да бъдат отдавани под наем, но не и продавани. Въпреки че ЕНФ запази собствеността си върху земята, законът от 1960 г. прехвърли административната отговорност за нейните (както и за притежаваните от правителството земи) върху новосъздадената агенция – Израелската поземлена администрация (ИПЛ).
Днешната ситуация с притежаването на земя в Израел [1997-1998 г., досега без никаква промяна] е следната: 80,4 на сто е притежание на правителството, 13,1 процента е частна собственост на ЕНФ [частна организация], а 6,5 на сто е разделена по равно между арабски и еврейски частни собственици. Така ИПЛ управлява 93,5 на сто от земята в Израел."[13]
Когато ви кажат, че араби не могат да купуват земя в Израел, се усмихвайте. Никой не може! Изглежда тукашните комунисти усвоиха от израелците напълно изпразнения от съдържание термин „право на строеж". В ционистката държава той е напълно валиден. Но почти никога, да не кажа изобщо, не важи за арабите. На това ще се спра с най-пресни сведения.
Изниква въпросът: Кой е упълномощил една остаряваща свръх едра и недодялана мома от село Банкя, Софийско, да подарява свещената плодородна българска земя? Едно от значенията, с което думата „министър" е въведена в употреба за висшите административни длъжности, е „слуга". Откъде накъде онази, която по силата на действащото законодателство следва да слугува на народа, се разпорежда със собствеността на своите господари – българските граждани, без изобщо да ги пита?
И знаете ли, далаверата в полза на частната държава на семейство Ротшилд не е от сега. Когато все още беше в ръцете на агента на Държавна сигурност с псевдоним „Бор", откраднатият вестник „Труд" извести, че по време на своето вече споменато неотдавнашно посещение в Съединените щати Б.Б. се потяла „на ползу роду”, както обичаше да се изразява агентът Жорж.[14] „Eврейски инвестиции в земеделието и китайски – във високите технологии договаря Бойко Борисов в Ню Йорк”, крещят заглавия в местни медии.[15]
Пропускам пожарникарските глупости за скоростното ни превръщане в „средноевропейска държава". Обаче преди години, когато за първи път обърнах внимание на тази заплаха в друга медия, запретнах ръкави и бързо направих няколко справки. И установих, че (към началото на 2010 г.) държавата Израел има население от 7 645 600 души.[16] Още в издадената през 1896 г. книга „Еврейската държава" – програмата на ционисткото движение, нейният автор и официален основател на „политическия ционизъм", виенският журналист Теодор Херцел е записал, че „евреите не са селяни (земеделци)”. И обобщава, че не бива да се има „доверие на желанието на евреите, които са интилигенти, да станат старомодни селяни”.[17]
Това издава колко далечни са корените на настоящите пишман евреи от тези на древните юдеи. Истинските обитатели на Юдея били скотовъдци, земеделци, занаятчии и търговци. Какви други? Това са били основните начини за прeпитание преди повече от две хилядолетия.
Цялото сегашно селско стопанство на „ционисткия рай" е постигнато с парите на няколко свръхбогати юдейски фамилии – преди всичко на Ротшилд и Хирш, и с непосилния евтин труд на палестинците – истински потомци на древните юдеи, които приели исляма.
Ала по тези места битува изключително просто, психясало мнозинство. Без да притежава образование и ерудиция, то има „мнение" по всички въпроси. То предпочита самозваните „евреи" пред всички останали хора. Харесва ги във вид на болшевишки, американски или тукашни терористи. Готово е да бъде клано от тях в качеството на жертвено животно пред олтара на Яхве-Йехова – „бога", чието име не бива да се произнася, понеже е на… сатаната. Онзи, дето се плаши от светлината.[18]
Споменатата преобладаваща „общност" от същества, смятащи се за „българи", смята за истина само показаното по тиражните медии. Затова е уверено, че „евреите" са „най-умните" и „най-интелигентните" хора на света. За мен принадлежността на ционистите към човеците е твърде съмнителна. Но повечето тъй „мъдри" и „знаещи всичко" нашенци неусетно полягат пред ционистите. Ето ги бъдещите палестинци тук – робската работна ръка на „богоизбраните". 
Пазете се от юдеите, дори когато принасят дарове
Може да ви се стори нескромно, но си струва да припомня, че за първи път истината за Ротшилдовата ръка върху собствеността и контрола на „ЛУКойл" прозвуча в спряното преди близо седем месеца телевизионно предаване „Диагноза с Георги Ифандиев". На 5 юли т.г. леко повдигнах завесата, забулваща огромните имоти, инвестиции и влияние на семейство Ротшилд у нас.[19] На първо място това е „Рослин Капитал Партнърс–България ООД – София". Тя се занимава с доста неща – има „широк портфейл", както ни учат да се изразяваме напоследък. За да не ви отегчавам, ще изброя само отраслите и сферите, в които пълномощниците на Ротшилдови инвестират.
„Профит Мениджмънт" ООД „е бързоразвиваща се счетоводна къща, регистрирана съгласно българското законодателство, предлагаща професионални услуги в областта на счетоводството, българското данъчно и осигурително законодателство и финансите."[20]
Самата „Рослин Капитал Партнърс-България" ЕООД инвестира и в енергетиката на този опит за държава. Ала не само в нея, а на практика в почти всичко. „По-долу са представени някои фондове и компании в които „Рослин Капитал Партнърс – България” ООД има акционерно или дялово участие или управлява:
– ЕМС – фонд за дялово финансиране, инвестиращи в България. Портфейлът на фонда включва фирми от телекомуникационната, фармацевтичната, хартиената, винената и сладкарска промишленост;
– Ceres – фонд за дялово финансиране, насочен към фермерство и придобиване на земя за оран;
– New Europe Venture Equity – фонд за дялово финансиране с цел инвестиране в IT компании;
- Промишлен парк София Изток – фирма за развитие на недвижими имоти управлявана по методите на фонд за дялово финансиране;
– КАИ Груп – производител на гранитогресни керамични плочки в региона и други.
– „Горичане Енерджи" ЕООД е представило писмо от Energiewerkstatt GmbH (притежаващ дългогодишен опит в изпълнение на проекти от вятърна енергия в цяла Европа) с дата от 17.09.2010 г., в което е посочено че цитираното дружество е работило по техническия проект на вятърен парк „Добрич". Също така са завършили предварителните преговори, в които Energiewerkstatt GmbH ще бъде технически ръководител на строителните работи, а на по късен етап и оперативен ръководител на вятърния парк…"[21]
„Надявам се, че сами се убеждавате: част от новите високи цени на електрическия ток дължите на Ротшилдови. Но обърнете внимание на техния „широк инвестиционен портфейл" и преди всичко на капиталовложенията им във „фермерството". Става дума за земята ни, която хилядолетие е хранила не само българите. Казват, че чуждестранните инвеститори нямало да я отнесат навън. Притежават ли я, ще държат в ръцете си храната на тукашните хора. От дълбоката античност е известно, че народ, който не е в състояние да се изхранва, загива!"[22]
Още тогава, преди близо два месеца, сякаш съм усетил опасността. Последните два-три пасажа са буквален цитат от споменатата моя публикация. Но съм допълнил, че се намира Ротшилдова фирма, която върти далавери с недвижима собственост – „Paladin Property Development”.
Към финала на тази публикация написах дословно следното: „Това е, засега. Не, Ротшилдови не ми плащат, за да им правя реклама. Честно да призная, натъжава ме безразличието, незаинтересуваността и сякаш безкрайната пасивност на нашенци. Плаша се…"[23]
Няма да изреждам предългия списък с други огромни израелски „инвестиции" на тази, на нашата бащина земя. Колко са техните закрити селища край столицата, в Пловдив, Велико Търново, по Черноморието? Ами т. нар. молове и други големи магазини? Те изкупиха и продължават да пазаруват на безценица най-плодородните земеделски земи в Добруджа и Старозагорско. Преди осем лазарника бабичка от селото, в което имам лятна къща, продаде 10 декара на израелец, защото й предложил „добра цена" – по 50 лева за декар! И така, с петстотинте лева щяла да може да посрещне своя внук, който работи в… Италия!
Питам аз: С какво са ни виновни самозваните „евреи"? Ние сами не ценим онова, което имаме. Кой гласува за тези свръхпосредствени и продажни управници (макар да не вярвам в изборите, виждам одобрението на народните маси)? А после не само ги търпи, ами при случай гледа да се отърка о пешовете на шинелите им, върху които незабележимо за глупаците са пришити пагоните на чужди, враждебни нам сили? Да харижем земята, за която много хилядолетия се е ляла българска кръв? Какво е това?
Дотегнало ми е от простотия. Наблюдавах как огромното мнозинство от нашенци вярваше на управниците, които ги уверяваха, че няма страшно. Като купят земя, чужденците няма да я занесат у дома си. Симо Мадридски беше шампион в това отношение. Изглежда, за това го проводиха и назначиха.
Как никой не се сети за съдбата на палестинците – изконните юдеи, приели исляма! На чия страна е правото – на хазяина или на кираджията? Никой ли не се сети, че при тяхната и нашата изключително ниска раждаемост, те могат да се преместят тук, където на бърза ръка ще се справят с единствената заплаха – циганите. Един закон за задължителна ваксинация и гледайте какво се казва редуциране на населението…
За всички тези неща ми е думата. Затова и махнаха предаването „Диагноза" от програмата на телевизия „Евроком" – София. Посегнаха му под натиска на израелското посолство. Но и понеже тук вече почти няма българи. А стремеж към истината, съчувствие и взаимопомощ са отдавна забравени понятия.
Никой не се интересува от минало – историческо, на политици, „предприемачи", журналя… Всичко е чалга! Да живеят Азис и Б.Б. – тези Глория и Екстра Нина на коленичилия пред интернационалните му чорбаджии нереформиран местен комунизъм, кой знае защо обявяван за „демокрация"! И пламти със страшна сила огънят на любовта между българските и израелските управници! Олеле, мале!…
Само след около две седмици правителствата на България и Израел щели да заседават заедно. За втори път, сега – там, в старата Палестина. На всичко отгоре – в Йерусалим, което ще бъде нарушение на международното право. Право ли казах? Нима основателят на банкерската династия Ротшилд, стария Майер Амшел не беше възкликнал: „Дайте ми контрола над националната валута и няма да ме интересува кой прави законите.”[24] Е, повече от век неговите наследници вършат точно това – печатят парите преди всичко на американците, но и на останалите „велики сили". Тогава?
Всичко е подготвено. Постепенно телавивското правителство ще престане да се крие и съвсем спокойно ще се настани в София. „На 11 септември премиерът Бойко Борисов и домакинът му Бенямин Нетаняху ще посрещнат заедно 11-ата годишнина от атентатите в Америка, когато терористи взривиха два самолета в кулите близнаци в Ню Йорк. В края на октомври се очаква в Израел на официално посещение да отиде и президентът Росен Плевнелиев."[25]
С риск да стана досаден, но и това е dйjа vu. Какво общо имаме ние с 11 септември 2001 г. и кулите-близнаци в Ню Йорк? За Израел не отварям дума. Тяхна работа. На много хора по света вече им светна. Думата ми е за Б.Б. и компанията му от „веселяци", представители на номенклатурни семейства или самите те замърсени до уши с комунизъм. Колко години с дулата на автоматите ни задължаваха да „празнуваме" Октомврийската революция – юдеоболшевишкия метеж, чиято пряка последица беше нашето комунистическо робство?
Сега ще отбележат друга дата, която засяга началниците на болшевиките. Дотолкова, че първо изкараха близо два пъти повече, отколкото беше едновековната аренда на Световния търговски център. Сега пак Те печелят от новия строеж на същия терен. За Патриотичния закон и ограничаването на свободите на американските граждани, за войните в Афганистан и Ирак, за „арабската пролет" и задаващите се нови конфликти е излишно да споменавам. Нито за очертаващото се следващо изграждане на тези разрушени държави…
Все едно години наред гледаме един и същ епизод от филма на Чарли Чаплин „Хлапето". Спомнете си как малкият Джаки Куугън минава по улиците и с камъни троши стъклата на прозорците. Докато стопаните покажат главите си, хлапакът е плюл на петите си. Но вече се чува (въображаемо, филмът е от ерата на нямото кино) гласът на „случайно" наближаващия джамджия, който „удобно" предлага услугите си…
Винаги се намира глупак като цар Артаксеркс и подла жена като царица Естир. Само да припомня как и защо селджуците превзели България. Това нямало да стане, ако не била глупостта на тогавашния нашенски Артаксеркс, цар Иван-Александър, и вероломството на „Естир" – Сара, подигравателно приела името на своята предшественица Теодора. По заръка на венецианския синедрион тя нарушила закона и предизвикала националното разделение. Значително по-късно Николо Макиавели формулирал този подъл подход с максимата „divide et impera” – „разделяй и владей"…
Le Pompier Soleil като съвременен Артаксеркс или Иван-Александър
Сега всичко напомня онази старозаветна легенда и нейното тукашно средновековно продължение. А оригиналната завършва по следния начин: „И във всяка област, във всеки град и всяко място, дето стигнеше заповедта на царя и повелята му, биваше радост у иудеите, веселба, гощавка и празник. И мнозина човеци от народите в страната станаха иудеи, защото ги бе обзел страх пред иудеите."[26]
В тяхното писание са записани неизмеримата им омраза към неюдеите, както и небивалите жестокости, на които чифутите са били способни още от древността:
„В дванайсетия месец, сиреч в месец адар, на тринайсетия му ден, когато дойде време да се изпълни заповедта на царя и повелята му, в оня ден, когато неприятелите на иудеите се надяваха да вземат власт над тях, а излезе наопаки, че самите иудеи взеха власт над своите врагове, – събраха се иудеите в градовете си по всички области на цар Артаксеркса, да турят ръка върху своите зложелатели, и никой не можа да устои пред лицето им, защото страх от тях бе обзел всички народи.
И всички князе по областите и сатрапи, и областни началници и изпълнители на царските дела подкрепяха иудеите, понеже ги бе обзел страх от [жреца, днес равина] Мардохея. Защото Мардохей беше силен в царския дом, и славата му се носеше по всички области, понеже тоя човек, Мардохей, се издигаше повече и повече.
Иудеите погубваха всичките си врагове, като ги убиваха с меч, умъртвяваха и изтребваха; и постъпваха с неприятелите си по своя воля. В столица Суза иудеите умъртвиха и погубиха петстотин души; и Паршандата, и Далфона, и Асфата, и Пората, и Адалия, и Аридата, и Пармаща, и Арисая, и Аридая, и Ваиезата, – десетте сина на Амадатовия син Амана, враг на иудеите, убиха…
В същия ден съобщиха на царя броя на умъртвените в столица Суза. И рече царят на царица Естир: в столица Суза иудеите умъртвиха и погубиха петстотин души и десетте Аманови синове; а какво ли са извършили в другите царски области? Какво е твоето желание? И то ще бъде удовлетворено. И каква е още твоята молба? Тя ще бъде изпълнена.
Естир отговори: ако е на царя угодно, нека бъде позволено на иудеите в Суза, да вършат същото и утре, каквото днес, и десетте Аманови синове да бъдат обесени на дърво. И царят заповяда да направят тъй; и издадена бе за това повеля в Суза, и обесиха десетте Аманови синове.
Събраха се иудеите, които бяха в Суза, също и на четиринайсетия ден на месец адар и умъртвиха в Суза триста души… И другите иудеи, които се намираха в царските области, се събраха да защищават живота си и да бъдат спокойни откъм своите врагове, и умъртвиха от неприятелите си седемдесет и пет хиляди…
Това стана на тринайсетия ден от месец адар; а на четиринайсетия ден от тоя месец те се успокоиха и го направиха ден за гощавки и веселби…
Затова иудеите селяни, които живеят в открити села, прекарват четиринайсетия ден на месец адар във веселби и гощавки, като празник, и взаимно си пращат подаръци (а ония, които живеят по главните градове, прекарват и петнайсетия ден на адар в добра веселба и пращат подаръци на ближните).
Мардохей описа тия случки и прати писма до всички иудеи в областите на цар Артаксеркса, до близки и далечни, за да установят да празнуват всяка година четиринайсетия ден на месец адар и петнайсетия му ден, като дни, в които иудеите се успокоиха откъм своите врагове, и като такъв месец, в който се преобърна у тях скръбта на радост и тъгата – на празник, – за да ги направят дни за гощавки и веселби, като взаимно си пращат подаръци и дарове на бедните.
И иудеите приеха това, което вече сами бяха почнали да вършат и за което Мардохей им писа, как вугеецът Аман, Амадатов син, враг на всички иудеи, мислеше да погуби иудеите и хвърля пур, сиреч жребие, за да ги изтреби и погуби, и как Естир дойде при царя, и как царят заповяда с ново писмо, щото злият кроеж на Амана, който бе намислил за иудеите, да се обърне върху главата му, и да обесят на дърво него и синовете му."[27]
Ето ви я днешната тукашна заместничка на тъпанаря Артаксеркс – комунистката, майорката от Държавна сигурност, вярната слугиня на партията и лично на кървавия диктатор Тодор Живков, неговата телохранителка Б.Б.! И на вас ви се налага да „станете иудеи". „Защото", като гледам, „ви е обзел страх пред иудеите"…
А знаете ли кой бил този „вугеецът Аман, Амадатов син"? Македонец, роден и израсъл в Макидан, сиреч българин. Според Танаха, по онова време – министър-председател. Що за същества са днешните „евреи", можете да установите само по един съвсем битов на пръв поглед факт.
Всяка година на обявения от Мордохей празник Пурим те приготвят сладкиш, който на германския юдейски диалект идиш се нарича… „Hamantashen” – „Ушите на Аман". Черпят се с „ушите на Хаман", поглъщат „ушите на Хаман"!… Хора ли са това?
И дали няма да ме изкарат „Аман, врага на иудеите"?[28] Отдавна са го сторили. Но окото не ми мига. Тук все още е моята родина, България. Понякога, без да усетим, и земята помага.
Иначе, съблазняват примитивните същества досущ като туземци. „В Израел премиерът ще нощува в блиндиран апартамент на 6 етаж в прочутия хотел „Кинг Дейвид"… Намира се точно на зелената линия, която е разделяла Израел от Палестина. В него е нощувал Чърчил. На пода във фоайето са запечатани подписите на десетки световно известни личности – политици, артисти, певци, спортисти, като Барак Обама, Хилари Клинтън, Кофи Анан, Паулу Коелю, Йоко Оно и др… В хотела са отсядали десетки известни хора, сред които Пол Нюман, Арнолд Шварценегер, Никола Саркози, Ангела Меркел, Кофи Анан, Хелмут Кол, Барак Обама, Ал Гор, Франсоа Митеран, Нелсън Мандела, Бил Клинтън и др. При предишната си визита в Йерусалим Борисов беше настанен в блиндирания апартамент. Тогава той остана особено доволен от престоя си, както и от обслужването."[29]
И на това сме свикнали. Ще припомня и следния „красив" епизод. Когато журналисти попитаха премиерката за качеството на храната на официалната вечеря, дадена от американския президент Барак Обама на 8 април 2010 г. на участниците в срещата в Прага, „Борисов разсея слуховете”, относно менюто: „Не, много хубаво беше менюто. Имаше и първо и второ и трето, даже и две втори – имаше и пържола и риба, така че питателно беше, ако това ви е любопитно”, беше категоричен той.”[30]
Колко му е този път да предложат на Б.Б. да остави отпечатък от „историческата" гуменка, с която рита в отбора на „Бистришките тигри". Може би тогава нашенските комунисти, тръгнали да стават хаджии, ще се отбиват и на това място. И коленичили, ще се молят на новото божество с обръщението: „О, тигрице, наша…"
Що за същество е авторката на трите публикации в „Стандарт News" не е маловажен въпрос. Милото момиче – без съмнение червено като семафор – е написало: „Хотел „Кинг Давид" е историческа забележителност и е построен през 30-те години на миналия век."[31] Малко преди това е обявило страноприемницата като „Кинг Дейвид". В наши дни това май няма значение.
А какво е „исторически забележителното" на хотела, известен у нас като „Цар Давид", „демократичната журналистка" не е съобщила. Навярно няма и хабер. Неговата популярност е твърде печална, но умишлено натиквана в кьошето на забравата. На 22 юли 1946 г. дясноекстремистки еврейски терористи взривяват сградата. Загиват 91 души. Повечето от тях са напълно невинни служители на хотела, чиято вина е била, че… в този ден са отишли на работа. Сред жертвите има 41 араби, 28 британци, 17 евреи, 2 арменци, по един руснак, грък и египтянин. Ранените са 46. Каква е разликата с 11 септември 2011 г.? Броят на жертвите ли?
Атентатът е дело на терористичната групировка „Иргун цевай леуми", която прераства в… Израелски отбранителни сили. Нормално. Тероризмът е държавна политика на „ционисткия рай". „Иргун" е основана от кръвожадни разбойници. Някои даже смятат, че тя е твърде „мека" и се отделят в групировката „Бандата на Щерн", позната като „Лехи". Тя е организирана от фашиста Абрахам Щерн, последовател на Владимир „Зеев" Жаботински. Същият Щерн, който през 1940 г. подписва предложенията за сътрудничество между ционисти, от една страна, и фашисти и нацисти, от друга. Те са адресирани лично до Бенито Мусолини и Адолф Хитлер.[32]
Макар двамата да не удостояват с вниманието си усилията на циониста, държавата Израел го удостои с пощенска марка, носеща лика му! (Виж илюстрацията.) Не е ли многозначително, че убиецът Щерн пишел стихове. И признавал, че се вдъхновявал от певеца на болшевизма Владимир Маяковски. Впрочем издателството на източника носи името на терориста![33]
Имате ли представа кой е отговарял за „успеха" на атентата в хотел „Цар Давид"? Ицхак Шамир, заместник на фашиста Абрахам Щерн.[34] Той беше министър-председател на Израел. И това е нормално, нали? Съпругата му Сарика Леви – Шуламид, беше родена у нас. Двамата „десни" гостуваха в страната преди 10 ноември 1989 г. и чудесно се разбираха с тукашните комунисти. Това също не е чудно, за пореден път – нали?… (Вж. илюстрацията.) Та да сте наясно и да не допуснете грешка: еврейските терористи и убийци са добри терористи и убийци. Всички останали са… отвратителни.
„Антисемитизъм" или стремеж към световно господство?
В края на ХІХ век Майер Карл Ротшилд, един от наследниците на несметното фамилно богатство в Германия, написал: „Що се отнася до антисемитските настроения, евреите са си виновни сами. Настоящите [антиеврейски] вълнения трябва да бъдат приписани на тяхната арогантност, тщеславие и неописуема безочливост."[35] ПРОЧЕТИ ЦЯЛАТА СТАТИЯ ОТ ТУК: http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D1%81%D1%8F%D0%BD%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD-%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82-2
Георги Ифандиев








Гласувай:
4



1. chavdar01 - БАНКЯНСКИЯТ ГЕРБЕРАСТ ЩЕ ПРЕЦАКА БЪЛГАРИЯ!
29.08.2012 20:15
ЗАРАДИ ПУСТИТЕ МУ НАРКОТАЙНИ!
цитирай
2. mglena - Логистичният център...
29.08.2012 20:15
...който ще бъде в Пазарджик, а защо точно в Пазарджик?
От географско значение е река Марица минаваща през града.
А другото име на Марица е река Еврос.
Ето например в тази стара статия на BBC реката е спомената като Еврос.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3098268.stm
цитирай
3. kostas - chavdar01 - БАНКЯНСКИЯТ ГЕРБЕРАСТ ЩЕ ПРЕЦАКА БЪЛГАРИЯ! ЗАРАДИ ПУСТИТЕ МУ НАРКОТАЙНИ!
29.08.2012 20:25
(( ПО ВСИЧКО ЛИЧИ !!!!!!!!
цитирай
4. kostas - mglena - Логистичният център...
29.08.2012 20:39
Гледах филм, в който се разказваше за есеите. Запитах се какво ли означава тази дума. „Чух” мисъл: “Есея е истина – тракийско жречество”, а буквата “Й” е означавало служещ, но за есеите се знае, че са евреи. Те са преки наследници на Адам, чрез Авел и са носители на чистия светлинен ген.

Те са служители на Истината, затова се наричат есеи, това са всъщност бесите, които са тракийски жреци – посветени в тайната на Светлината или Кристалния огън. Есеи са бесите, наследени от катарите и богомилите. Кристален огън е наричан Кристалът в храма на Слънцето (в Атлантида) – Светлината, но така е наричан и Si (силиция) в човека (третото око), чрез който има връзка със Светлината.

И сега този кристал е жив, макар и разделен на 3 части. Чрез този кристал Земята е имала връзка със Слънцето, с Космоса и Мен/Бог/.

Една от тези 3 части е в България, друга в Тибет и третата в Чили.

Така е образуван силов триъгълник за Енергийно равновесие на Земята и целта на разделянето му след взрива на Атлантида е именно

никога и никой повече да няма огромната Сила и Мощ на целия кристал,

за да не бъде унищожена Земята (както бе сторено с Фаетон).

Неслучайно през България минаха толкова нашественици като хуни, печенеги, кити, византийци, гърци, кръстоносци, турци, германци. Те имаха две цели:

1. Да вземат Кристала;

2. Да унощожат бесите – пазители на Кристала и вечния огън – Si(силициевата матрица) – Душата на човека, съхранени тук в България.

Ето и моите въпроси към Бог:

- Има ли все още живи есеи – беси ?

- Да, има – част от тях са в сомати, част от тях са в човешки тела; друга част са като Енергийно-ефирно присъствие. Но те, пазачите на живия огън, са живи и бдят!

- А има ли все още живи беси-жреци на Светлината или есеи, което е едно и също ?

- Наистина е едно и също. Само поради транскрипция и фонетика има лека разлика. Всъщност бесите са онези жреци, наследили космичния ген от своите праотци в Древен (горен) Египет, или това е днешна България. Те са обитавали най-вече североизточните Родопи и са наричани бесеи. След Потопа (следствие от потъването на Атлантида) те потеглят към днешен Египет, за да се пръсне и така да се съхрани семето на мъдростта и Знанието. Част от тях населяват пещерите край Червено море – Кямрян, защото там има тунели, които свързват днешен Египет с днешна България – т.е. е Истинският извор.

Там съхраняват своите тайни, знаейки, че те ще бъдат открити в годините преди Прехода. Всичко е било предвидено и точно, с умисъл планирано. Тези пещери-проходи са използвани и през годините за школи и „библиотеки”. Има и сега живи есеи или жреци-беси, които с нищо не се различават външно от Вас, но те са стари, много стари Души и тела и знаят кои са! Те пазят ключа на Знанието и контролират неговата чистота в Ефира!
цитирай
5. mglena - По отношение на 1-вото филмче
29.08.2012 21:02
тази информация не е вярна. Поразровете се на кого принадлежи земята в Аризона и ще разберете, че никой не може да я купи(забранено е със закон да се продава).
цитирай
6. kostas - mglena - По отношение на 1-вото филмче 21:02 тази информация не е вярна. Поразровете се на кого принадлежи земята в Аризона и ще разберете, че никой не може да
29.08.2012 21:15
Автор на статията е Георги Ифандиев бихте ли задала въпроса към него .
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3284034
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930