Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2012 18:27 - Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво?
Автор: kostas Категория: Политика   
Прочетен: 3026 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
„Олимпийските игри в Лондон 2012 г. нямат нищо общо със спорта. Не само че Великобритания продължава с езическо-нацистките традиции и символизъм, но събитието се превръща и в една показност на държавната полицейщина и психологическата война над хората“– Infowars, „Лондон 2012 е психологическа война“.

image


Има теория, че Лондон ще бъде разтърсен от терористична операция това лято, точно по време на Олимпийски игри 2012. Този
15-минутен филм в YouTube показва как тайнствените сили, стоящи зад идеята за Нов световен ред, могат да предизвикат биологична или ядрена атака в района на олимпиадата или в лондонското метро. Тъй като живеем в епохата на подмолен държавен тероризъм, трябва да сме готови на всичко.

Олимпийските игри 2012 могат да дойдат и да преминат тихо и спокойно, но винаги е по-добре да бъдем нащрек и да бием тревога, когато виждаме белезите на нещо катастрофално. Военизирането на Лондон е отбелязвано от редица наблюдатели като нещо странно и без основания. Няма заплахи за предстоящо нападение над Англия, но военните се подготвят така, като че ли идва краят на света. За какво точно се подготвят? Бин Ладен е два метра под земята, и Хитлер отдавна го няма, така че от какво трябва да се страхува сега Англия?

Дали не очакваме извънземни нашественици, които ще се обявят за богове на Земята и ще искат ритуални жертвоприношения на олимпийските стадиони? Да не би учените на Ал-Кайда да са овладели технологията за човешко клониране и да са създали хиляди терористи, които ще плъзнат из Лондон за Олимпийските игри? Питам тези неща на шега.

image

Но има и сериозни въпроси, които трябва да се зададат относно тази безумна военна подготовка. Защо има толкова много страх, параноя и военно присъствие по случай на едно толкова празнично, безгрижно и тържествено събитие? Защо му е на английското правителство тази любов към милитаризма, тероризма и окултния символизъм?

Илюминатски символи на Олимпийските игри 2012: image Забележете какво имаме вътре в стадиона. Пирамиди със светещи върхове.…
http://www.london2012.com/webcams/olympic-stadium-camera-1.php



image А какво ще кажете за Еднооките талисмани…
http://www.mylondon2012.com/mascots/
Изумително нали!  Дали това са случайни символи, художествена приумица, плод на нечий художник?

 

Запитайте се: Ситуацията би ли се различавала, ако нацистите бяха спечелили Втората световна война? И какъв е смисълът от милионите мъже и жени, жертвали се за победата над фашистите в Германия, ако тази победа само увеличава властта на домораслите фашисти в Англия и Америка? Излиза, че съюзническите войници не са постигнали победа над злото, те просто несъзнателно са участвали в едно жертвоприношение.

imageИма вероятност магическият ритуал от 11 септември 2001 г. да се повтори в Лондон през това лято, но в по-голям мащаб. Може би адът ще се отприщи. Нашите така наречени западни лидери би трябвало да си сложат маските на ацтеките и да скандират като откачени демони. Те се наслаждават на кръвта като вампири. Тяхната основна цел в митичната война срещу тероризма е да убият множество невинни хора. Мястото и расата нямат значение. Тяхната кампания е глобална война над цялото човечеството, срещу всички нации и срещу всички цивилизации. Ню Йорк, Лондон, Тел Авив, Багдад, Кабул, Исламабад, Триполи, Дамаск и Техеран… те всички са жертви на терора и войната.

Тайнствените „светила“, които сътвориха 9/11, какви са – унищожители или спасители на човечеството? Те, божества ли са или демони? Хора или чудовища? Нормални ли са или откачени? Просветени ли са или заблудени? Що за философия е тази, която ги кара да организират измислени ритуали и да поведат кампания на геноцид срещу човечеството?

Автор: Саман Мохамади @ Info Wars

Превод: Огнян (Мислещ)

(Вижте още
дискусията във форума за тазгодишната Олимпиада и странните неща, свързани с нея.)
                                                ********

Преди време ми попадна една статия, по-скоро едно проучване в сферата на конспиративните теории, направена от един млад човек Рик Клей.

Rik Clay image
Който, няколко месеца след като е публикувал своя задълбочен и обстоен анализ за символизма, илюминатите и значението,  което се възлага на Олимпиадата в Лондон през 2012, бил открит мъртъв. Неговия блог „The Cosmic Mind – Космически разум”, е бил премахнат веднага след трагедията. Официалната информация гласи, че става въпрос за самоубийство. Но в интернет пространството, в различните форуми и коментари, които успях да открия, всички които са го познавали изразяват своята изненада и учудване, че този млад човек, зареден с голяма доза оптимизъм, духовно и умствено здрав ( 26годишен /1982 – 28.08.2008/ ) е посегнал на своя живот. Повечето мнения, изразяват съмнения, около смъртта му, и изказват предположения за връзката с направения и огласен от него анализ за Олимпиадата в Лондон - 2012.
Само да вметна, че не съм нагласявал публикуването на преводния материал да стане точно днес, вярвате или не, но вчера рано сутринта - събота 27.08.2011г. разбрах, за датата на смъртта на Рик Клей, която е 28.08.2008г.

Аз няма да взема отношение относно изнесената фактология, която Рик Клей ни предлага. Но няма и да скрия, че прочитайки материала, бях провокиран от разумното и логично разсъждение на автора,  както и от направените взаимовръзки на дати, местности и имена.
Тук във форума има доста материали, по отношение на символизма, масонството и илюминатите, за техните намерения и действия, от миналото та до наши дни. Затова си позволих да предложа на вниманието ви този материал.
Оставям на вас да прецените до колко това е истина и реалност.

Източник:


  Лондон – Цион – 2012 готови ли сте за голямата илюзия?
Олимпиадата в Лондон през 2012: Цион (Новият Йерусалим)
Представянето на логото на Олимпиадата в Лондон-2012 през юни 2007, струващо 400 000 лири, предизвика значително недоволство, както относно цената, така и за ужасния си дизайн.

image
Въпреки обществения натиск, Международният олимпийски комитет непоколебимо и твърдо застана зад запазване на логото. Очевидно, че точно това лого е изключително важно, но защо?


Има много тълкувания, разпространени в интернет мрежата, и те всички се опитват да разкрият истинското значение на символиката в логото. Някои твърдят, че прилича на свастика, на спринтьор и дори на Лиса Симпсън, но това  са нелепи твърдения.

На пръв поглед лесно може да се откроят цифрите 2012, но случайна ли е тази точка по средата?
Ето и отговора.......


image

Дали пък Олимпийските игри в Лондон-2012 не целят да осъществят мечтата за  Цион – Новият Йерусалим?
Нека ви припомня поемата на Уилиам Блейк – „Йерусалим”

And did those feet in ancient time
Walk upon England"s mountains green?
And was the holy Lamb of God
On England"s pleasant pastures seen?
And did the Countenance
Divine Shine forth upon our clouded hills?
And was Jerusalem builded here
Among these dark Satanic mills?
Bring me my bow of burning gold:
Bring me my arrows of desire:
Bring me my spear:
O clouds unfold! Bring me my chariot of fire.

I will not cease from mental fight,
Nor shall my sword sleep in my hand
Till we have built Jerusalem
In England"s green and pleasant land.


ето и превода на последния коплет:

Аз не ще престана душевната борба
Нито мечът ми ще спи в ръката
Докато не  построим Ерусалим
Върху зелената и приятна Английска земя.


Писател, художник и езотерик от 18-ти век, Уилям Блейк е имал връзки с масонството. Не е ли тази ранна творба декларация за езотеричния дневен ред, предназначен за всички нас? В края на краищата той е "неясен".

Нека набързо погледнем логото на олимпиадата в Пекин 2008.
image
С малко изрязване и напасване (взимайки части от очудващо неатлетичната фигура
на олимпийското лого), бихме могли да изпишем следното:
image
Не е ли това и логото на лондонската олимпиада 2012?
image                                               ************************
Накрая ви предлагам една снимка на одобрения проект за изграждане на олимпийско село – 2016 в Рио Де Жанейро, Бразилия. В момента когато видях снимката, пирамидата с всевиждащото око ми извади очите image
Вижте сами:
image

Официален сайт на Олимпиада Рио -2016



www.otizvora.com



Гласувай:
5



1. podvodni - Последната олимпиада трябва да ...
17.07.2012 19:53
Последната олимпиада трябва да бъде запомнена най силно. Тя трябва да бъде изпратена с много гръм и трясък.
цитирай
2. kostas - Към podvodni , - "Елита" ясно показва това което "здраво стъпилите на Земята" отказват да видят
18.07.2012 10:32
Това бе повод да те поткрепя с още факти , " здраво стъпилите на Земата" не искат да го видят !!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3273763
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031