Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2012 12:00 - БЪЛГАРСКИТЕ НАРКОБОСОВЕ И ПРАВОСЪДИЕТО !
Автор: kostas Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2866 Коментари: 5 Гласове:
2

Последна промяна: 27.09.2012 16:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
АЛБУМ ОТ НЕ СЪЗНАТЕЛНИ ГРАЖДАНИ -ПРЕДСТАВЕН ОТ ТЕМИДА !!


image

 
СПОДЕЛИ ,АКО СМЯТАШ ,ЧЕ БАБА БОЖИЯ НЕ Е НАРКОБОС!!

СЧИТАМ ,ЧЕ КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН!



Гласувай:
2



1. kostas - stix , Има една приказка : За някои е достатъчно комар да бръмне ,а за други и камбани да бият -пак не е достатъчно !
27.09.2012 12:16
* stix - "СЧИТАМ, ЧЕ КОМЕНТАРА Е ИЗ... *
цитирай
2. zaw12929 - Стига внушения срещу правосъди...
28.09.2012 06:22
Стига внушения срещу правосъдието. Мисли- те свички лежаха в затвора... бяха осъдени според закона и доказателствата
отношението към съдебната власт, за да не ставате съучастник в един „Проект за унижаване на съдебната власт” , който се изпълнява, давайки шанс на корупцията

Реализира се, употребяват съда, с ваша активна дейност,на електронните медии, заради които ни класират за най корумпирана страна, за което виновник се сочи съдът. Точно зад шума на медиите- сигурната завеса, манипулирано обществено мнение, определящо съда като виновник за беззаконието, добилият популярност израз: „Ние ги хващаме, те ги пущат!” Правителството, прави обвинения, чрез прокуратурата, съдът, като ги прекарва през ситото на закона, налага законност, а медиите, като информират обществото, изпълняват превантивната роля на закона.Да не се следва „примера” на осъдените,ще следва наказание! така представихте , решението по делото „Николов Стойков”, че „превантивната” роля на съдебното решение се оказа политическа- предупреждението, че който подпомага избори на опозицията, ще пострада. А така и вие се замесихте в изпълнението на хитрия, гаден „Проект за унижаване на съдебната власт”

цитирай
3. zaw12929 - Поставяте внушения, неуместно, не струва!!!
28.09.2012 06:24
поредния гвоздеи в ковчега на съда и на държавата. Тя се е появила там, когато и където се е появило правото. Държава, демократична има само там, където има право, където има закони и законност- спазване на законите пред които всички са равнопоставени. Това е идеалът на демократичната държава. Защото в предишните държави, правните норми се създават от управниците само в тяхна защита. Винаги в тяхна защита. При демокрацията имаме равнопоставеност. Но.. се оказва, че сме най корумпираната държава, въпреки, че за да бъдем членове на ЕС- хармонизирахме законите си- отпечатахме нови. Имаме закони, имаме дела , а нямаме законност?! Имаме и медии, които не пропускат да „надзирават” съдиите. Не само ни информират, кои са заподозрени, арестувани обвинени, а и като коментират едностранно, обвиняват съдиите. Както в случая го направихте. Правната неграмотност- естествено обстоятелство. Правната материя се изучава с години, после се стажува, за да се получи назначение. Съдиите са най квалифицираните държавни служители. Дописник, журналист или коментатор, водещ предаване практиката от тези 23 години се показа, че може да бъде всеки с дар слово, хаплив език и лоялност към управляващите. Важното е да обвинява, да се търсят негативи на… прежди управляващите. Да се създаде общественото мнение: Съдът бави делата; не признава обвиненията; връща дела на прокуратурата; пуска задържаните- нямало нужните улики, данни за престъпления, за присвояване; а това вече, както вие определихте е престъпление; Този съд е не реформиран, негоден да налага законност..; И в Брюксел така го оценяват; Съдът е българския срам пред ЕС. Благодарение на тези внушения!!
цитирай
4. kostas - * zaw12929 - Стига внушения срещу правосъди... *
28.09.2012 10:08
" По плодовете им ще ги познаете " . Основата на правото е от ЧОВЕШКИТЕ ЗАКОНИ -не кради , не лъжи , живей честно и справедливо ! Мери с един аршин !! Сам казваш ,че съдът се ВЛИЯЕ ОТ ВНУШЕНИЯ ..Така ,че спорът за мен е ИЗЛИШЕН !! Виждам ,че робуваш на тезата " добър или лош -законът се изпълнява и каквото кажет съдиите . Но ,че законите се правят да обслужват интереси - не засягаш .а и от там проявата на неправда ,която се чувства от ОБЩЕСТВОТО -подминаваш . просто няма как да се разберем !!! А какво си мислЯт от НЯКЪДЕ СИ .. ДА Е СТАНАЛО ПО-ХУБАВО ??? Трябва ли да ти отговарям ,че" НЕ ТИ Е УЗРЯЛА СЕМКАТА В ТИКВАТА " за тези неща !!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3273992
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031