Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2013 10:57 - 13-те кръвни линии на Илюминати: Бънди
Автор: kostas Категория: История   
Прочетен: 2549 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.06.2013 10:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Повечето хора едва ли ще се досетят, че става въпрос за една от най-влиятелните фамилии с това име! Дори ако напишете в търсачките в интернет ще видите най-вече комичното шоу с известният псевдоним на актьора Ал Бънди. Както и да е, през времето на историческите събития например двама братя от Бънди семейството са заемали ключови позиции, на които са могли да контролират секретна информация, по времето на президентските администрации на Кенеди и Джонсън. Когато Джонсън заема поста служебно, заради убийството на Кенеди, МакДжордж Бънди е бил на позиция Съветник на президента и общо взето е имал задачата да дава предварително селектирана информация на своя шеф, демек Президента! Двамата братя Бънди и повечето техни родственици са “кръвни братя” с ордените на Илюминати и Череп и Кости.

image

През 1980 г. един от най-известните престъпници и сериен убиец e бил Тед (Теодор) Р. Бънди. Това не е публично известно, защо е убил толкова много невинни жертви. Тед Бънди казал на приятелката му Елизабет Кендъл, че “силата”, пго накарала да убива. Изповедта на Бънди към нея била направена след ареста му във Флорида. Елизабет пише своята изповед, както той и я е дал по телефона. Тед каза:

 

“Аз нямам личност, нямам блокади. Помня всичко, което съм правил. Спомням си езеро Самомиш. Отидохме до Фарел за сладолед след ядене на хамбургери. Не беше все едно съм забравил или все едно не съм могъл да си спомня, беше свършило… край … Силата беше спряла да ме блъска. Не го разбирам. Силата просто щеше да ме изяде.”

image

Тед Бънди в съдебната зала през 1987

“Силата” е определен термин, чрез който сатанисти на много високо ниво определят вярата си в нещо което могат да използват за добро или зло. Във филма Междузвездни войни героят изненадващо използва този термин на Илюминатите, който до този момент е бил запазен за езотерична употреба в сатанизма и окултизма. Това е част от плана им да възпитават обществата в мисленето на окултното, така че конспирацията се превръща в “отворена конспирация” в широката публика. Спомнете си началото на 90-те години в България след приемането на наложеният ни капитализъм всичките феномени, с които напълниха съзнанията ни. То не беше НЛО, то не бяха врачки, то не бяха ясновидци и магии и лечители с вълшебни дарове.

Има голям брой неизвестни факти около Тед Бънди. Чрез вестниците много добре са покрили престъпленията от обществото. Ако Тед Бънди е свързан със Семейство Бънди в йерархията, можем да очакваме няколко неща почти без съмнение.

1. Неговите сатанински дейности и всякакви окултни конотации с убийствата ще се съхраняват в тайна от полицията и вестниците.
2. Информацията по случая с Тед Бънди ще бъде засекретена.

Интересното е, че когато отишъл Фритц да изследва случая, всичките 4 копия на книгата по случая били откраднати от Централната библиотека на Портланд. Една от другите книги за него също липсвала, а другите били закъсняли с връщането им.

image

Фритц Спрингмайер, авторът и изследователят на Илюминати. На снимката преди да го вкарат в затвора илюминатите. Вече е освободен.

Университетската библиотека, която е различна библиотечна мрежа била също толкова лоша за намиране на информация. Направил изследвания през цялата границата в щата Вашингтон. Друга категория книги, които му казвали от библиотечния персонал, че постоянно били крадени са книги за масонството. Следователно Централната библиотека на Портланд разполага с политика за междубиблиотечно заемане на книги за масонството и не могат да бъдат извадени от библиотеката, въпреки че библиотеката нямала нищо против, ако били проверени. Друг пример за това как книгите, свързани със сатанизма изчезват е, когато той проверил компютърната система на библиотеката Thurston Co. WA за Сатанинската Библия на Антон Сандор Ла Вей. В системата има 18 копия, 14 са били изгубени (предполага, че откраднати), а и странното, че не са били изложени на рафтовете.

Преди да продължим по-нататък, нека категорично се заяви, че не е открито нищо, което свързва Тед Бънди със Сатанизма на семейството Бънди, нито Фритц намерил нещо, което го опровергава. Все пак има някои интересни елементи около Теодор Бънди. (Може би някой друг ще бъде мотивиран да направи проучване.)

Тед бил студент по право. Едно от училищата, в което учил право е университета в Puget Sound, WA. Една от основните причини да му потръгне толкова зле в юридическия факултет е огромният стрес в живота му във връзка с времето и усилията, които той полагал в убийствата на красиви жени. И все пак отсъствията не били пречка за неговия политически успех. Тед имал редица елементи, които изглеждат подозрително. Първо, управлявал целия път от щата Вашингтон до Маями, Флорида за участие в кампания през 1968 на Нелсън Рокфелер. Той бил голям фен на Рокфелер. Тед е назначен за помощник-председател на щата Вашингтон, в републиканския ЦК, пътували в елитни социални кръгове, и се готвели за кампания, за губернатор.

През 1973 г., той е станал част от републиканския комитет. Може да е бил в този комитет и след това. По някакви причини било то елитни връзки или победната си личност, е сигурно, че той е имал голяма политическа кариера пред себе си. От друга страна почти всички серийни убийци са имали връзки със сатанизма и във всеки случай в медиите и полицията са крили или значително омаловажили техните връзки с масонството и сатанизма. Например Чарлс Мансън (масон и сатанист), Дейвид Бърковиц: Синът на Сам (Орденът на ориенталските тамплиери и сатанист), Джак Изкормвача (масон) и Хенри Лий Лукас (сатанист). Тед се присъединява към мормонската църква в средата на периода на годините, когато убиват невинни жени, но мотивът му за присъединяване със сигурност няма нищо общо с искреното служене на Бога.

Тед е имал интерес към астрологията. Може би най-близкият човек до Тед Бънди е дългогодишната му приятелка Елизабет Кендъл, която пише в книгата си “The Phantom Prince”, че никога в живота си с Тед Бънди, тя не знаела защо брутално убил толкова много жени. Тя е наясно, че той харесвал робството като тип сексуални договорености, но вътрешната изработка на съзнанието му било загадка за нея. И Тед е способен на някои от най-големите лъжи, но все пак бил напълно честен. (Този вид лъжи продължава да се употребява всеки ден от членовете илюминатите, които като навик правят удебелен шрифт за да се намира в обществеността.)

image

На края: През 1989 г. майката на Тед (на снимката Луиса Бънди) позвънила на сина си Тед: “Винаги ще бъдеш моя скъпоценен син” Смъртната присъда била изпълнена минути по-късно.

Тед Бънди бил приет от баща си Джони Бънди, който е бил зъболекар в северозападната част на щата Вашингтон.

Семейство Бънди дошло в Новия свят преди 1635 г. в Бостън. Няколко години по-късно се премества в Тонтън. Голям клон от тези Бънди отишъл в Кънектикът, а по-късно продължил до Ню Йорк. Друга група от колониалните Бънди били в Северна Каролина. Отделните членове на семейството са изявени в Новия световен ред днес. Семейството Бънди било част от Източното установяване само с няколко изключения като конгресмен Соломон Бънди в началото на 19 век за да влезе в очите на обществото по време на ХХ век. Уолтър H. Бънди, който отишъл с Чарлз Тейз Ръсел във Великобритания през 29-31 май 1909 г. и Едуин Бънди, който е работил в централата Ветил в началото на века и пътувал из САЩ за Уотчтауер обществото 1906-1910.

Ерик Бънди – назначен за отговорник на затворника Хауърд Хюз от семейството Илюминати на Онасис.

Юджин Бънди – адвокат, съдия (1889-1896), президент на Central Trust & Ко, спестявания, банкови връзки, партньор в
Bundy & Jones, председател във висшия комитет на Републиканската централна комисия през 1898 г. и 1900 г., Knights of Pythias, Order of Red Men, Order of Elks, Episcop.

Фредерик Макджордж Бънди – Skull & Bones (1921), chrmn. North Atlantic Fillet Council

Хариет Лоуел Бънди – женен Skull & Bones член Gasper г “Andelot Belin (init. 1939 с брат Хариет).

Харви Холистър Бънди (1888-1963) – Skull & Bones (init.1909), Special Ass. to Sec. of War Stimson (Skull & Bones), law clerk for Justice Oliver Wendell Holmes, Key Pentagon man on the Manhattan Project, sec. of U.S. Sugar Equalization Board, chrmn Panama Railway Co, (in the U.S.’s Canal Zone), chrmn. Boston Personal Property Trust, dir. Boston Five Cents Savings Bank, dir. State Street and Union Trust Companies, dir. New England Merchants, dir. R.M. Bradiey Co. In 1952, he became the chairman of the Carnegie Endowment for International Peace, chrmn Foreign Bondholders Protective Council, trustee & pres. of World Peace Foundation, chairman Wellesly College, chairman of the New England Rhodes Scholarships Selection Committee, member Century Assoc., and some other things. Unitarian.

Хари Бънди – масон, сатанист и главен Adept (9°) от SRICF

Харви Холистър Бънди младши – вероятно първоначално в една от другите тайни общества на Йейл, банкер.

Катрин Лорънс Бънди – дъщеря на Харви Холистър, старши

Макджордж Бънди – MJ-12, Skull & Bones (init. 1940), CFR, председател на Ford Foundation, Билдерберг, специален асистент на президентите Кенеди и Джонсън по въпросите за националната сигурност – съветник по националната сигурност.

Робърт Бънди – The 21st Century & Beyond

Уилям Пътнам Бънди – Череп и кости (Init. 1939), CFR, ЦРУ (1951-61), редактор на външните работи на CFR (1972), член на постоянният ръководен комитет на Билдербергите. Ass. Sec. of State, Far Eastern Affairs ’64-69, 1960 Staff Dir. of Presidential Commission on National Goals, Prof. MIT (1969-71), част от правната фирма Covington & Burling която представлява много от Илюминати елита във Вашингтон, DC.

Чарлз Алън Бънди – foundation executive, мениджър на много компании, pres. Springs Foundation, & pres. Close Found., China, S.C. Parks, Recreation and Tourism Comma., mem. S.C. Coordinating Council for Econ. Dvel, Rotary Club Pres., chrmn bd.lst Meth. Church (1978-79)

Чарлз Х.Бънди – Sec. of Frost Foundation

Чарлз У.Бънди – Sec. of Cornelius Foundation

Едуин С.Бънди – business executive, Cornell Univ., Century Assoc.

Хезекия Санфорд Бънди – конгресмен, адвокат, Jonas Mills Bundy, founder & ed. in chief of NY Evening Mail (newspaper), близък приятел на президента Гарфилд, завършил право в Харвард

Омар Бънди – West Pointer, General William Edgar Bundy US. attry So. Dist., trustee Ohio University, редактор на няколко списания.

Повечето хора не биха разпознали семейство Бънди като някакъв мощен елит. Въпреки това, в новата история двама братя Бънди държали ключови позиции, които контролирали голяма част от информацията, която се подава на президентите на САЩ по време на Кенеди и Джонсън. Когато Джонсън пое след убийството на Кенеди, Макджордж Бънди бил в ключова позиция като съветник за националната сигурност. Определял това, което президентът трябва да направи без да става публично. Брат му бил в ключова позиция в Държавния департамент. И двамата братя също са братя от Ордена Илюминати на Череп и Кости. Интересното е, че Джонас Милс Бънди (1835-1891) бил ключов съветник на президента Грант, президента Гарфийлд, и президентът Честър A. Артър. Макджордж Бънди и брат му Уилям П. Бънди са заемали важни позиции в Билдерберг и в CFR.

От това става ясно, че позицията и силата на тези двама мъже е много обширна и ключова за плановете на Илюминати. Макджордж Бънди седнал в Маджестик-12, който е на Съвета на мъдреците, и правилата на Съединените щати.

image

Доказателство за Маджестик 12

Харви Холистър Бънди.

Дядо му е бил адвокат и конгресмен, а баща му е бил адвокат. Харви също станал адвокат. След това през 1914 г. той започва да работи за правосъдието. По-късно през 1929 г. за Alger Hiss (CFR) и започва да работи за Холмс.

Харви става съветник на Държавният секретар на от 1931 до март 1933. Държавният секретар на HL Stimson също бил член на Skull & Bones (init. 1888) После бил специален правен асистент на американския министър на финансите. Станал и специален асистент на секретаря по време на Втората световна Война (интересно нали?). Отивал много пъти на отвъд морски пътувания като съветник по време на войната. Често се казва, че ако искате да знаете, къде е реалната власт, погледнете към съветниците. Уилям започва своята война по време на най-голямата военна намеса на САЩ в историята. Харви е един от най-ключовите фигури в надзора на проекта Манхатън с разработването на атомната бомба. Той бил ключов човек в Пентагона. През 1952 г. Харви пое фандация The Carnegie Endowment for Peace от Джон Фостър Дълес.

image

МакДжордж Бънди с Кенеди

The Carnegie Endowment for Peace е основен инструмент на Илюминати да финансира безмитните различни проекти. През 1971 г. например, Фондация Карнеги прекарала над $ 2 милиона евро, и имали активи от 41 милиона щатски долара. Обявената цел на фондацията е “за насърчаване на международния мир.” Това е от този тип мир, че президентът Джордж Буш да заяви пред ООН, че на света му бил нужен мирът (схващате ли?). Джордж Буш (член на Череп и Кости) информира ООН, че мира на Новия световен ред е необходим на света. Харви се справил с работата в Карнеги, защото Алгър Хис е бил осъден за лъжесвидетелстване. Джон Фостър Дълес на запис препоръчал Алгър Хис да се замени. Различните хора, които работят за различни фондации Карнеги работят с Рокфелер.

Уилям П. Бънди започнал кариерата си през 1947, работил за Covington & Burling, която е фирма, която представлява голяма част от илюминатите във Вашингтон. Covington & Burling изглежда е бил тръбопровод за Илюминати за да се създаде ляво политическо движение в САЩ. Работи за ЦРУ по това време (1947), а през 1951 г. той напуснал Covington & Burling за да започне открито да работи за ЦРУ като анализатор, и след това като помощник на заместник-директора на ЦРУ. През 1960 г. Уилям, докато все още е с ЦРУ се поставя като Персонален директор на президентската комисия за националните цели. Всъщност там е ръководната ръка зад националните събития за постигане на целите на Илюминати.

Илюминати използват нещо, което се нарича “Хегеловата философия”, а това е, че на създадена теза се създава анти-теза, след това от създадения конфликт между двете тези се появява синтез. За да се разбере на уличен език ще използваме следния пример: Илюминати създават мафията (да, те наистина създават мафията в САЩ) и пращат писмо с отпечатък на черна ръка до бизнесмени, че искат пари от тях




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3286532
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930