Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2013 11:10 - 13-те кръвни линии на Илюминати: Астор
Автор: kostas Категория: История   
Прочетен: 2477 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Оригиналният основател на богатството на Астор е Джон Джейкъб Астор (1763-1848). Джон е роден във Валдорф, херцогство Баден (Германия), той е бил с еврейски произход. Еврейският произход е бил скрит, а доста голям брой различни лъжливи идеи за наследството на семейство Астор са били пуснати в обръщение от същите с цел да се скрие истината. Той е бил месар във Валдорф.

image

Джон Джейкъб Астор

През 1784, след кратък престой в Лондон, Англия той отишъл в Америка. Въпреки, че историята е, че той отишъл в Америка без пари (това може да е вярно) той скоро се присъединил към масонска ложа, и в рамките на 2-3 години бил станал господар на Holland Lodge № 8 в Ню Йорк. Знае се за Holland Lodgе, че много от членовете и имат добри връзки с елита Илюминати. Пример за просто един член на тази ложа е Арчибалд Ръсел (1811 – 1871), чийто баща е бил президент на истински разсадник за действие на Илюминати в продължение на много години: The Royal Society of Edinburgh (на снимката дулу).

image

Интересното е, че когато е пристигнал в Америка не е можел да говори английски език и е бил уж беден. Джон е бил известен с това, че е бил много „студенокръвен“, анти-социален, “човек, който не е имал чар, остроумие или благодат.” – този цитат идва от член на семейството Дю Пон, който е написал една симпатична биография озаглавена „Семейството Астор“. Ако този човек е бил толкова антипатичен и беден, как е успял да стигне до най-високата степен и известност в масонството за няколко години?

Без съмнение е било заради самото му потекло. Всички запознати с дейностите на Илюминати знаят, че в масонството случайни хора, които са без кръвна линия – никога не преминават до високите степени в масонството. На един обяд за елитни индивиди, когато си е изцапал ръцете Джон се е забърсал (пред очите на всички) в ризата на човек седящ до него.

Първоначалната финансова изгода му дошла чрез извършване на серия от сенчести сделки с недвижими имоти около Ню Йорк. Следващата дошла, когато двама мъже, които са били известни с това, че са били в кръга на Илюминати дали на Джон Джейкъб Астор специални правителствени привилегии. Двамата мъже били Президента Джеферсън и секретаря Галатин. Правителството на САЩ наложило ембарго върху всички товарни кораби през 1807. но Астор получил специално разрешение от тези двама мъже за своя кораб да продава.

Корабът му стигнал да направи близо $ 200 000 за онези времена. Астор също странно се възползвал много от войната през 1812, която осакатила всички други корабни търговци. Той също е работил заедно с Джордж Клинтън (друг член на Илюминати) в сделки със земя. Дори и в този период от историята, британското разузнаване работило за Комитета на 300-та и за 13-те семейства. Интересното е, че агента на интелигенцията Джон Колман, който е имал достъп до секретни документи на разузнавателните служби, открил, че Джон Джейкъб Астор също бил и британски таен агент.

Тринадесетте Семейства имат много интимни роли с американските и британските разузнавателни култове.

Преди 1817, Джон Джейкъб Астор влезнал в търговията с кожи и станал най-големият играч в търговията преди да излезе от нея през 1834 година. През годините той е успял да създаде монопол. Имайте предвид, че белите хора са били примамвани с кожи в Новия свят в продължение на няколко века, и индианците за кой знае колко дълго. Тоест това е било огромна индустрия. Тогава този човек Астор отишъл и в рамките на няколко години e станал напълно собственик на цялата индустрия! Това може само да се случи, тъй като „окултната сила“ на семейство Астор му е давала това право. Очевидно е, че другите в Комитета на 300-та е трябвало да се оттеглят, ако тяхната позиция в йерархията не им е давала правото да застават срещу Астор. Повярвайте, ако на които първоначално са контролирали търговията с кожи им е пречил Астор, са щели да се отърват от него много бързо.

Днес, може би в чест на семейството, което първоначално се интересувало от кожите, град Астория е истински горещо легло за тайни сатанински сборища в Орегон. Джон Джейкъб Астор е имал няколко полезни връзки. Три от неговите роднини били капитани на кораби. Той имал връзки в Лондон със семейство Бакхаус. Оженил се е за Тод, това семейство често се свързва със сатанизма. Съпругата му също е свързана с влиятелно семейство Бриворт. И накрая по някаква причина, Джон Джейкъб Астор бил също така в добри отношения с политиците, може би защото повечето от тях са били масони също. В резултат на компанията за кожи се създава град Астория в щата Орегон.

image

Астория днес

В продължение на няколко години Джон Джейкъб Астор е участвал в търговията с опиум, но през 1818 той публично се отказал да работи с опиум в Китай. Джон Колеман в книгата си „Конспираторът на Йерархията: Историята на Комитета на 300“, стр.. 131 отбелязва, че “Джон Джейкъб Астор направил огромно състояние от търговията с опиум в Китай….“

Ясно е, че семейство Астор е посветено във вътрешната информация на правителството и дори поддържало своя собствена куриерска система. Джон купил огромни количества земя в Ню Йорк с годините. Богатството му постоянно растяло и растяло. След време станал също и банкер, и седял в борда на 5-мата в Банката на САЩ. Стигнал е да бъде официално най-богатия човек в САЩ. През 1890 г., специалисти по недвижими имоти изчислили, че собствеността на недвижимите имоти на семейство Астор представлява 1/20 от целия Ню Йорк.

image

Ню Йорк през 1890

След спечелването на състоянието си в района на Ню Йорк, всички от семейството отишли в Англия. Те все още владеят огромна финансова сила в САЩ чрез пълномощници. Днес някои твърдят, че цената на семейство Астор е над 40 млрд. долара, но е много спорно.

Сега обърнете внимание на нещата, които спонсорира семейство Астор най-често:

Обикновено чрез техни агенции дават пари за католическите и епископалните нужди. Те дават пари на агенции, които се противопоставят на носенето на оръжие за самозащита. Те дават пари на обществената библиотека в Ню Йорк. Защо дават пари на библиотеки, какво искат да учат хората? И защо са против личната самозащита? Това са много мрачни въпроси. Едно бързо отклонение – Джордж Сорос спонсорира книжарници в България.

image

Една от къщите на семейство Астор. Може да приюти 1200 госта.

За да се добиете представа за това, колко сила и влияние има просто един от многото членове на Астор:

  • Директор – American Express Company dir. Atlantic Fruit and Sugar Co.
  • Директор. Chase Manhattan Bank (на Рокфелер)
  • Директор City and Suburban Homes Co.
  • Директор. Classical Cinematograph Corporation
  • Директор. Cuban-Dominican Sugar Co. dir. Great Northern Railroad
  • Директор. Ill. Central Railroad
  • Директор, Inter. Mercantile Marine Co. dir. National Park Bank of NY
  • Директор. NY County Trust Co.
  • Директор. Weekly Publications Inc. dir. Western Union Telegraph trustee NY
  • Zoological Soc.advisor to Bankers Trust of NYmember Amer. Museum of Nat.
  • Hist. member Nat. Instit. of Soc. Sciences

(забележете последните две… като толкова много елитни контролирани организации са силно ангажирани в разпространението на теорията за еволюцията.)

Семейство Астор винаги оставят един от техните мъже да заеме кралското място в йерархията им. Това водачество се предава като рождено право в рамките на различните клонове на семейството. Всеки крал преминава през престола.

На ъгъла на 33rd St. и 5th Ave. в Ню Йорк оригиналния хотел Уалдорф-Астория е построен от Уилям Уалдорф. Хотелът отворил врати през 1893 г. и бил описван като „място за сноби“ от много хора. По-късно двама братовчеди Астор построили друг по-висок елитен хотел, който отворил врати през  1897 г. Разбира се както другите елитни семейства и Астор имат своя собственост за измъкване и отпускане.

image

Хотел Астор

През 1894 Джон от семейство Астор написал книгата „Приключение в други светове“, където описвал едно общество, което работи върху идеята за запазване на енергията. Странно как елита обича да насърчава сред нас “говедата” опазването – екологията, запазването на „разни ценности“ и т.н..

В края на 1800 г. Илюминати започнали да преконфигурират външното си лице. По-високите нива започнали да създават невинно звучащи организации наречени “капаци”, за да се скрие истината зад техните заседания. През 1901-2 г., Астор помогнал за създаването на Pilgrim Society, която била капак на организацията на Amer. & Brit, 6-ти принцове на илюминатите. Вярваме, че сега най-малко пет Астори сега са членове на Pilgrim Society. Pilgrim наскоро включиха Дейвид Астор, Джон Джейкъб Астор осми, и Уилям Уалдроф Астор трети. През 1970 г., Барон Астор на Хевър бил председател на лондонския клон на поклонниците. Това означава, че Астор на Хевър е най-малко на следващото ниво в йерархията на управлението.

 image

Астор също са били доста известни в британска група/ложа/секта, която била нещо подобно на Череп и Кости от САЩ. Астор с още около 20 семейства доминират тази „група“.

През 1910 г. Илюминатисе прегрупират и създават кръговите групи.

Астор били част от финансовите кръгови групи заедно с Ейб Бейли, Роудс и Милнър. Тези двамата са ключови фигури в създаването на „Обществото на избраните“, супер секретен връх на Illuminati. Роудс Тръст, частично подпомогнат от Астор помага за финансирането на стипендии в училищна система. Роудс, масон от висока степен искал масонството да стане част от тези групи, но Милнър и Брет се дръпнали настрани с масонските ритуали, костюмите и т.н.

Някои основни медийни източници за новини са контролирани в Англия от Астор.

Всички кръвни линии на Илюминати имат видим бизнес и стопанства, но въпреки това голяма част от богатството им е скрито, така че връзките които притежават са много трудни за проследяване, защото използват „прокси“.

image

Дейвид Рокфелер и Джоу Енлай

Има определена група „IPR , която контролира решението на Илюминати да позволи Китай да участва в търговията с опиум, куклените струни зад големите събития от световен мащаб не могат да се видят от обществеността, но ако проследим произхода на няколко големи събития виждаме Астор как помага за дърпането на конците. IPR помогна за поставянето на основите за атаката над Пърл Харбър. Астор също бяха зад политика в Европа, която позволи Хитлер да се превърне в заплаха. Астор също взеха участие в движение на жени срещу алкохола, групата Christian Temperance.

image

Тези движения се създават от елита за да ни държат заети, има множество такива., толкова, че съзнанието на нормален и непросветен човек никога няма да може да го приеме „на първа вълна“. Точно с тези неща други семейства на Илюминати забогатяха от подобни движения. Когато например хората се въздържат от алкохола те пускат контрабанда на алкохол и се употребява в пъти повече. Така е днес и с различните видове наркотици и забрани.

 image

Полковник Джак Астор, един от най-влиятелните хора в света, е сред тези, които потънаха заедно с Титаник. Това му прави особена чест.

 

Комунизмът беше още едно от изобретенията на Илюминати. Джордж Шоу, комунист, е бил най-добрият приятел на Лейди Нанси Астор, която между другото станала първата жена в парламента. Комунизмът се преструва, че е враг на богатите капиталисти, но и двете „идеологии“ се държат заедно в едно нещо – да премахнат християнството, да унищожат свободната търговия с монополите си и да създадат Нов световен ред с единно правителство.

 

Не вярвайте на капиталистическата система, че ще ни спаси от лошите комунисти,  те са едно и също нещо създадени от тях.

Нанси Астор е била голям поддръжник на Християнски науки. Християнски науки е параван за магьосничество от самото му начало. Нанси Астор пишеНатуралната история на вампирът“,  книга за ранният масоно- комунизъм. Тя използва семейни документи на Гренфел. Семейство Гренфел били близки приятели на Кливъдин Асторите.

image

Нанси Астор

Дейвид Астор пък присъствал на Билдерберг срещите през 1957 и 1966 година. Ложата Алфа е хижа в Англия, която е традиционна за кралските особи. Има и други елитни хижи също. Те са от типа на масонските ложи. Където се провеждали тези срещи на Елитът.

В обобщение, проверката на семейство Астор разкрива своите тесни връзки с целия спектър от дейности: илюминатите, вариращи от масонството, илюминатите сами по себе си, Pilgrim обществото, кръгли маси, комунизъм, социализъм, капитализъм, Билдербергите, различните политически (т.е. Illuminati) опетнени банки, както има и членове окултисти, като Алис Астор.

image

Тя е родена през 1902 г., била доста красива, но също така много сериозна жена. Имала е много силна човешка воля, c която успявала да доминира всеки в нейно присъствие освен ако и другия е нямал силна воля. Тя вярвала в египетската магия и смятала, че е превъплъщение на египетска принцеса и ученик на Икхантон. Алис може да е била една от първите влезнали в гробницата на фараона Тутанкамон, от която тя взима огърлица.

 

Повечето от семейство Астор заминават за Англия, но един клон на Астор останал в САЩ. Става ясно, че участва в сатанизма и окултизма. Семейство Чанлър имат Астор в кръвта чрез Мади Астор Уард. Семейство Рузвелт е било включено към семейство Делано, което е черно благородно венецианско семейство, което датира от много векове. Животът на тези семейства също се преплитат със семейство Астор.

По книгата на Фритц Спрингмайер за 13-те кръвни линии на Илюминати.



Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3285832
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930