Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2015 00:02 - По пътя към "Велика Израел":- тарторът на ИДИЛ е агент на службите на Мосад евреинът Шимон Елиот !
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 4326 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 14.09.2015 00:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ИДИЛ тарторът, който наричаше себе си "халиф Абу Бакр ал Багдади" е специално обучен оперативен агент на Мосад с името на Шимон Елиот


image Знакомьтесь - «халиф Абу Бакр аль-Багдади», оперативник Моссада по имени Эллиот Шимон

Колкото повече информация идва при нас, толкова повече изглежда, че ние живеем в огледалото. По това време, както в "паралелен свят" събития се проведе под въздействието на сили, от който медиите са "страхуват да говорят". И, освен това, да изиска от националните правителства на страните им да се справят за да премахне заплахата.

По този начин, независими източници през лятото 2014 съобщиха, че истинското име на "халиф Ал Багдади" - главата на ИДИЛ(Ислямска държава в Ирак и Леванта) - Шимон Елиет, той е дете на  еврейски родители и е агент на Мосад.

Тук представяме данни от три източника, потвърждавайки данните.

Днешното име на "Абу Бакр ал Багдади" - Шимон елиет, който е бил нает от израелското разузнаване Мосад и е бил обучен в шпионаж и психологическа война срещу арабските и ислямските общности.
Тази информация се приписва на Едуард Сноудън и публикувани във вестниците и по други сайтове: ръководителят на "ислямска държава" Абу Бакр ал Багдади, е сътрудничил на тайните служби - британците, израелски и САЩ, за да се създаде организация, способна да привлича терористични екстремисти от цял свят , (Източник: Радио ajyal.com)

Друг източник потвърди това твърдение (сайта гия-Press):

Въз основа на документални фотографии: иранските медии са открили истинската самоличност на обучен ционисткия агент "Емир LIH на".
Иранското разузнаване открили вярна и пълна идентичност на "Емир LiH", който е известен като Абу Бакр Ал Багдади; истинското му име е Саймън Елиът. Тя агент на Мосад изпълнява важна и тайна мисия ционисткия шпионаж под псевдонима Ибрахим бин Ибрахим Ауад бин Ал Ал Бадри Aradui Husseini.
Планът: да влязат в военни и граждански лидери от страните, обявен за "заплаха за Израел", за да ги унищожат, и по този начин се улесни по-нататъшното им усвояване от ционистката държава в целия Близък изток. С цел да се създаде по-голяма Израел.

Това са границите на ционисткия проект "Велика Израел" или "Земя на Израел" за по-кратко.

Тези констатации, направени публично достояние през август 2014 г., потвърдиха, че "Халиф Rolex" Израел има за цел да сеят хаос в съседните страни на ционисткото образувание. Сравнете две карти - LIH отдавна публикува плана "Велика Израел"
IGIL.jpgveliky izrail.png

image

image

Агент "Ал Багдади" продава стара план за създаване на "Велика Израел", известен с името на твърди авторът Одед Inon, за първи път е публикувана на иврит в списание "Kivunim" (Path) (KIVUNIM), - «вестник за юдаизма и ционизма »(A Journal за юдаизма и ционизма) в проблем номер 14, февруари 1982 Редактор: Yoram Бек. Редакционен комитет: Eli Еял, Йорам Beck, Амнон Hadari, Yohanan Manor, Елиезер Shvayd. Публикувано от информационен отдел / Световна ционистка организация, Йерусалим (вж. O.Chetverikova повече "," Велика Израел "в сянката на американските геополитика", Институт по висока комунитаризъм, 02.12.2013). Този експертен доклад предполага, че "всички арабски държави са били разчленени на малки парченца от страна на Израел" и "разпадане на Сирия и Ирак късно етнически или религиозни уникални райони в Ливан, това е основната цел на Израел да Източния фронт в дългосрочен план."

Всичко това дава представа, която водеше агент на Мосад LIH означаваше обявява, че иска да отнеме на "варварските" евреите - ционисти, обсаждаше Газа. В края на краищата, в действителност, изявление по нападението на "земята на Израел" ще позволи на американците и израелците да мушкам с пръст в "кървава терорист" и да стреля повече и повече за "защитата на ционистката държава." Схемата на "пълномащабно промоция за LIH" те започнаха най-малко, тъй като в началото на лятото, а проектът е изготвен в рамките на една и съща "Арабската пролет", за да дестабилизира Ирак, Судан, Тунис, Египет, Либия, Сирия и Мали (между другото).
(превод Sprecher-24)

Чуйте думите на добре познатия ционисткия провокатор Bernard-Levy анари (BHL) на така наречените "Арабската пролет": -  (Видеото по- долу)

Ние вече писа за тази професионална и интелектуална терорист, чиято мисия - подклаждане на напрежението в потенциални "горещи точки", за да предизвика хаос и граждански войни. B.-A. Levi играе критична роля в арабските революции, които са стратегически ползи за Израел.
War goev.jpg

Той е отговорен за - ". Кървав знак" подкрепящи наемници и екстремисти в Афганистан, Босна, Косово, Тунис, Либия и Сирия, както и ескалацията на ситуацията в Украйна, където той бе доведен до изведе

image

Така Бернар-Анри Леви - не е само провокатор течаща кръв, но типична диагноза. Спомнете си, че преди две години по време на конференция, организирана от френското съвет на еврейските ционистки организации (CRIF), B.-A. Леви заяви, че "като евреин", той "участва в политическия приключение в Либия." Той добави: "Аз няма да направя това, ако не е бил евреин."

Тя е тази "скъпа на Бней Брит" е един от идеолозите на хаоса, генерирани с цел изграждане на "Велика Израел", събиране на най-агресивните фанатици от цял свят в "армията на дявола" - банда, която убива хладнокръвно, без никакви признаци на милостта на своите жертви. Едно изследване на техните зверства разпространява в социалните мрежи, за да се предизвиква ужас.


"Гнездо на стършели": ТЕХНОЛОГИЯ НА ТЕРОРИСТИЧНА фалшиви флага

Същността на тази стратегия е да се създаде обща впечатление, че Израел е заплашена от врага близо до нейните граници. В същото време, бивш министър-председател на Израел Моше Charette в личен дневник е много категорично да кажа, че еврейската политическо и военно ръководство никога не е вярвал в някоя арабска заплаха за Израел - пише Ralph Schonmann. "Те се опитва да маневрира и сила на арабските държави да се присъединят към военните сблъсъци, за които ръководството ционисткия беше уверена, че ще спечели, че Израел може да извърши дестабилизацията на арабските режими и планираната професията на допълнителна територия."

    Изпълнение операция. Според публикацията на Бахрейн Gulf Daily News, Al-Багдади "една година се подложи на интензивно военно обучение в" Мосад ", в допълнение към курсове по теология и изкуството на словото." През юни, йордански официален потвърди пред Аарон Klein на Уърлднетдейли, че членовете на LiH обучени през 2012 г. американските инструктори в тайна база в йорданската град Safavi. По време на операцията, въвеждането на Ал Багдади също поставя в затвора US Camp Bucca близо Umm Qasr в Ирак. Бивш офицер по сигурността и командирът на POW лагер Военновъздушните сили на САЩ в Кемп Bucca (2006-2007) Джеймс Skylar Gerrond през октомври, призна, че в лагера "е" тенджера под налягане "екстремизъм". "Непряка данни показват, че съзнанието е ал Багдади, може да се контролира, когато е бил затворник на американската армия в Ирак" - пише д-р Кевин Барет.

Унищожаване на арабски и мюсюлмански държави относно "План Inon" ще бъде завършен в срок, използвайки своите вътрешни религиозни и етнически напрежения.

Затова LIH (напълно контролирана от Мосад, и под ръководството на Ал Багдади / Simon Elliott) защитава територията на Сирия и Ирак от арабите. Ако планът успее, Израел ще стане приказно богат, контролиране на потока на нефт и газ за Европа. Така че израелците лекуват ислямистки терористи в техните болници, да ги прехвърлят през границата между Израел и Сирия, терористите се хранят, въоръжават и ги коляно през техните петролни сделки ционистките банки.


Сирия отряди smerti.JPG

СЪЗДАВАНЕ отряди на смъртта

На подготовката на ционистките отрядите на смъртта за арабските страни стана известно, през 2011 година.

image

По този начин, те прилагат на Kabbalistic принципа - "ред чрез хаос". За да може кръвта и страданието на Мордор, за да се изгради нов "Велика Израел."

Кой отрязва главата на затворниците в името на "Велика Израел" - член на персонала на Мосад, ционистите наети наемник или измамени от ислямистка фанатик - вероятно ние не знаем. Но тази "поредица от престъпления" ще завърши с военен съд, тъй като тя е за организиране на геноцид и престъпления срещу човечеството. За която не е нужно "давност". Принос за задържане и неутрализиране на военнопрестъпници - подбудителите, организаторите, спонсорите и изпълнители - всеки трябва да участва .

communitarian.ru/





Гласувай:
7



1. kostas - Отказът на българското правителство да предостави коридор за руските самолети
14.09.2015 08:24
щеше да е само приповдигнато мажоретно поведение, ако не беше косвената подкрепа за „Ислямска държава“, което вече е позорно. Но това е част от недоносената външна политика на ЕС в момента.Моето мнение е,че заповедта не е дошла от факинг нюланд,а от Мики Маус,Розовата пантера Пинко,Фред Флинтстоун,Испектор Дю-Дю,Патока Доналд,Инч Хай-частния детектив,Уди Кълвача,Джеронимо,Патето Яки и кучето Чопър,Джейми и вълшебното фенерче,Бенджи,Закс и звездния Приц,Куклите на Джим Хенсън,...От там е дошла заповедта на двамата ЧИФУТИ:ИСЛЯМИСТА плевнелиев и ПРЪДЛЬОТО митов.
цитирай
2. teodordetchev - Абе всичко хубаво.
05.01.2016 10:20
Човек може да пропагандира, каквито си иска конспиративни теории - за едни това е забавно, а за работещите на стопански начала - даже и доходно. Ама редактирайте ги малко тези недомаслени Google преводи, че е срамота да седят в този вид, а ?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3284369
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930