Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2015 14:01 - Изгориха българското знаме на протест в Индия !
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 3029 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Индийци изгориха българското знаме на протест в Делхи.

image

На многохиляден протест пред българското посолство в индийската столица бе изгорен националния ни флаг.Това предаде от едномилиардната държава кореспондентът ни Вишванатан Амарант, който е присъствал на събитието,
което не се е разминало без сблъсъци. По думите му, пред посолството ни е имало над 300 000 гневни индийски
граждани, които благодарение на полицията не са успели да наранят посланика ни или други служители на посолството.

Сред основните искания на протестиращите са били правителството в София незабавно да се откаже от доктрината за България на три морета, тъй като не е уточнено, кои точно са трите морета. Част от индийците се страхуват, че трета морска граница на държавата ни може да се окаже именно Индийския океан. Опасения за това им дава безусловната капитулация на Иран пред България. Религиозната и светска власт в Техеран призна българите за прародители на персите и в чест на визитата на българския премиер, духовният водач на Иран устрои публична екзекуция с камъни на прелюбодейци и гей-парад в персийски стил – над сто хомосексуалисти бяха обесени на подвижни платформи и разходени по улиците. Президентът на персийската държава пък подписа указ с който предоставя всички територии и природни богатства на страната си за безвъзмездно ползване от българите.

Тези събития породиха страх у индийците. Немалка част от тях смятат, че дори ядреното оръжие, което Индия притежава ще се окаже безсилно пред технологиите за унищожение с които разполага българската държава. Напомняме, че преди година, когато изборите в България бяха спечелени от Националистическия съюз“ KLETA MAJKA BALGARIQ“, с помощта на руски православни агенти у нас бяха заловени всички масони. Те бяха подложени на техниките за лечение на проф. Неумивакин и на диета на проф. Мермерски. Бяха принудени да издадат всичките си тайни, предадени им от Ордена на Илюминатите – антигравитационни съоръжения, неизчерпаема енергия и оригиналната рецепта на киселото мляко.

Властите в Делхи принесоха в жертва посланика на САЩ и още осем говеда с молба към божествата българските дипломати да останат невредими в безредиците.За да избегне конфликт с" KLETA MAJKA BALGARIQ" , индийският парламент гласува на спешно среднощно заседание новия химн на страната да е „Излел е Дельо хайдутин“, като всички авторски права на Валя Балканска са били изплатени през гръцки банкомат.

Автор: Vicodin





Гласувай:
3



1. kbalenciaga - Това не е смешно
11.08.2015 14:59

Това е просташко и гадно!
цитирай
2. kostas - Няма да ти отнема правото на мнение ..
11.08.2015 18:39
* kbalenciaga - Това не е смешно
14:59

Това е просташко и гадно! *
цитирай
3. kostas - А сега кажи си мнението за това :
11.08.2015 18:54

Барак Обама призна, че „жена” му в действителност е травестит на име „Майкъл”!

Мишел Обама, т.нар.”Първа дама” на САЩ е родена под името Майкъл ЛаВон Робинсън /Michael LaVaughn Robinson/ на 17 януари 1964 г. в Чикаго, Илинойс.

Той е вторият син на Фрейзър Робинсън Трети /Fraser Robinson III/ – известен през 60-те кокаинов дилър и главорез на кмета-мафиот Ричард Джей Дилей /Richard J. Daley/ и Мариън Шийлдс Робинсън /Marian Shields Robinson/, улична проститутка на свободна практика, впоследствие диагностицирана с HIV-вирус през 1998 г.

Майкъл /Мишел/ е популярен в гимназията и през 1982 г. получава стипендия, за да играе на позицията среден нападател за отбора на „Орегон Стейт Бийвърс”. След приключването на изключително успешния му откъм показатели първи негов новобрански сезон в отбора, той изведнъж отпада от училище. негови съотборници коментират, че редовно са чували Майкъл Робинсън да се оплаква за това, че е „жена хваната в капана на мъжко тяло” /“woman trapped inside a man’s body”/ и на 13 януари 1983 г. той се подлага на операция за смяна на пола в университетската болница „Джонс Хопкинс” в Балтимор. За да прикрие срама от новата си самоличност, Майкъл напуска Орегон и постъпва в Принстънския университет под новото си име Мишел Робинсън /Michelle Robinson/. Години по-късно среща Бари Обама, Младши – кенийски имигрант, който впоследствие научава действителната самоличност на „Мишел”. Впоследствие те се женят и осиновяват две деца. - https://www.youtube/watch?v=tVGxq61McCQ
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3285383
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930