Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2015 21:23 - ГАНГСТЕРСКА ВОЙНА НА ВЪРХА! Китайската мафия атакува Илюминатите! /Снимки/
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 2665 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

През последните седмици се случва нещо изумително! Тече истинска битка за световното господство! И тя не се води на ниво геополитика или световна дипломация, а напротив! Световните кукловоди са ударени по-възможно най-дивашкия и примитивен гангстерски начин, както те най-малко са очаквали!

image

 

Китайска мафия се смята за една от най-могъщите престъпни организации на планетата. Тя е наследник на създадените от монаси-воини в Южен Китай през ХVІІ век влиятелни тайни организации, наречени триади, които си били поставили за цел да свалят Манджурската династия и да възстановят властта на владетелите Минг.

По-късно тези организации били приели формата на взаимоспомагателни дружества-синдикати и на политически организации, със строго определена йерархична структура и различни наименования на всеки техен пласт или клан.

След създаването през 1911 г. на Китайската република, с което триадите фактически били изпълнили част от мисията си, те били преструктурирани за изпълнение на нови задачи. Тъй като през 1927 г. триадите били помогнали за потушаването на бунта на комунистите, когато през 1949 г. Мао Цзе Дун дошъл на власт, той започнал издирването и екзекутирането на членовете на триадите, повечето от които били поели пътя на изгнаничеството. Съвременната китайска мафия е базирана преди всичко в Хонконг, Тайван и Китай, и че основните зони на нейното действие са страните от Тихия океан, САЩ и Европа; Нейните пипала са вече буквално навсякъде.

 

Подплатени с милиарди от мощната китайска икономика, тези тайни кланове вече са негласни господари и на много европейски столици, като Лондон, Париж, Прага и др. Има сведения, че има структурирани организации и в София!

Контролирайки ключови подземни браншове като трафик на дрога, оръжие и хора и наказват своите противници с безмилостни с кървави показни екзекуции и зверства. Китайските мафиотски групи вече са един сериозен фактор в модерния свят.

image

">

 

Те са същински главорези! Тренирани безскрупулни убийци, които нямат капка съвест и са готови на най-големи жестокости, за да подчинят подземния свят, и го правят доста успешно!

 

Сред тях има истински нинджи, тренирани на древните бойни изкуства, които обаче използват най-модерни оръжия и екипировка, за да ликвидират безмилостно своите цели! Нарочат ли някого, с него е свършено!

Истината е, че триадите днес са бойните единици, които служат на великите китайски тайни организации, които през последните години имат една единствена цел- абсолютно господство над света. Тези могъщи кланове базирани в мегаполиси като Шанхай, Макао и др. контролират китайската комунистическа партия от десетилетия, и изцяло дърпат конците в световната суперсила! Всички промени и либерализиране на икономиката през последните десетилетия са внимателно планирани точно от тези кукловоди, които вече се чувстват достатъчно могъщи да застанат на чело на целия свят!

Но това място вече е заето, и то от хилядолетия! Световното господство принадлежи на могъщата древна организация на Илюминатите. Под различни форми тя контролира процесите в света още от епохата на Римската империя. Илюминатите са същинските кукловоди на планетата! Те са тайната организация, която дърпа конците на правителствата и дирижира глобалните процеси.

image

 

 Илюминатите си организират тайни събирания, където се отдават на мистични сатаниснки ритуали!

Има даже и сериозна теория, че Илюминатите лично се отчитат на представители на развита извънземна цивилизация! 

И как според вас амбициозните китайски кукловоди са решили да се справят с всемогъщата древна организация от стария континент!?

По надеждния и изпитан стар метод! КАТО ИМ ПРАТЯТ ХОРА!

И то не какви да е хора, а елита сред убийците на триадите!

Според worldtruth.tv анонимен източник, който е високопоставен банков служител разкрил, че шефът на борда на директорите на голямата европейска банка, в която работи станал жертва на жестоко зверство.

Този човек имал директна връзка с върхушката на Илюминатите и им служел от години. И точно за това, той си е изпатил сериозно в свръхлуксозния си старинен апартамент в центъра на Будапеща!

Отлично тренирани татуирани китайски гангстери са нахлули в апартамента на банковия шеф и са обезвредили двамата му охранители. Събрали са него, жена му и двете му дъщери тийнейджърки в хола. Мъжете даже били без маски, били сигурни, че няма да има последствия за тях!

 

Първо демонстративно са заклали двамата бодигарда пред ужасените богаташи. После брутално изнасилили жената и малките дъщери на ридаещия банкер пред очите му. Сложили нож на гърлото му и го карали да гледа!

След това му заръчали да предаде много важно съобщение на своите господари! Ако не отстъпят от свои ключови позиции, първоначално във финансирането на международната търговия с оръжие, а после и в други сфери, тази участ чака и тях!

„Кажи на тези грохнали старчета, че ще изнасилим и избием техните семействата пред очите им ако не ни се подчинят!,“ казал лидера на убийците на потресения банкер, след което си тръгнали, предава американския канал.

Тази груба провокация идва като гръм от ясно небе и известно притеснение за върхушката на илюминатите! Според много експерти може да се очаква сериозен ответен удар срещу триадите, както и срещу китайски бизнес конгломерати, които стоят зад тях.

image

Според много алтернативни изследователи, редица силови организации, като мистичната американска компания Blackwater са на директно подчинение на илюминатите. Контролират и множество престъпни картели от латинска америка и източна европа, както и партизански/терористични организации по света. Ответният удар за тази нагла провокация със сигурност няма да остане безнаказан от безмилостните Илюминати, той може да дойте отвсякъде за китайците!





Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3285917
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930