Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2015 23:24 - България била център на греховния туризъм? Няма лошо, дайте да го развием (СНИМКА 18+)
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 2784 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 11.06.2015 23:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Предложение да се съобразим с вече създадения имидж на страната ни като туристическа дестинация и да забравим за неработещите клишета прави Апостол Николов, редактор в bTV. Ето какви са доводите му:Според него, България вече има славата на най-лудата ваканция!

image
Нетрадиционно предложение за реклама на родната действителност, далеч от клишетата

image

  Така би трябвало да се рекламираме в Европа и по света. Не е ли време да спрем със скучнотиите за древната история, културни традиции, виното и красивата природа?



Добро утро! Повечето чужденци идват тук за да се напият, надрусат и налюбят до безпаметност. Не че искам да е така, но е факт. Тук е такъв Бермудски триъгълник, че англичаните полудяват даже само като прелитат над България. Справка, миналата седмица, смята журналистът.


Де да бяха само англичаните. Всички достойни и сериозни нации, включително и израелците, идват тук, за да реализират най-порочните си фантазии, които не могат да осъществят у дома, а пък не им се ходи до Тайланд например. а, може би е крайно време да спрем да си пилеем усилията с наследството на траките, а да се съсредоточим върху нашата си ниша. Греховен туризъм! Та това е светотатство, ще каже някой.

image

Простете, но не сме ли ние държавата, която масово нарича най-светлия християнски празник с езическата дума Коледа, вместо Рождество Христово! А и кой ще ни приеме като сериозна туристическа дестинация при положение, че кметове ръсят захар по магистралите.

image

За да станем истински център на купона в Европа е нужно да доподправим манджата т.е. туристическия ни микс с няколко акцента.

image

– Да узаконим гей браковете – няма смисъл да си кривим душата, рано или късно и България ще ги узакони – това е „модата“ в цяла Европа. Дори Ирландия, където са толкова консервативни, че забраняват абортите, наскоро позволиха еднополовите съюзи.


България пък ще се утвърди като дестинация, която е приятелски настроена към LGBT обществото.

– Да легализираме марихуаната – може да звучи изтъркано, но това ще даде поминък в ръцете на хората от Родопите. Тютюнът отива в миналото, а индийският коноп набира популярност, поне това показа проучване на ЕС. По-добре да яхнем вълната, отколкото да оставим някой да ни изпревари.

А и аргументът, че „тревата“ ще привлече най-мрачните хора на Европа, не мисля, че ще ни стресне. У нас по автогарите шетат кандидат-джихадисти, а техните врагове действат с гранатомети на държавни полигони. А и нека не забравяме, че България май произвежда дрога за Ислямска държава!

image

– Да поканим принц Хари за несменяем вицепремиер по туризма! Няма да е прецедент в българската история, а и Хари е некоронованият Цар на купона в Европа. Момчето няма как да не се съгласи, понеже така и така цар на Великобритания няма да стане.

image

А пътят към убеждаването е ясен – българска булка.




Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Трябва час по- скоро да легализираме
25.06.2015 14:41
МАРИХУАНАТА. Този ход ще привлече още повече турсити, ще напълни хазната и ще съсипе престъпността, защото ще лиши мутрите от основния им поминък.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3284175
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930