Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2015 22:03 - ЗА ХОРА КОИТО НЕ ПОЗНАВАТ МИТОЛОГИЯТА И НЕ ЗНАЯТ АРИАНСКИ ЕЗИК
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 1827 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.06.2015 20:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЗА ВСИЧКИ КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ПОЗНАВАТ
ТАЙНИТЕ НА ЗЕМЯТА И ЧОВЕКА

След като сте започнали да вдигате завесата на тайните за хора, които могат да прогледнат над света, който живее в „сън или хипноза” е жела-телно да се отговори на следните фундаментални въпроси:
1. Какво е предназначението на човека на Земята ?
2. Защо никой не говори за ЖИВАТА ЗЕМЯ, по „чийто образ и подобие о е създаден ЧОВЕКА ?
3. Защо не се познава древната „Теория на материята” и такива на-следствено обременени генетични матрици, на които не е предоста-вен достъп до трудовете на акад. Сахаров като проф. Филипов ни говорят компетентно ГЛУПОСТИ ?
4. Не е ли редно при познаване 5% от материята и научните титли на хората, които се занимават с тези проблеми, също да са 5% от тит-лите им ?
5. Защо всички просветени се кичат с името на ПОСВЕТЕНИ (ВЕЛИКИ ПОСВЕТЕНИ),без да се познават условията на древното посвещение и нивото на знанията които е трябвало да защитиш?
6. Защо никой не говори за ТОТЕНКОПФ (ГЛАВА НА ТОТ)- върховната организация на илюминатите ? (Описана в митологията).
7. Защо не се отчита факта, че при замяната в преводите на древните еврейски текстове на ЯХВЕ с АДОН се е променил смисъла на юда-изма като лява религия ?
8. Защо за траките, техните познания, писменост, митология и църква се говорят общи хвалебствия, мисии и никаква конкретика от тълкуватели и слухови „анализатори” от всякакъв вид ?
9. Защо където копнеш в България излизат старини и защо и от кого
надземната част е изличена от лицето на земята ? Защо се бърка СЕРДИКА със САРДИ и къде е САРДИКИЙСКАТА СВЕТА СОФИЯ, която се е виждала от 30 (тридесет) мили и където е било едно от чудесата на света (Павел Дякон) ? (Ватикански архиви и много древни описания).
10. Защо на хората са изтрити познанията от VІІ клас –„матирията има двойствен,неделим характер – поле и частица”, като всяко изменение на полето води до промяна на частицата, а човек е изграден от същата тази материя?
11. Защо няма един истински учен, който да познава „Физика на Земята” и „Митология на Света” за да обясни какво е ПОТОП и условията за неговото осъществяване?
12. Защо „вътрешния глас” на „ГЛУПАКА”(ЛУДИЯ) доминира над логи-ката и ума на истинския Човек ? Как се е осъществило това и каква цел?
13. Как се осъществяват космически връзки без да се знае честотата на която разговаря РАЗУМА в Галактиката ? (Има я в Тракийската митология).
14. Защо от три института по тракология няма успешен опит по разчитане на тракийската писменост, включително и този на С.Гаид?
15. Защо историята на България започва с кумбул (аноним на Гуе), а не от българите траки? Къде са архивите на Първо българско царство?
16. Защо тези дето щяха да правят бази на Луната и междинни станции на нея, нищо не са направили, а сега ще „ходят” директно на Марс?
17. Защо няма учени, които да могат свободно да коментират написано-то в „Контрол върху съзнанието” от Армен Викториан?
18 Защо повечето учени ни заливат с „кой какво казал” за земетресенията след като:
А) Земетресенията и причините ги има в митологията?
Б) Земетресенията ги има в тракийската наука?
В) Земетресенията са обяснени подробно във Висшата наука, която не е популярна сред традиционистите?
Г) Земетресенията се прогнозират точно в секретни центрове, където се анализират модулациите в магнитните силови линии на Земята?
Д) Не се отчитат активираните центрове, регистрирани от сателитите при всички силни земетресения?
Е) Поради много ниската компетентност – „Догматична физика на Земята”, понятия като „УФО Кондензатор” и „УФО Леща” не съществуват?
( За разлика от Русия, където такива познания се засекретяват, в САЩ доказали се учени с горните познания, директно ги уволняват.)
19 Защо хора с научни титли сипозволяват да говорят за „най-сложните съоражения за вечно съхранение (много милиони години) на писмени документи – ПРААНТИЧНИ БИБЛИОТЕКИ”, като „ глинени гърнета в които слагат свитъци, за да ги предпазят от пожар”?
20 Защо в днешната наука компетентността се измерва с „кой какво казал” и „кой какво направил”, а древната наука на Земята и нейните достижения си остават ненадминати и са табу за учените ?
21 Защо иползването на водородния лазер като оръжие и най-упешното средсто в борбата с горските пожари е довело до:
А) Загубата на двадесет и трима от най-добрите световни учени, работили в Англия по програмата „Звездни войни” и унищожени по същия начин, както участниците от „Маджестик 12” – база Холомен?
Б) Забрана за използване на установките за гасене на пожари?
22 Защо артефактите по Земята говорят едно, а учените маймуни (еди-ногласните на “малкия павиан”) се мъчат със всички възможни средства да ни убедят, че те са нашите праотци?
23 Защо произведенията послания на средновековните посветени нато Рабле, И.Бош,Парацелз и до днес се тълкуват, а не се четат?

Горните въпроси са част от тест за ЧОВЕК и лесни за инженер техно-лог, който е професионално деформиран от „КАК СТАВА ?”
Никола Николов
(Същия дето откри плочата с надпис „АЯНТИДИ ИЗМЕ” сред тракий-ските плочи в Варненскя музей, както и най-големия символ на Земя-та на ИЗИДА на Мадара – „политическия център на Първо българско царство”- Успенски. ...........)

„СВЕТОВНИЯ БИЗНЕС – ЕЛИТ МАСОВО НАПУСКА РАБОТА И ИЗЧЕЗВА”
Кои са световен бизнес-елит?
1 Това са избранниците от световния бизнес колеж в Англия.
2 Това са същите избранници, получили просветление в Иелс – САЩ, който е един от баварските клонове на илюминатите.
3 Техния върховен Бог ЯБУЛОН, т.е. техния вътрешен глас (който е след-стввие от тоталното преустройство на Земята, или „Клайн тактик” на Хим-лер) ги кара да се скрият в бункерите си.
Действията на илюминатите означава, че:
1 Ще има активна земетръсна ДЕЙНОСТ.
2 Предназначението на „елита” е завършило и сега ще бъдат избити в собственните си „гробници” от всепроникващата инфравълна, съпътстваща всяко земетресение.
3 Земята ще бъде посетена от РАЗУМА НА СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА-ВЕЛИКИЯ ХОР,който ще влезе в системата на лунната торсионна мрежа, която също е всепроникваща.
Страх от вълнения и безредици се изключват изцяло, защото полицията и войската са изцяло техни, като достъпа им до секретност надвишава този на президентите.
Подземни бункери и скривалища има във всички държави.
За охраната на ЯБУЛОН има подготвена, добре въоражена частна армия.
Днес успешните опити на учените, работили по защита от инфрачестотно въздействие за секретната фашистка наука са унищожени, а учените изби-ти.
Днешните елитни „умници” дето „знаят всичко” в името на „тяхното гос-подство”, нареждат на по-малките „умници” дето „знаят нещо” да пазят преустройствата. От своя страна тез дето „знаят нещо” нареждат на нищо не подозиращите яки момчета да пазят „нещо” по устав. Само дето това „нещо” генерира смът и болести и първи са тези, които са най-близо до него.
Тези истини не са измислени, нито са от сегашната цивилизация. Описа-ни са подробно в митологията – „Как е превзета Земята и Човека”, както и „Как е унищожено ЧОВЕЧЕСТВОТО”.
За сведение на ПРОСВЕТЛЕНИТЕ (ИЛЮМИНАТИ) в България се намира единственния символ на ЯБУЛОН на Земята и е оставен като предупреж-дение от древните български ПОСВЕТЕНИ.
При сбъдване на очакваните събития ще настъпи:
Пълен срив на цялата комуникационна система на Земята.
Много силни (невиждани до сега) урагани по цялата Земя.
Цунами по бреговете на всички водни басейни.


Никола Николов




Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3286302
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930