Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2015 09:28 - Ако сте такива светци , молете се за нас ГРЕШНИЦИТЕ !
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 4665 Коментари: 6 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

"Българските мъже са заприличали на женски полов орган. Путка. Без извинение за нецензурната дума .
Да, да, разбира се, има по някое и друго изключение. Но, когато започват да надделяват мъжете-путки над мъжете-алфа, положението става критично.

image

Мъжът, олицетворяващ женския полов орган си остава путка завинаги. На 20, 30 или 50 години, работещ или безработен, женен или ерген - няма значение. Това са странични фактори.
Жени, ще ви кажа нещо за него. Как да го познаете.
Не е трудно, тъй като това е всеки втори българин. Онзи, с когото се разминавате на улицата, таксиметровият шофьор, колегата ви, продавачът на цигари и ... най-често това е мъжът до вас. Точно така - онзи, когато обичате, живеете с него, грижите се за него и по всяка вероятност имате или искате деца. Приели сте го, защото...друг избор няма или пък, защото - ""всички са еднакви"". Или просто, за да не сте сами.
Мъжът-путка не се ражда, той се създава с времето. Като се започне от майката, която го глези като типичното мамино синче, добавим примера на бащата-ебач /пияница или просто нехранимайко/, минем през репликата, която гласи, че - "" на момченцата нищо не се отказва, да не им стане нещо"" и завършим някъде към тийнейджърските години, в които вече порасналите "" мъже"" решават да демонстрират сексуалната си мощ на всичко що има дупка...
И за капак - титанът на човешките взаимноотношения Наталия Кобилкина ни учи да ги възхваляваме, обичаме, почитаме и едва ли не да им се кланяме, дори, когато грешат.

image

Може би пак от гледна точка на идеята - ""да не им стане нещо"".
Българският мъж обича жените, но не онези, които символизират красота, интелект и чар, а другите, олицетворяващи секса и разврата. За по-накратко ги наричат с благозвучната дума путки.
"" Тая е страшна путка"" е равно на - "" Тази е много готина, искам да правя секс с нея"" . Явно от толкова честата употреба на думата, мъжете са я приели лично ...
И направо са заприличали на така любимия им женски орган.
Мъжът-п*тка има няколко отличителни черти. Той не осъзнава, че носи белезите на женски полов орган, дори напротив. Това му е чарът. Често парадира с онова, което нарича ""мъжественост"" и има привидно твърде високо самочувствие - без покритие. Облечен е обикновено в реплики на маркови дрешки, с гъзарски очила и обувки стил „Евгени Минчев”. Има, да кажем - Опел корса, но я управлява като БМВ. Третира колата си като ""пичеловка""- в превод средство за забиване на пички.
""Всяка жена може да е моя"" - това е мотото на мъжа-путка.
Всичко това е привидната маска на един комплексиран и разглезен мъж. Човек, парадиращ с анаболната си физика, внушаващ на пръв поглед респект, но пък погледът му го издава.
Както се казва -по погледа ще го познаете. Мъжът-путка, каквото и да прави лъха на наскоро обезчестена жена. Същият спи с жени, които са много повече мъже от него!
И тук идва въпросът - къде отиде БЪЛГАРСКИЯТ МЪЖ ? Мъжът- Алфа или, както го наричате, онзи истинският, мъжкарят, онзи, който не те отвращава с държанието си на женичка в цикъл.
Думата ""путка "" е използвана многократно в текста. Не за друго - просто свиквайте с нея"

image

И за Дамите които не са разбрали..Истинските мъже не късат салфетки под ритмите на Галена в нощните клубове. По това време те отдавна спят, защото на сутринта ги чакат далеч по-важни дела от твоите вафли в косите.Истинските мъже ги срещаш всеки Божи ден , но не ги забелязваш, защото не карат кабриолети и не висят в лъскавите сладкарнички. Всъщност може и да не ги срещаш толкова често, защото истинските мъже излизат 3 часа преди ти още да си махнала гурлите от засъхналата си спирала.Не виждаш и парите им, защото те не са върху барабаните на оркестъра в кръчмата, в която ходиш всеки петък. Истински мъже има и ти ги срещаш всеки ден, но не ги забелязваш ! А не ги забелязваш, защото те не искат да срещат теб.!!!
image

споделено от https://www.facebook.com/don.petkov.5?fref=photo







Гласувай:
10



1. kostas - * kushel - И главен виновник ... * Моето мнение е , че това са външни причини
13.05.2015 10:31
нещо като огледалото за да коригираш външният си вид ! Ама за да коригираш поведението си е нужно да работиш върху вътрешните си качества . Поколението на моите родители са изучавали етика и естетика , което не е засегнато в обучението на поколенията след 1944г. и това дава плод с времето .Загубили сме вътрешният си поглед . Не приглаждаме душата си за да е блага и красива , а това се усеща без да се вижда !! Дуалност , което не е нищо друго освен мисловния процес, първия начин на познаване.
цитирай
2. bezistena - Поздрави, Приятелю за точните и ...
13.05.2015 11:26
Поздрави,Приятел,за точните и оригинални изводи и дефиниции за израждащата се популация от Свещения Български ген или от съпровождащите го,които по досегашното правило са негативният субстракт на Свещения Българския етнос и ръфащите го съпридружителни етноси,осигуряващи екстремалните условия за закаляване на Българите в реални разнополюсни пикови условия според трансепохалния Божи план за подготовка на Българите за Духовни водачи, интелектуален елит и праведни управници на всички народи в идващото вече време!

Нецензурната дума ПУТКА,която ползваш за ужас на лицимерните пуритани,е само един засекретен лингва–документ от безбройните такива,съставени от Посветените ни Деди и вложени в Българския езиков речник(секретен сакрален сейф на цензурираната ни родовата памет и история),който документ съдържа информация за един от Субектите на Сътворенческия Български пантеон–Великата Богиня Майка.

Документът(думата ПУТКА) е зашифрован с помощта на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,

и чрез който сега ще го разсекретим,за да го изчистим от еротично–замърсената му обвивка и разкрием сакралната му етимология!

ПУТКА=ПУК ТА=Покиня Тиана=Богиня Диана–
Великата Богиня Майка,Великата Богиня Диана,Майка на всички богове,които сме всички хора,но засега все още с малко"Б",непознали се!

НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ=НЕТСЕЗУРНИ ДУМИ=ДУМИ на/за Зар Иса и Диана

НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ=Исуз и Матара Диана–Исус и Великата Богиня Диана,Майка на Човечеството

НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ,МРЪСНИ ДУМИ,ЕРОТИЧНИ ДУМИ–специален раздел свръхзасекретени свещени Български лингва–документи,вложени за сигурно съхранение и гарантиран пренос в битовата интимна духовност на Българите

МРЪСНИ ДУМИ=Иса и Мад Мария
ЕРОТИЧНИ ДУМИ=Диана Матара и Ешуа

Благодарим ти,Приятелю,за краткия ти,но достатъчно точен и състоятелен коментар в последния ни постинг "DREAMSTIME–уникално сакрално кътче от Акаши със свободен достъп за всички",като само ще допълним,че ние не тълкуваме,а превеждаме абсалютно точно зашифрованите думи и изрази и тяхното истинско значени в Сътворенческия Свещен Български език,чрез който Дедите ни–Пресветите Божии първожреци и служители,съставиха и всички други езици по света!

kostas=Кан(Жрец) на Диана и Исус–активиран династичен потомък на Боговете

kostas=Кан(Жрец) на Дионисиус–активиран жрец от Армията на Дионисиус, който е синкретичният образ на Исус и Мария Магдалена

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус

Бъди благословен,Приятелю,и давай все така,воден и охраняван от Тях!
цитирай
3. kostas - bezistena - Поздрави
13.05.2015 13:53
И аз ти благодаря за подкрепата и за начина, който обясняваш нещата .
цитирай
4. kostas - *Ти избяга от темата.. Ако жена ти и в края на живота ти те уважава и обича, тогава можеш да кажеш, че си издържал изпита за мъж.*
13.05.2015 13:58
Тогава трябва жена ми да питаш !
цитирай
5. panazea - Винаги си е имало мухльовци !
13.05.2015 23:08
Как иначе ще се открои истинският мъж?
Не знам кой е виновен , но се срещат комплексари! И причините са комплексни!
Ние им викахме пудри . И се усмихвахме .
Аз като жена съм по-снисходителна , но и избирателна и не бих си дала доверието на такива лекета.
В живота си съм имала примери за точно обратното и затова написах Апотеоз на Българина http://panazea.blog.bg/technology/2010/06/08/apoteoz-na-bylgarina.558674
Така че , всекиму своето !
цитирай
6. kostas - Да , прочетох ти поста от 2010г.е и доста от тогавашните колеги се препознават в твоя съберателен образ.
14.05.2015 09:46
Аз ще допълня , УМ-ението си е наша характерна черта .Първо го прави мозъка и той дава правилната команда на ръцете да го извършат .за това правенето е трансформация на мозъчна дейност във физическа .Примери много ,какво сме направили ние Българите , както добри така и лоши !! и завършвам както ти завърши в твоя пост . * panazea - Благодаря ,
19.08.2010 16:05
Хората , които са ме създали , заслужаваха моята признателност ! Тези , около мен , които цял живот ме подкрепяха! *
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3273693
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031