Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2015 11:47 - УЖАСЯВАЩАТА ПОТУЛЕНА ИСТИНА: Въвеждат военно положение в САЩ! /СНИМКИ+ВИДЕО/
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 2269 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

В момента в САЩ се случва нещо ужасяващо! Обществото на „земята на неограни

чените възможности“ е разединено повече от всякога, а напрежението на етническа и расова основа е достигнало точка на кипене!

image

 

Според доста анализатори след расовите бунтове в Балтимор, където чернокож младеж беше убит от полицията след ареста си, САЩ са буквално пред гражданска война!

А какво прави правителството по този въпрос!? Подготвя се, разбира се! И то абсолютно тайно, но много усилено.

Това, което са планирали правителството на САЩ буквално ще ви изправи косата!

Официално  операция „Джейд Хелм-15” е тренировъчна програма на Пентагона, предназначена да „провери” готовността на федералните оперативни агенции за моментална реакция при бунтове и гражданско неподчинение.

image

 

Операцията, която евфемистично наричат „тренировъчна“ ще се проведе от 15 юли до края на септември тази година.

По официална информация, „тренировката“ ще включи зелените барети, специалните военноморски части, тюлените, специалните военновъздушни отряди – в общи линии най-ключовите и силови подразделения на щатската армия. 

image

Доста странна подготовка за "учение", не мислите ли!? Мъже облечени в черно излизат от немаркирани микробуси във военната база Форт Лодърдейлimage

Т.нар. обучение е безпрецедентно! Армията буквално ще излезе на американските улици- нещо невиждано до сега! Вече е ясно и на децата, че това не е само военно учение, а истинска масирана военна операция на територията на страната!

 

Каква е истинската цел на Джейд Хелм?

 

Според Хоакин Хагопян, бивш американски топ военен, които разкрива ужасяващата тайна на Пентагона, целта на Джейд Хелм е доста ясна – налагане на военно положение в САЩ!

imageСпоред информатора американското правителство е подготвяло тази операция от години!

Изключително притеснително е, че „военните упражнения“ ще се фокусират върху „неконвенционални военни методи“, което е евфемизъм за използването на психотронни оръжия и кой знае още какви нови чудовищни технологии, разработени в свръх лабораториите на американската армия.

Според много очевидци, над военните бази в районите, където е планиран Джейд Хелм се виждат изключително странни разноцветни сияния и се чуват изключително зловещи и доста силни звуци.

Според Хагопян една от заложените цели на Джейд Хелм „пълния контрол върху човешкия фактор“. И как ще бъде постигнат този пълен контрол? Чрез контролиране на мозъците на хората със специални психотронни оръжия и налагане на военно положение и железен контрол на американските улици. Всеки, който даже и изглежда съмнително може да бъде арестуван и задържан за неопределено време в специални „центрове за задържане“, които в момента се оборудват!

Не бихте повярвали къде ще са тези центрове!

image

Това са магазините Уолмарт, които в момента масово се превръщат в огромни затвори. През последните седмици над 30 огромни магазина на веригата са затворили в щатите, където ще се проведе Джейд Хелм. Служителите са освободени от работа, а корпорацията дава уклончиви и несериозни обяснения за закриването на обектите като „проблеми с водопроводната инсталация“, или „временно затворен за реновация“. 
Според някои военни експерти, затворените магазини Уолмарт се намират точно в правилната стратегическа локация за военен затвор. Скоро те ще бъдат препълнени със „заподозрени“. 

 

Ето как изглежда един от тези магазини днес:

Според binews, магазините Уолмарт ще се превърнат в новите концентрационни лагери на САЩ, където в момента се екипирали специални помещения за „интервюта на заподозрени“, или казано иначе – зали за мъчения, където ще се практикува най-ужасяващата форма на химическо изтезание - метод разработен от ЦРУ, които може да пречупи абсолютно всеки!

Както Едуард Сноудън разкри пред света, Агенцията за национална сигурност на САЩ следи цялата електронна комуникация на хората, и това следене продължава и днес.

Когато операцията Джейд Хелм започне, правителствените сили ще закопчаят първо дисидентите, които използват интернет като платформа за разпространяване на потулваните истини. След като информационната заплаха бъде донякъде ограничена, ще бъде наложен железен ред на улиците. Ще патрулират военни и САЩ ще бъде окупирана от собствената си армия. Ще има вечерен час, а както може да се предполага, под зоркия поглед на службите ще са чернокожи, хора от близкия изток и други елементи, които крият потенциална заплаха за статуквото. 

image

Когато САЩ „подредят собствената си къща“ и наложат военно положение, те ще използват железния си контрол върху други развити държави да направят същото. Ще бъде наложен един нов световен ред.                                      /Bradva.BG

Виждам ,че видеото не излиза ,това му е адреса ...  www.youtube.com/watch
Jade Helm EXCLUSIVE UPDATE! Troops in Corona & Ontario CA, Turkish Troops in TX Walmart & MORE





Гласувай:
9



1. kostas - А сигналите в България Македония Украйна ,какви са !!!
12.05.2015 13:08
Лидерът на ДПС Лютви Местан заплаши България с избухването на гражданска война на етническа основа! Изводът от думите му е,че и нас може да ни чакат кръвопролития като в Куманово
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3285678
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930