Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2015 20:01 - Представете си, че се събудите и …
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 2584 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 28.03.2015 20:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Представете си, че се събуждате един ден и виждате по телевизията и в пресата новини, които никога не сте виждали преди това там. Представете си, че виждате заглавия, които са като „конспиративни теории“ и „език на омразата“.

imageКонспиративните теории са факти, за които евреите се страхуват да не бъдат възприети нормално и масово. А какво ще кажете за „езика на омразата?“, който евреите толкова много мразят да чуват.

image


Наслаждавайте се уважаеми читатели и вижте водещите новини, които никога не сте виждали досега.

image

Пиете си бозичката, хапвате си баничката и гледате сутрешните новини, такива каквито никога не сте чували.

image

Ето такива са заглавията, които трябваше да виждате, но уви. Не са такива. Световният ционизъм контролира медиите и ви пробутва западната геополитическа пропаганда за това как всички тези НПО помагат на обществото ни, как всички тези ЕРП-та ни продавали на цени, които сме си заслужавали, как било за наша полза да се променя историята ни, как сме били задължени да им плащаме на „ромите“ да си живеят приказно по земите на дедите ни докато ни избиват, изнасилват и крадат и т.н. Едва ли ще видите новини, в които дори се споменава името еврейско, на „божия народ“ от промити картуни-тарикати.

image


Евреите, притежаващи всичките медии ще се погрижат за това да не дочувате за тях. Но пък чувате непрекъснато този „език на омразата“, който бил насочен към горкичките малцинствени групи от паразити в европейските държави. Престъпни малцинствени групи, за които се грижат световните еврейски филантропи. Реално те ги правят да са престъпни, но каква друга пък да е целта на този „съюз“ и лидерите му ако не и самото разделение и претопяване, унищожение на народите на стария континент. Всеки интересуващ се от това, каквото не ви казват медиите, знае че ЕС е създаден с тази цел. Корените му са по-еврейски от тези на Бенямин Нетаняху.

image

Дали някога сте чули нещо, дори мъничко, в българските медии за ционизма и каталога на диващината на Израел? Знаем, никога не сте виждали подобни теми в тях. Е, в някои страни хората някак си достигат по-смело до алтернативна информация, но за жалост в нашата държава тя не е ценена от генералната публика, а дори когато е ценена то съществуват прикрити интернационалисти водени от ционизма, каквито са и бедните душици от Биволъ, на които смело публиката праща финансова подкрепа за да продължавали да излагат „скритите от публиката престъпления и схеми“. Да, много удобно.

Заглавията, такива, каквито трябваше да бъдат не съществуват. Промиването на мозъците на гоите е целта на еврейската собственост, на пресата и медиите. Процесът на промиване на мозъци е резултат от взаимното усилие между евреите-ционисти, които притежават медиите и на техни колеги, които управляват Вашингтон, Брюксел и Лондон.

Не се заблуждавайте от думите на българските политически пионки, които ви казват, че „корпорациите“ притежават пресата. Не е така! Евреите притежават пресата и те не проституират своите, те проституират белите европейци. Синагогата на сатаната простира смъртоносните си пипала над цялата структура и можете да видите множество нашенски политици да са привиквани за показност.

imageimage

Медиите винаги са били в услуга на ционистите, те ги контролират от векове наред. Демокрацията е еврейска собственост … комунизма също. А евреите, които владеят медиите, решават кой ще живее и кой ще умре, и кой ще победи на изборите.

Представяте ли си, колко би бил прекрасен светът ако евреите не контролираха повече медиите? Тогава щяха да се показват факти, а не удобни манипулации и перверзни „реалити шоута“. Дали тогава порнографията щеше да се издига в култ? Дали тогава „пайнерите“ чалгари щяха да съществуват? Или щяхме да видим за последно подобни признания:

image

Накрая би просъществувала само истината, такава непокътната, каквато е била заровена някъде преди много, много време. Тогава, може би всички бихме заживели задружно в този свят. Само тогава.

Колко би било хубаво. Нали?

image




Гласувай:
6



1. ok3223 - ВСЕКО НАЧАЛО ИМА КРАЙ ...
29.03.2015 09:41
А краят зависи от нас. Не са ни виновни само евреите, а самите ние, като народ и нация сме най-виновни за да са нещата такива.
Всеки народ кове и гради и заслужава съдбата си.
На страхливците и рабите по дух живота не може да е друг.
Той е такъв, какъвто си го направят.
Каквото си надробиш това ще ядеш, толкова е просто и вярно.
цитирай
2. kostas - ok3223 - ВС(е)ЯКО НАЧАЛО ИМА КРАЙ ... А краят зависи от нас.
29.03.2015 13:02
Зависи , защото сме ЗАВИСИМИ !!! Евреите не са виновни ,но налагат да живееш "достойно -по гойски " ,както и по цигански маниер , с помоща на "чалга културата " . Лишен от идентичност ,по принуда, дава се възможност за развитие на " говедовътството " . Не забеляза ли ,че нашата територия се превръща в ОБОР ? Естествено е ,че по- чувствителните бягат, но навсякъде става КОЧИНА , до кога ще бягаш и къде ще отидеш ! За много от нещата ,освен грамотност(виждам ,че си чел поговорки ) се иска и " дупе да ти е яко "... " да си плюеш на ръцете " и да им Е**Ш МАМАТА" ... " щото кат те шибат си шибаняк " Време е да спрат приказките и да има дейност ,в посока ОПРАВЯНЕ ..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3283773
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930