Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2015 14:38 - Потулено древно послание от "инженерите на човечеството"
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 3909 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Едва ли сте чували за тази археологическа находка, защото по една или друга причина истината за тях е усърдно укривана!

image

Археолози и университети систематично са потулвали истината за този артефакт, и това въобще не е случайно! Става въпрос за едни от най-ярките доказателства за съществуването на "създатели на човечеството" ни и за тяхното ужасяващо послание към хората! Електронното издание EarthWe публикува невероятните разкрития за един от най-изумителните древни артефакти откривани някога!

 

 

 Купата от Фуенте Магна е една от най-ревностно пазените тайни в археологията. Хилядолетният артефакт представлява глинен съд с мезоамерикански надписи, който по оскъдните научни сведения е открит до езерото Титикака през 70-години на 20-ти век. Купата, която е датирана от преди около 5000 години, не би била чак толкова уникален артефакт, ако не бяха надписите във вътрешната и част:

 

image

Вътре в купата, която се смята за типична мезоамериканска изработка от периода има послание на писмеността на древен Шумер! Сам поimage себе си този факт е абсолютно невъзможен за утвърдената наука! Цивилизациите на Древен Шумер и тази в територията на Перу не би могло да са имали каквито и да е било контакти или взаимоотношения! Тяхната интеракция би била буквално невъзможна! Но точно този древен артефакт доказва, че някой или „нещо“ е имало взаимоотнощения и с двете древни цивилицации от тези отдалечени точки на планетата!

 

Експертите, които могат да разгадаят древния шумерски език в света са буквално единици. Един от тях е професор Клайд Уинтърс, който успява да разшифрова надписа с помоща на съпоставка с древни текстове. Текстът е разшифрован през 1998г, но до днес той е буквално потулен от научната общост. Посланието в уникалния артефакт вижда бял свят преди дни и е буквално потресаващо!

Посланието разкрива историята на човечеството и е написан от гледната точка на „някой“ или нещо, което се описва като „създател“ или „строител“ на човешката раса! Както сме писали не веднъж в Bradva.BG, според древните шумерски летописи, създателите на модерния човек са извънземната раса на Анунаките, които са дали искрата интелект на хората за да направят от тях по-ефикасни работници. Прочетете повече ТУК.

Посланието на инженерите на човечеството описват пътя на хората, и цитира ужасяващия им край!

Древния шумерски надпис разказва, как пак човеците ще се научат да летят втори път! Има теории, че летенето като технология е съществувало в древни цивилизации като тези на древните египтяни и древните индийци. Доказателствата са евидентни:

image

 

Древните египтяни са имали летателни апарати!

А кога хората политат пак? На 17 декември 1903-та година, когато братята Райт осъществяват успешен полет със самолет!image

Следващата част от посланието на архитектите на човечеството и буквално потресаваща!

Когато хората се опитат да се възнесат към звездите, след един човешки живот /имат в предвид едно поколение/ ги очаква КУР!

Но не си мислете, че думата КУР носи значението на вулгарния израз, присъщ за футболните агитки.. де да беше така. На езика на древните шумери, думата произнесена със звуците КУР значи абсолютния катаклизъм, бедствие, мор – или с други думи края на света! /Нашенския вулгаризъм може да се отнесе и към значението на древната шумерска дума, нали!?/

 

Според посланието на инженерите на човечеството, когато хората полетят към звездите отброяването към края на света ще започне. Ако направим простата сметка, това се е случило преди едно поколение, което значи че ужавяващия КУР може да ни връхлети съвсем скоро!

Дали всемирните усилия истината за него да бъде потулена говорят за истиността за посланието в него можем само да гадаем.

BRADVA.BG





Гласувай:
5



1. nikikm - Всъщност,
16.03.2015 21:24
шумерската цивилизация е плод на българската!Българските руни са с хиляда, хиляда и петстотин години по-стари от шумерските писмени знаци,а имат около 20 еднакви знака! 5 000 години са едно нищо пред възрастта на българската цивилизация,първата в света и дала му всички, най-важни открития! Открити у нас артефакти с пет и седем хилядолетна история дал Бог,а и много умишлено датирани за по-късни! Имат думата непредубедените археолози и историци!
цитирай
2. shtaparov - Страхотно!
28.05.2015 16:25
"Пра"-Български руни в древна Америка: това бе новост за мен! Звучи налудничаво,но е факт!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3284095
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930