Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2015 21:43 - Върнете шлифера на човека, бе!
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 2088 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Бойко Борисов се смята за извънземен и недосегаем. Това е очеизвадно. В едно изречение се прави на господар на положението и жертва. Ама как може да му погаждат „ченгеджийски номерца“ в най-важния Му ден – шеф на ФБР, президент на Азербейджан и малки музикали форми за ЕК – „Набуко“ и прочие. Апропо. Какво стана с „Южен поток“, нали овластените гербаджии уж нямаха писмо от руснаците?! Всеки народ си заслужава премиера. В случая – премиер лъжец. Образцов. Тефлонов. Обаче. Историята е показала, че „тефлоновоите герои“ обикновено свършват зле.
image

Банкенските простащини не могат да прикрият колко е сгърчен Бойко Борисов

 

Борисов, лъжецо, „провлачените за затвора“ ли те „радват“ през Шлифера? Банкенските простащини не могат да прикрият колко е сгърчен Бойко Борисов – пред върхушката на ДПС, пред американците, пред руснаците, пред всички. Този не би трябвало да може да се гледа пред огледалото, но демонстрира безочие и застава пред тв камерите. Цветанов да му мисли дали оставката на Вучков ще го „оправи“ пред ВКС…

„Както Цветанов го влачиха по съдилищата, така искам да ги видя всички, от Йовчев до Писанчев, „провлачени за затвора.“. Ани Цолова и Виктор Николаев сториха добре, че „заредиха“ и показаха този видеоматериал. Можеше и за „звездопада“ и за „недоразумението“ да му припомнят на Борисов. И какво от това? Той се има за Вездесъщ Господар. Народът му го позволява – „човекът от народа“ се вихри. И е един друг „човек от народа“, на когото Б.Б. беше пъдар, се вихреше. Народът да му мисли – два мандата президент, пак мандат премиер и току Б. застигне Т.Ж.

Румяна Бъчварова потвърди в тв ефира това, което само наше смирение написа подир оставката – по време на втората им среща Борисов е уговарял Вучков да оттегли оставката си, обяснявайки, че щял бил да смени Лазаров и Писанчев, някога, ама не сега. И още – поръчал е на Румяна Бъчварова да организира натиск за „ресто“ по време на обсъждането в тесен формат в парламента. В това време Цв. Цв. стоеше зад гърба на Вучков, за да вдигне цената на оставката в своя полза. Първо дава рамо на Вучков, сетне уж го увещава за завой, вервайте.

Наглата Бъчварова мазно се разля в студиото на Нова – никога не бил казвал Борисов, че няма да ги смени протежетата на ДПС. Има ли по отвратителна и по-цинична от тази? Перверзия е такава ката тази да говори за специални служби и за „собствените интереси“ на хора, работещи в тях. Главният прокурор немедлено трябва да се самосезира и Румяна Бъчварова да бъде призована да обясни пред компетентните власти какво знае за тези „собствени интереси“ на фигури в службите. Да, ама не – ще я повика, ама друг път. Когато Борисов смени Лазаров и Писанчев…

svobodnoslovo.eu



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3283944
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930