Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2015 22:31 - Защо България няма граница и е свободна за употреба? Вижте реалността (Снимки)
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 1900 Коментари: 1 Гласове:
4




image

Служители на Гранична полиция в базата край Резово са принудени да охраняват българо-турската граница при ненормални условия. В труднопроходимата гора в Странджа няма дори найлони, с които да се скрият от дъжда, а се налага да вървят с часове пеша.

„По служебен път са ни раздали към униформата мушами, дълги с качулка. Друго – ако всеки служител си осигури сам. Служебните са трагедия, тече право в обувките, в чорапите и си мокър. На всеки наряд краката са мокри“, разказва Димитър Атанасов – председател на Синдикално дружество ГПУ – Малко Търново.

imageРаботи се на 12-часови смени, а до най-далечните участъци се пътува около 2 часа в едната посока и 2 часа обратно след смяната, което прави дежурство от 15-16 часа.

Граничарите нямат палатки, в които да се крият от дъжда и студа. Пътищата са в окаяно състояние и няма достъп за автомобили на местата, на които се извършва наблюдението. Казват, че нямат и дърва за огрев, ако се наложи.

Притесняват се, че институциите ще им обърнат внимание едва след като се случи някой инцидент.

image„С това вървене след смяна хората са изморени – падат, стават. Ако ви покажа маршрута, по който се движим, е все едно бягане с препятствия – паднали дървета, вечерта в тъмното да го минаваш, предполага се, че ще се случат такива неща – я крак счупен, я ръка“, казва още Димитър Атанасов.

„В годините назад пълно безхаберие е царяло. Инвестираше се само в показни райони, като Свиленград примерно. Там, когато беше за Шенген, се инвестираха средства и там е добре е сега, системи изградени. А при нас е изоставено, много зле.

Личното ми мнение е, че към момента при нас, където аз работя, ефектът е почти нулев“, допълва той.

Според журналистите посетили граничните ни постове и хората, които се грижат за опазване на държавната ни граница, те нямат дори елементарни санитарни материали.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защо мислите, че се предприема този ход? Най-важната структура в момента е гранична полиция, която да отбива нелегалния бежански поток, но умишлено нейната структура е отслабена и поставена в нечовешки условия, за да може да обслужи политическите намерения.

Правителството крие, че се готви масово заселване на милиони араби, негри и мюсюлмани в България!

ТОВА СТАВА КАТО СЕ ВКАРВАТ НАЙ-ВЕЧЕ БРЕМЕННИ АРАБКИ И ДЕЦА, ЗАЩОТО ПОСЛЕ ИМАТ ПРАВО ДА ДОКАРВАТ ЦЕЛИТЕ СИ СЕМЕЙСТВА ОТ ПО 10 ЧОВЕКА, СЪГЛАСНО Закона за убежището и бежанците. „ Чл. 34. (1) (Изм. – ДВ, бр. 31 от 2005 г., изм. и доп. – ДВ, бр. 52 от 2007 г.):

„Чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република България – ТОВА Е В МОМЕНТА НАЙ–ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКА ТАЙНА, КОЯТО СЕ КРИЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

Затова В БЪЛГАРИЯ идват толкова жени и деца, за да може след това, всеки от тях да изтеги много пъти повече хора. Каналждиите и Турция ги лъжат, че ще могат да се придвижат за Западна Европа, но те явно са използвани само като мюсюлмански материал за заселване. Саудитска арабия и Катар съдействат на това. Съгласно регламента „Дъблин 2? всяка държава в Европа, ще ги връща обратно, както прави с арабите и негрите от Гърция, след като ги идентифицира със системата Евродак!

Тези хора имат по-висока раждаемост от ромите. Затова гърците си затвориха границата завинаги с 4 метрова ограда, защото ги „подлудиха” араби и негри, предимно майки с деца, неподлежащи на никаква интеграция!

Това обаче не важи за България, след като виждате колко примитивно изглежда нашата граница и при какви условия я пазят!

Никъде в Европа арабите и негрите не се интегрират, освен единични случаи. Капсулират се в свои общности. Масово не работят и се издържат със социални помощи. Престъпността извършвана от тях е в много пъти по–висока от тази на коренното население. Масово строят джамии и искат все повече власт.

В момента в БЪЛГАРИЯ има 1000 000 души циганско малцинство, дошло у нас заедно с османското нашествие. Повече от 600 години не може да ги интегрираме, по време на всякакви обществени строеве, въпреки милиардите разходи на държавата за образование, ток, вода, помощи, а сега фонадации вързани със Саудитска арабия и Турция методично ги ислямизират.

Все още етническите българи у нас са мнозинство спрямо цигани и турци. Все още… Еврокомисарите, ще упражнят безпрецедентен натиск, така че заселването на араби и африканци да се извърши по най–бързия начин.

Ще се насажда думата „бежанци” за нелегалните емигранти, а също и чувство за вина и състрадание, чрез репортажи за майки и деца. Ще се извърта, че проблема е не в това, че се приемат нелегалните емигранти, идващи от 80 милионна Турция, където сирийците могат да останат, а в това, че не им осигуряваме добри условия.

Ще се мълчи, за положението на смазания от проблеми и бедност български народ. Платени отвън „правозащитници“, повечето партии, включително уж опозиционни, медии с чуждестранни собственици, неформални и формални лидери ще обработват общественото мнение, за да се осъществи заселването.

Източник: http://www.silnabulgaria.com/





Гласувай:
4



1. getmans1 - Ей това инфо ...
09.01.2015 22:52
... много дърто, бе! То и за това мирише на манипулация, не че сега е кой знае какво по-различно ама то е и въпрос на чест.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3283901
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930