Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2015 23:33 - Смъртна присъда или доживотен затвор за национално предателство
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 1843 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Оказва се, че съвременните политици по правило нямат морал и само страха от наказание може да ги спре да вредят на собствената си държава.

image

Ето защо скоро ще се нуждаем от спешна смяна на законодателството, която да осигури възможност за издаване на смъртни присъди или доживотен затвор без право на замяна за национални предатели във властта.
image

Европейският съюз се оказа един капан за мишки, с цел осъществяване на геноцид над коренните европейски народи. Оказа се, че НАТО защитава само интересите на световната банкерско – финансова олигархия, която реално диктува политиката на САЩ, а самата американска държава в момента не защитава дори интересите на собствените си граждани, какво остава за нас. Скандалния начин, по който американския президент изпрати на практика програма за изпълнение на правителството ни по пощата, показва до каква степен вече на страната ни се гледа като на територия, а не като на държава. Така ние не може да разчитаме на реална помощ нито от ЕС, нито от НАТО, ако настъпят критични за националната ни сигурност времена и особено ако пламне ислямистки Евроджихад на европейска и наша земя.

image

Множество български политици са финансирани от чуждестранни фондации и организации, които са пряко свързани с чужди разузнавания на държави подчинени на Световната банкерско – финансова олигархия или на Ислямистките петролни монархии от Близкия изток. Български политици, като Меглена Кунева,
„ГАБОНСКАТА АФЕРА” И РОЛЯТА НА МЕГЛЕНА КУНЕВА-ПРЪМОВА!

image
„Съветничката по проблемите на гората” Кунева-Пръмова поставя изключително важния за родната ни икономика проблем за концесията и добива на тропическата дървесина. - Бонгу обяснява, че „никога, по никакъв начин не може да има концесия за тропическа дървесина, защото лично той още през 60-те години е забранил да се секат тези гори, а българската концесия е чисто и просто огромна измама”.
дори най-нагло и безсрамно членуват в закрити организации, като Трилатералната комисия, за които анализатори смятат, че обслужват банкерската олигархия.

image

Ако в България настъпи национална катастрофа породена от целенасоченото прилагане на концепцията за безконтролно Отворено общество, то ние ще трябва в спешен порядък да сменим законодателството.

В момента отмяната на държавния протекционизъм разруши икономиката ни, холивудската киноиндустрия и лъже национални телевизии, собственост на чужди компании рушат ценностите на младото поколение. Заляха ни наркотиците. Тече смяна на населението с цел превръщането на българите в малцинство, чрез изкуствено стимулиране на циганската раждаемост с програмни за помощи и постоянен внос на нелегални имигранти, манипулативно наречени бежанци. Държавната печатница на парите, в която се печатат също и изборните книжа и документите за самоличност, на практика беше купена от най – богатата банкерска фамилия в света, чрез дъщерна френска компания. В процес е опит за кражба на цялата ни държава, а тези от българите, които не измрат поради глад, мизерия и болести, скоро могат да се окажат ограбени чужденци в собствения си дом. Това, че това се върши не само у нас, а почти по целия свят, по никакъв начин не трябва да ни успокоява.

Подобно на Израел, Турция, САЩ и Русия, ще трябва да създадем максимално ефективни служби за сигурност, които да разкриват националните предателства на български политици, зависимостта им от чужди организации и да ги издирват и довеждат в страната, ако избягат в чужбина, където много от тях имат банкови сметки, имоти и офшорни фирми.



След като бъдат доведени у нас, те по осъвременено законодателство, трябва да бъдат съдени по бърза процедура и да получат, ако се докаже вината им ефективни смъртни или доживотни присъди за национално предателство! При очертаващата се ситуация, няма да има друг начин да спасим държавата си. В момента националните предатели се чувстват безнаказани и смятат, че винаги, когато техни престъпления се разкрият, могат да се преместят за спокоен живот в чужбина. Това не трябва да продължава така.
image

Автор: Българският патриот





Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3284051
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930