Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2014 19:57 - ЗАЩО В ЯПОНИЯ НЯМА ПРОБЛЕМ С МЮСЮЛМАНИТЕ?
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 9088 Коментари: 10 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Колко просто са го решили тези пусти японци, на които не само ние се възхищаваме, като нация техническа, но и целия свят. Но да оставим другите народи на мира сега. Щом ние българите им се възхищаваме да вземем пример от Япония. Поне по нещо да приличаме на тях и да се доближим до Японското Чудо. Ако го направим, ще бъде само от полза за България. Затова можете да споделите статията и дано дай БОЖЕ стигне до българските политици и най-вече да Парламента и Президента. Примерно, ако Президента започне една такава инициатива, това ще му осигури минимум още един мандат. Нека направят за това референдум. ИСКАЛИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИНА ДА ПРИЛИЧА НА ЯПОНИЯ. Тези 18 точки могат да се приемат в парламента само за един преди обяд. После народните представители са свободни. И искам да Ви отбележа, че никаква ЕВРЕЙСКА организация по света от какъвто и мащаб да е, не е УСПЯЛА да направи нещо или да промени японската традиция в това отношение.

image

1. Мюсюлманин никога не получава в Япония гражданство. Япония е единствената страна в света, която не дава гражданство на мюсюлмани. Да се спори е излишно! Законът е закон!
2. Мюсюлманите нямат права дълго време да се намират на територията на Япония.
3. Опитите за евентуално разпространение на ислям в Япония се счита за углавно престъпление. За такова деяние се наказва сурово от закона и се седи за много дълго в затвора.
4. В Япония няма нито едно училище, където да се преподава арабски език.
5. Корана – това е забранена книга. Да се внесе в Япония е наказуемо. Допуска се само някой текстове от Корана, но написани на японски език.
6. Временно пребиваващ мюсюлманин може да извърши свой мюсюлмански обред, само в закрити помещения. В случай, че ритуала се види от обикновен японец, мюсюлманина попада в затвора автоматично.
7. Разговорите на арабски език са строго и абсолютно забранени.
8. В Япония на практика няма нито едно посолство на арабска страна.
9. Ислям в Япония изповядат 0.00 % японци.
10. Дошли евентуално на работа в Япония мюсюлмани, имат право да работят САМО в чужди компании. Т.е. японските компании не приемат на работа хора, изповядащи исляма.
11. Визи за посещение на Япония на мюсюлмани се дават изключително рядко. Дори известни лекари, учени изповядащи исляма не могат да получат виза за Япония.
12. В трудовите договори е записана клауза, че всеки работодател има право без обяснение да уволни сътрудник, ако узнае, че той има ислямска вяра.
13. На мюсюлмани е забранено да наемат каквито и да е жилища в Япония, да не говорим, че могат да закупят каквато и да е недвижима собственост.
14. Преводите на техническа документация от японски на арабски език се извършва от НЕ японски компании.
15. Към мюсюлманите в Япония всички се отнасят като към ГОЙ ( добитък, животно ). Ако в даден район се появи евентуално мюсюлманин, всички започват да се отнасят към него като ПРЕСТЪПНИК.
16. Към официални откривания на ислямски училища, не може и дума да става.
17. Япония не приема за нормални, законите на Шерията.
18. Японка, уличена, че има връзка с мюсюлманин е отхвърлена за винаги от обществото, а така също и от РОДИТЕЛИТЕ СИ.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kostas - * balar - ами давай да ставаме шинтоисти тогава. *
29.09.2014 20:29
balar , говори в 1-во лице и прави каквото си искаш . Всички модели имат алтернативи , а това е пример . Ама явно си от друга порода -либерално -педераска и не виждам смисъл от коментара ти .Бий си шута ..
цитирай
2. sartorium - Тоя постинг го пусни на сайта http://www.japanesemuslims.com/
29.09.2014 20:38
Като гледам там, японците още не са разбрали, че нямат мюсюлмани и че исляма е забранен и взели, че си дигнали бая голяма джамия + ислямски университет + редовно празнуване на мюсюлмански празници. На всичкото отгоре си разпространяват необезпокоявано и корана на японски език.
Костас, тия евреи пак са те заблудили нещо май, а?
цитирай
3. kostas - * sartorium - тия евреи пак са те заблудили нещо май, а?
29.09.2014 21:13
sartorium , този сайт * http://www.japanesemuslims.com/ * е една голяма пропаганда . КЪДЕ ВИДЯ В НЕГО , МЮСЮЛМАНСКИ ХРАМ В ЯПОНИЯ!! ИМА ИЗГЛЕД ОТВЪТРЕ !!!! СЪГЛАСЕН ,АМИ ОТВЪН ЩО НЯМА БРЕ ТЪПЧО !!
цитирай
4. sartorium - 3. kostas - ,АМИ ОТВЪН ЩО НЯМА БРЕ ТЪПЧО !!
29.09.2014 21:44
Щото толкоз си гледал. На сайта, горе където е лентата за навигация пише Home Blog Restaurants (и сега внимавай!) Mosques. Цъкни на на това Mosques и ще ти излязат не само джамиите в Япония, ами и гугъл-карти с точните им адреси и снимки (не на всички и не задължително отвън, но е факт, че ги има).

Явно, че целта ти е единствено да палиш омраза между хората. В такъв случай и аз съм горд блогърът balar да бъде педерас!
цитирай
5. zaw12929 - ДА "Мюсюлманин никога не п...
29.09.2014 22:06
ДА "Мюсюлманин никога не получава в Япония гражданство. " НО НИЕ СМЕ СТРАНА ОТ ЕС И НЯМА КАК ДА ПРИЕМЕМ ТАКЪВ ЗАКОН- ЩЕ ПРПТИВОРЕЧИ НА ДОГОВОРА ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ.
цитирай
6. kostas - * balar - явно 21:22 единствената ти цел е да палиш умраза между хората. В такъв случай аз съм горд да бъда педерас!!!!:):):) *
29.09.2014 22:30
Голям пророк си ,как ти се иска така да бъде - на това му се казва педерасТ -провокатор ... научи се да пишеш !!! И не ми навлизай в личното пространство -яСНО !!

* момиче педераст
добре:):):)

Изпратено: 21:17 От: balar
Изтрий | Отговор
цитирай
7. kostas - :))))))) * В такъв случай и аз съм горд блогърът balar да бъде педерас! *
29.09.2014 22:57

Ами що не се вземете и да отпрашите на майната си ...... „педерас“ (без „т“ накрая) А между другото , педерастията е посочена в Международната статистическа класификация на болестите и проблемите, свързани със здравето . ТАКА ,ЧЕ ЗА КАКВО СТЕ ГОРДИ ! ВИЕ СТЕ ПСИХИЧНО БОЛНИ !!
цитирай
8. minevv - mda
30.09.2014 09:05
имаше изследване, че само хомогенните общности са сплотени и си помагат.
Не случайно тази фора на управление се е задържала шилядолетия!!
цитирай
9. kostas - ikra ,добре е да изгледате тези клипчета и сама да прецените как да съществувате в периода между сътворението от пръста
08.10.2014 14:03
и преобщаването към пръста . Добре е да подредите разбирането за нещата . Всеки сам идва на този свят и сам си отива ! Защо в краткото време на т. н. "Живот" да се понася проявленията на неща с които не съм съгласен ! Нима ви хареса 5-вековното отношение на тези мюсюлмани към моят народ ! Казвам МОЯТ ,защото си личи че не е твоят Народ! А началото на всеки Човек е от БОГ! Човекът е еманация на Бог ,Адам е само име .Мюсюлманството е еманация на деградивното и е видно в историческия и настоящият момен . В Украйна няма мюсюлмани но по " делата им ще ги познаете " .Те са от "един корен" - ЮДА ! * защо тогава е тази злоба, ненавист и егоизъм, * - Къде го видяхте в поста ! Да сте чували думата ИНФОРМАЦИЯ ! Да се чуди човек какво да ви пожелая , явно една "бурка " и същото за вашият народ -както изтрада моят Народ ! - http://www.youtube.com/watch?v=BjtggapwqjI
https://www.youtube.com/watch?v=SUgbnV3ihKE#t=55
цитирай
10. eien - ТОВА е МАНИПУЛАТИВНА, ГРОЗНА СТАТИЯ
18.11.2015 09:28
от руски жълт парцал. Не допускам, мислещи българи, да й се хванат! Лъжа, лъжа. лъжа и манипулация!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3273845
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031