Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2014 17:34 - Борбата е междувидова !
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 1918 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 24.07.2014 17:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Свиквайте да живеете с мисълта, че на Земята вече се води междувидова борба, за това кой ще оцелее в наближаващата Нова епоха. Изпратени са сигнали, че настъпването на преломният момент е ускорено. Ние, Болг-Ариите, ще имаме ключова роля в промяната, но не всички от нас ще успеят да се преобразуват в нови видове. Расовата борба на планетата, която се води от хилядолетия, сега е засенчена от междувидовата, защото дегенеративните раси така или иначе ще изчезнат, но малцина осъзнават нуждата от себепреминаване на по-висше био-ниво. 

image

 

От края имат основание да се страхуват само тези, които не искат промяната, понеже са свикнали да живеят в перманентно падение на духа. Крахът на света в сегашния му вид е въпрос на много малко време. Времето е безценно, затова трябва да се използва изцяло в стремеж към усъвършенстване на индивида. На първо място, определяща е чистотата на съзнанието, защото тя определя и честотата на излъчване на индивида. Предстоящите ядрени облъчвания от космоса ще покосят индивидите, които функционират с нехармоничните честоти на бездуховното замърсяване. Това, разбира се, ще довърши тези, които все още не са били заличени от "обичайните" бедствия - потопи, земетресения и зарази. От тях ще опита да се спаси юдо-масонския "елит", изграждащ в момента подземни бункери и бази, които да изиграят за тях ролята на Ноев ковчег, макар "архитектите" да са наясно, че е безполезно.

 

По начало, хората на Земята нямат еднакъв произход. Всяка раса има различна генеалогия, приказките за общ произход са дело на същите олигофрени, които вменяват маймунски произход.

 

Коя е расата, която Провидението е определило да извърши прехода към Висшата духовност - разбира се, това е Арийската раса. Но не мислете, че това означава просто "белите хора" - неголяма част от днешните бели хора са действителни арийци. Ариец като изначално понятие ще рече индивид на високо духовно равнище. Затова европеидната пропорция и външност се превръща в закърняваща био-маса, ако липсва силата на духа. Най-чистите арийци, това са нашите предци - Българите или Болг-Ариите, светлият лъч за човечеството. От днешните българи малцина носят чистия болг-арийски генетичен код, но те ще са достатъчни. 

 

В днешните "българи" всъщност има много индивиди, които пренасят антибългарски генетичен код; вклинени като паразити и представящи се за българи. Защото истинските българи не могат да допуснат това ниво на падение, което виждаме в субекти от чалгаро-олигофренския био-ареал. Това са индивиди с увредено ДНК. ДНК се уврежда с расово смесване, но още и с морално падение и деструктивно поведение. 

 

Потопите от миналата седмица са малко предизвестие за това, което ще се случи. Ако два часа дъжд блокираха Варна, то една седмица непрестанен порой ще прати в историята цели части от континента и земното кълбо. Потопът може набързо да сложи край, но вероятно ще има етап на пресяване, именно с облъчване, което да остави живи само Новите видове.

 

Да, много пъти е чакан Краят, но това не означава, че той е някаква митологична небивалица. Очевидно е било изчакано пълното изчерпване на човеците в морален и цивилизационен аспект, така че дори по законите на простата логика и законите за възстановяване балансите в природата, тази цивилизация свири последния си акорд.

 

А какво ще е в Новата цивилизация? Там ще пребъде висшата форма на Саракта, животът ще премине в четвъртото измерение на бъзсмъртието, затова и присъствието на закърнели индивиди е изключено от само себе си. 

 

Само достойните могат да преминат, и тялом, и духом, в четвъртото измерение, затова подготвяйте се ежеминутно. Много се говори за отказа от приемане на животинска храна, което по същество ще улесни преминаването на тялото във висша ефирна форма. Но главното е да изградите чистота на духа и съзнанието, пълна победа над саморазрушителните мисли и пориви, по този начин физиологичната промяна ще настъпи от само себе си. Тук не става въпрос за пресиления, фалшив позитивизъм на разните сектантски движения, които днес набират популярност и на Запад; става въпрос за действително Прочистване. Мнозина си мислят, че ще могат да компенсират падението си, прикривайки го с лозунги като "мир и любов". Късно е либе за китка; Новите видове ще са тези, потърсили промяната не от страх да не бъдат заличени от лицето на Земята, а поради стремеж към свръхчовешкото.





Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3284965
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930