Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2014 21:32 - ТИХИЯТ УБИЕЦ CHEMTRAILS – ЗАГОВОР СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО - РИМЕЙК.
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 1709 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 20.06.2014 22:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Над целия Балкански полуостров през последните два месеца и особенно последните дни много хора са станали свидетели на изключително пръскане над различни градски и селски райони. За тази агресия на пръскането от небето с химикали почти нищо не се говори от медиите и проблемът „Chemtrails” остава без яснота пред обществото. Медиите мълчат по тези въпроси и твърдят, че не това, което казват конспиративните теории. В Интернет се събира информация и снимки за Chemtrails от обикновените хора, пише сайтът
e-zdravey.com/bg.

image

В Аризона д-р Майкъл Педжа, разкрива, че в косите на неговите пациенти е намирал големи дози барий. Според него той е външен замърсител щом като чрез храната не може да дойде в телата на болните, тъй като той е много добре запознат с каква храна се хранят пациентите му.
Симптомите и болестите им са същите, които ги споделят и други лекари и причина за това се приема, че е Chemtrails, които се наблюдават често над небето там.
В една лаборатория на Агенцията за защита на околната среда били изследвани проби от желатин, който бил върху една напръскана къща. Специалистът се учудил откъде са се взели толкова биологично опасни вещества на едно място. Ерминиа Касани, която донесла пробите от желатин не могла да отговори и всъщност тя искала да се разбере какво има в парчетата желатин, които тя събрала от стените на къщата. Тези проби се оказали бактерии, които били сложени в биологична среда и в нея се развили много бързо за по-малко от 2 денонощия, докато на обикновените бактерии им трябват до 3-4 дни, за да се размножат. За ужас на всички собственичката на къщата била поразена след по-малко от 2 месеца от сърдечен удар. Установено било, че стените на сърцето й били изядени от бактерии.

Според конспиративните теории, управляващият елит се е заел да унищожава обикновените и беззащитни хора и държи в пълна дезинформация обществото за това, което става с Chemtrails и други подобни неща. Българският автор емигрант Никола Маринов Николов е разяснил за тези конспирации в книгите си. В тях е описал появата на Масони, Илюминати, организацията „Череп и кости”, Билденберги, Бохемски клуб и други тайни общества. Доколкото е известно някои от тях си имат своя религия – сатанизма и според описаните последни събития на библейските пророчества скоро ще настъпят много тежки времена предизвикани от тези тайни общества, които ще наложат Нов световен ред, предсказан в Библията в книгата Откровение 13-та глава и на други места и на който ние ще станем свидетели. От това става ясно, че борбата е духовна и може да се разбере повече по този въпрос в Божието Слово. Една от главните цели на конспираторите е да се потъпчи свободата на съвестта и да се наложи едно фалшиво религиозно поклонение, за което има предупреждение в Откровение 14-та глава. Или казано по-точно заговорът е насочен срещу Божието слово, на хората да бъде поднесена измама и да бъдат дезинформирани по тези важни въпроси. Единствено Библията ни разкрива нашия произход и важните въпроси за живота и смъртта, за бъдещето и кой стои зад този заговор.

Две големи измами се налагат в обществото. Това са окултизмът и атеизмът. Едното учение е мистично, а другото се отнася за еволюцията, за която има ясни доказателства, че е невъзможна и въпреки това продължава да се преподава в училищата и от БАН също си мълчат и не смеят да кажат на обществото каква е истината.
Вижте какво направиха масоните с България. Съсипаха я за 22 години, разпродадоха я и сега се провежда процес на ислямизация и турцизация на населението. Залива се телевизията ни с турски тъпи сериали и сега с всичката си наглост въведоха турския език в училищата.
Който има желание да научи повече по наболелите въпроси може да прочете публикации качени във Фейсбук в групите “Аерозолни престъпления” и “Божието Слово срещу измамите на окултизма”.
Химическите следи от самолетите са част от програмата за биологическо оръжие на ЦРУ, Нато и Пентагона. По нея е започнало да се работи след Втората световна война. Не се лъжете, че това били някакви естествени самолетни следи, както имаше изказване на един професионален пилот. Дори и да има нещо вярно, че самолетните следи на по-голяма височина са такива според описаните за Chemtrails все пак има и разсекретени документи на правителствата на Великобритания и САЩ, които говорят за експерименти на военните над своите граждани с разпръскване на химикали от самолетите.


ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ


image



Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3273801
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031