Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2014 12:32 - Барак Обама е бил в гей брак !
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 3124 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Всеки президент на САЩ се превръща в герой  на секс скандал, това е американската политическа традиция.
Най-скорошните примери в: "овалния секс" е Бил Клинтън и Моника Люински. Джордж Буш и Кондолиза Райс, са били пощадени от подобна съдба. Но Барак Обама, ( с една уговорка. Lovers) при  първия чернокож президент на САЩ секс скандала е  записан с  мъже.


image

Опозиционер Джером Корси, изучавайки ранна снимка на президента, каза, че той е бил в гей брак с съквартиранта си

Бъдещият съпруг на президента Обама е бил негов съквартирант.
Барак Обама е бил в гей брак

Сценарист и активист на опозицията движение "чай" Джером Корси направи сензационно изявление обвини сегашния президент на САЩ, Барак Обама тайно е бил в хомосексуален брак със съквартирант по време на образованието си в Колумбийския университет.

image

obama_gayy

- Аз бях събиране на исторически данни и документи, и аз съм сигурен, че имам достатъчно доказателства, за да твърдим, че нашият президент е вероятно - скрит хомосексуалист. Моята работа е свършена, а не с цел да осъдят Обама и да се разбере защо го е скрил за толкова дълго време - Corsi каза в своя блог.

Барак Обама през годините на обучение в Columbia University, носенето на брачна халка.

Политики проучени редица ранни снимки на бъдещия президент и донесоха един ясен модел: няколко години преди той среща и бъдещата си съпруга Мишел Робинсън Обама носеше халката.

image

obama_gay

- Според официалната биография на президента, той се жени само през 1992 г., и се срещна с Мишел през 1989 година. Въпреки това, в снимките от 1981 г. насам на безименния пръст на Обама развява пръстен, който очевидно не е сувенир или отличителни знаци на училището си - каза авторът.

В същото време Corsi показва необичайно интимен характер на отношенията на американския лидер и съквартирантката си в New York пакистански Soali Saddiq.

Обама по време на посещението си в Кения през 1987 г. също не се отстрани на ринга.
- Аз научих няколко снимки, които Обама е практически седят в скута на своя приятел. Кой ще се държи по този начин, ако не и любовници? - Джером Корси твърди.

Барак Обама е бил в гей брак

Според политика, живота на Барак Обама е пълен с "тайни и мистерии", които пречат на избирателите да оценят напълно политическите си умения като ръководител на държавата.

Корси-рано публично демонстрирано по време на среща на Републиканската партия в Ню Джърси копие от удостоверението за раждане на Барак Обама, борейки се чрез специализирана програма, която да докаже, че е фалшификат.

Източник

 
Барак Обама през 90-те години бе гост в гей клуб

image

big_531624

В САЩ, с нова сила разпали слуховете за хомосексуалната президента Обама: любовници наречени главата на Белия дом и личен треньор по баскетбол.

Разследващ журналист Wayne Madsen, заяви Обама през 1990 г., когато той е работил като сенаторът Илинойс, е редовен баня клуб «Mans Държава Чикаго». Тази институция е била около продължение на 30 години, е известен като място за събиране на гейовете. Мадсен заяви, че той се срещна с осведомени източници, включително и бивш агент на тайните служби, който потвърди, че данните, които Обама посети в тази баня, там вече са били по време на президентската кампания през 2008 г..

Сайтът «Mans Държава Чикаго», казва, че това е частен клуб със система за членство за мъже на възраст 18 години. "Това е чисто и безопасно място за престой, срещи с хора, които споделят едни и същи интереси, комуникация, гледане на порно и игри" - казва реклама. Под наем стаи в съоръжението ще струва $ 40 за 8 часа. Има специалност апартамента с емоционално наситените имена «De Sade Room» и «S / M Room», и декорирани в западен стил. Можете да използвате секс играчки и аксесоари за тях. Освен това, според Madsen, има отделни спални, кабини за гледане на порно, съблекални, както и в залата преминава демонстрация стриптийз.

Репортер твърди, че Обама е бил член на клуба, той е бил дълго време неизвестен, тъй като през тези години няколко, които го познаваха. След това, през първата половина на 1990 г., бъдещият президент преподава във факултета на Университета в Чикаго и става щатски сенатор през 1996 година. Въпреки това, покровители на клуба и той се помни, по-специално, съобщиха, че той се използва, за да дойдат в сряда.

Madsen получила информация, че Обама се запознаят не само с гей клуб, но по време на баскетболни мачове с негово участие. Въпреки това, досега нито един от източниците не се съгласи официално да потвърди, че е видял Обама «Mans Държава Чикаго». Освен това, той е казал, че предполагаемите агенти «Secret Service» иззети компютър и клиентска база данни клуб. Той смята, че такъв ход би имало смисъл само ако бракът Обама е на екран, зад която той се крие неговата хомосексуална ориентация.

Тези твърдения могат да бъдат, и имат право да съществуват, но тяхната степен на надеждност и значително намалява, че за да отворен контакт с журналисти договорено, докато само президент «Mans Държава Чикаго» Chuck Renslou. Според него, Обама е не само член на клуба, но не се случи и тук.

- Познавах го, когато той е бил сенатор, а след това федерален сенатор, и мога да кажа, че той не присъства на клуба - каза Renslou, като същевременно признава, че други видни политици често са в тази институция.

Той отбеляза също, че институцията не предвижда възможност за членство живот (според слуховете има точно същата карта за Обама), но отрече слуховете, че «Secret Service» интересуват от база данни клуб.


Миналата година Лари Синклер, твърди, че употребявали кокаин и имал интимна връзка с Барак Обама, когато той все още е бил сенатор от Илинойс. След това Белият дом е бил в състояние да сложи Sinclair лъжец, и неговите откровения, малцина повярваха.

Вашингтон Insider, в неговата статия, обобщаваща гей слуховете за Барак Обама, пише за друг потенциален любовник на американския президент - личен треньор на Обама и неговия "специален асистент на бившия баскетболист Реджи Лав (Реджи Лав), получавайки заплата от 104 000 $ на година.

Материали: Около News, Express вестници




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3284041
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930