Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2014 09:43 - Европа прецъфтя и завърза... К'О? НЕ! - "Бъдещето не принадлежи на всички" -Дж. Сорос
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 2768 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Какво е отрицателна лихва? Тези които имат спестявания в банките ще го разберат особенно болезнено... Как ЕС ще направи това? С класическия Ленинов принцип - Експроприиране на експроприаторите. С други думи, да се вземе от тези, които имат, и да се даде, на тези, които нямат... Липсва ли ви комунизма? Ако в четвъртък се вземе това решение скоро той няма да липсва на никой в новият ЕСССР...

Помните ли какво стана в Кипър?

image

ЕЦБ въвежда отрицателна лихва за еврото за да избегне дефлация

Европейската централна банка обмисля въвеждането на отрицателна лихва за еврото, за да се избегне процеса на дефлация в еврозоната, пише The Financial Times.

Такова решение може да бъде взето от финансовия регулатор на предстоящата среща в четвъртък на Съвета на гуверньорите. В същото ЕЦБ ще разшири кредитирането на малките и средни предприятия.

Отрицателна лихва означава не начисляване на лихви по депозитите, а обратно, отчисляване. За клиентите ще бъде нерентабилно да държат средствата си в сметки на банката.

Според експерти, тази стъпка на ЕЦБ е опит да се увеличи бизнескредитирането от частни банки и да се намали курса на еврото спрямо долара и други валути. /30dumi.eu/

Лошо за България, добре за Европа
image



Гниещата система създава уродливи стандарти за „нормално“, докато истинските ценности изгниват заедно с нея

image


Давайте да узаконим леката дрога, проституцията, гей-браковете и да направим партия на педофилите. И по този показател на великата демократична „толерастия“ България е сериозно изостанала. 

Подобна статия е недопустима за една себе-уважаваща се медия, която проповядва демократичното право на всеки един луд с автомат да разстреля десетки ученици в държавното училище, на всяка гей двойка да осинови дете, което да нарича родителите си „татко 1″ и „татко 2″ без никой да го е попитал дали не иска да си има нормално семейство, което включва и майка. 

Пускаш си телевизора, пиеш кока-кола, тъпчеш се с някакъв гмо-боклук и гледаш как Лейди Гага „оправя“ мъже в музикалния си клип, докато на фона се виждат сатанистки символи. Надежда ме озаря, когато Лейди Гага излезе от огромна бутафорна вагина в центъра на София. Казах си – да, настигаме ги! И ние сме в крак с времето! 

Деградацията и моралния упадък ескалираха рязко в последните 30г. благодарение на световната трибуна предоставена за пропагандирането на американските „ценности“. Оставете боклуците и химиите, с които се „храним“, оставете упадъчните музикални клипове. Младия човек днес възприе „ценности“ наложени му от хората, на които робува. Преследваш парите, а не осъзнаваш, че ти никога няма да ги стигнеш, защото фамилията ти не е Ротшилд или някоя друга. Не осъзнаваш, че ти се раждаш роб на една система, която те заблуждава, че си свободен, а няма как да си свободен, когато ти си от онзи 99% от човечеството, които слугуват на другия 1%, който притежава властта и парите.

Единственото оправдание за днешната корпоративна-демокрация и див капитализъм е, че няма друг вариянт. За кой? За Световното банкерство или за обикновенния човек? Системата поначало е сбъркана и както всяка друга система и тази ще намери своя край, въпроса е – какво ще остане след нея?! 

Изплащаш жилището си докато не умреш, защото група хора притежават земята под кооперацията ти и са сложили тази и тази цена. Умираш. Децата ти продължават да плащат – те са новото поколение роби. Но те не разбират това, защото все пак вече живеят в демокрация и те са свободни! Свободни да направят какво? Нямат фамилия, нямат връзки – мъкнат на гърба си бедните си родители, докато покрай тях профучава Мерцедес, управляван от двойкаря в училище…той ги задминава и ги оставя някъде там в прашната далечина назад по пистата на живота. 

Изгнилата система отрича всякакви ценности като нарича този, който се застъпва за тях – нетолерантен. За това гей-браковете се легализират, за това педофилите в Холандия са партийно представени, а дрогата и проституцията са узаконени. Разбира се това доведе и до още групи, които се считат за несправедливо нетолерирани от обществата. Зоофилите например се оплакаха, че не е честно да има партия на хомосексуалните и на педофилите, а да няма партия на зоофилите! И разбира се, че са прави – това НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО! 

Упадъка е обхванал цялото човечество, не само отделната личност, не само отделното поприще и съсловие са превърнати в безгласни слуги подхранвани с евтина храна и техника на лизинг. Ватикана, например, се извини официално на хилядите деца – жертви на католически свещеници – педофили.



 








Гласувай:
8



1. анонимен - Страхотен материал! Браво! Под...
02.06.2014 12:35
Страхотен материал! Браво! Подписвам се под всяка дума.
Защо обаче хората не ги проумяват тия елементарни истини. Глупави ли са или зомбирани.
цитирай
2. truthful - Трудно можеш да обясниш необясн...
02.06.2014 12:43
Трудно можеш да обясниш необяснимото, особено на чалгализирания народ! За това ще си и отиде и загине.
цитирай
3. kostas - * kushel - Глупави ли са или зомбирани. *
02.06.2014 12:57
За мен е едно и също !!
цитирай
4. kostas - * truthful - За това ще си и отиде и загине. *
02.06.2014 13:00
Всеки е в правото си да избира ! Ама възможностите са две (2) за момента !!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3274038
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031