Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 09:40 - Орешарски: Всеки ден работим тихо, за да защитим интересите на Израел -Алооо, Чичооо защо вече не кашляш, бе... ?
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 3311 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 26.05.2014 10:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тази седмица Пламен Орешарски беше в Израел, където заяви, че много скоро България ще подведе под отговорност организаторите на терористичния акт в Бургас.За българските медии не съставляваше интерес изказванията му пред Световния еврейски конгрес в Йерусалим. В своята реч преди откриването на събитието българския премиер заяви, че Израел е наш стратегически партньор, което в превод от дипломатически език е признание, в нашия случай, кой определя основните аспекти и позиции на България по международните въпроси.

image
Пламен Орешарски пред Световния Еврейски Конгрес

„Всеки ден, навсякъде по земното кълбо, аз, отдадените лидери на Световния еврейски конгрес и неговите служители тихо работим, за да придвижваме интересите на еврейския народ и Израел чрез директна дипломация с правителства, международни организации и религиозни групи. Някои може да се подиграват с тази наша дейност, която по необходимост остава отвъд публичния поглед, но съм убеден, че тя е жизненоважна за Израел.“, заяви Пламен Орешарски.

Орешарски не пропусна да припомни важната роля, която е изиграла България за спасяването на българските евреи през Втората световна. Премиера подчерта още, че отношенията между България и Израел са от „стратегически характер“ и призова за по-нататъшното им развитие, както и развиване на търговските отношения, изградени на основата на взаимните интереси и приятелството между българите и евреите.

image

image
Предателите никой не ги обича!


image

Нещо страшно, отвратително и ПОМИЯРСКО има в тази снимка. Не знам моята Родина чия собственост е, щат на САЩ ли сме, робска земя на евреите ли сме не знам. Раждаш се българин, растеш като българче с традиционните ценности на майка си, баба си, дядо си, отиваш в училище и учиш "Аз Съм Българче" и до тук добре. Отиваш в политиката и ставаш ПОМИЯР! Ако бяха толкова свят евреите нямаше да ги гонят от своите държави Германия, Англия, Франция, Тунис, Португалия, Испания, Литва Унгария, Австрия още през 11, 12 век...

image

"Ой, пушко, пушко сестрице,
ти моя радост голяма,
настава време, настава
аз тебе да те нарамя."


Иван Вазов
На пушката ми







Гласувай:
9



1. kostas - Едни отиват на " еврогейски избори ,други по сметка !
26.05.2014 10:05
Друг извод - Станишев начело с Вагината доказаха,че няма избор, който не могат да загубят. И друго Националистите печелят в цяла Европа, но не и в България. Т.е. тези хора, които сега отидат в ЕС, ще са опозиция, жалко че заложихме отново на МУТРИ, ПЕДАЛИ, ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ и ШИСТОВИ ЛОБИСТИ.
цитирай
2. kasnaprolet9999 - След като сме вече в Европейския съюз, трябва да участваме в избора на нашите представители.
26.05.2014 14:14
Аз гласувах за Зелените и се надявах, че покрай различните форуми младите ще се активират и много от тях ще ги подкрепят, след като всички големи партии се осраха по един или друг начин и не предложиха алтернатива за излизане от положението. Все пак очаквах, че може и да отиде на вятъра гласа ми, както и ако гласувам за Угърчинска, която се явява за първи път. За нея риска ми се видя по-голям. И все пак предпочетох това да е начина за моя протест, защото показвам отношение, ако не друго. Нали не е все едно кой ще ни представлява там. Така или иначе вече сме в Европейския съюз, плащаме си високите вноски, поне да има кой да отстоява интересите ни. Турците ще насочат парите от европрограмите към техните региони, това ме е най-много яд. Поздрави!!

цитирай
3. kostas - * kasnaprolet9999 - След като сме вече в Европейския съюз, трябва да участваме в избора на нашите представители. *
26.05.2014 15:29
Ами честито ! И поздрави !
цитирай
4. kasnaprolet9999 - Няма за какво да ми честитиш, гласа ...
26.05.2014 17:37
Няма за какво да ми честитиш, гласа ми отиде на вятъра, но съм спокойна, че поне опитах. Не съм от тези, които не желаят промяна и не гласуват. Все някой ден ще им уврат главите.
цитирай
5. kostas - Късно е чадо за китка , има една много стара игра ,която се играеше по селските автогари от циганите ,
26.05.2014 18:08
"Тук има - тук няма " и винаги ТЕ печелиха ! Каква е разликата между "онези цигани " и т. н. р. "управляващи " ОБСОЛЮТНО НИКАКВА ! И двата вида са КРАДЦИ ,ЛЪЖЦИ , ЛУМПЕНИ , ЖИВЕЕЩИ НА ГЪРБА НА НАРОДА ! Не си ли спомни израза " Ако всичко зависише от изборите - то щяха да ги забранят" ! И на двата споменати вида методите им са едни и същи ! Най -одумваните маймуни Кунева, Бареков, Пеевски показаха среден пръст на народонаселението и ДОКАЗАХА ,че изборите са УЛОВКА ЗА НАИВНИЦИ ! НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПЕЧЕЛИ ТЯХНАТА ИГРА, ПО ТЕХНИТЕ ПРАВИЛА !
цитирай
6. kasnaprolet9999 - "Тук има - тук няма " и ...
30.05.2014 12:33
kostas написа:
"Тук има - тук няма " и винаги ТЕ печелиха ! Каква е разликата между "онези цигани " и т. н. р. "управляващи " ОБСОЛЮТНО НИКАКВА ! И двата вида са КРАДЦИ ,ЛЪЖЦИ , ЛУМПЕНИ , ЖИВЕЕЩИ НА ГЪРБА НА НАРОДА ! Не си ли спомни израза " Ако всичко зависише от изборите - то щяха да ги забранят" ! И на двата споменати вида методите им са едни и същи ! Най -одумваните маймуни Кунева, Бареков, Пеевски показаха среден пръст на народонаселението и ДОКАЗАХА ,че изборите са УЛОВКА ЗА НАИВНИЦИ ! НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПЕЧЕЛИ ТЯХНАТА ИГРА, ПО ТЕХНИТЕ ПРАВИЛА !


Да, видя се днес още повече, че вече е късно, но така ще е като си стоите в къщи и не гласувате. Ако не можеше да се спечели по техните правила, нямаше да се стараят толкова всички партии по време на избори. Гласовете на циганите, за които говориш, както и на живеещите в Турция, няма да окажат такова влияние, ако всички българи гласуват.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3284080
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930