Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2014 15:32 - Гол транссексуален урод и гавра с християнството за Лайф бала във Виена
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 2533 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Агресивната пропаганда на содимия на Запад продължава с пълна сила. След брадатия травестит, спечелил Евровизия, австрийците получиха още един вурст – този път гол. Из Виена бяха разлепени плакати, рекламиращи събитието Life Ball. На тях чисто гол транссексуален индивид развява обрязания си фалос.

image

Плакатът е дело на фотографа Давид Ла Чапел. На него транссесексуалния модел Кармен Карера (роден 1985 г. като Кристофър Роман) е гол в центъра на китна Райска градина. Той е показан в два пола: един път изцяло като жена и един път, като жена от кръста нагоре, а надолу – по мъжкия си атрибут. На плаката се мъдри и надпис, гаврещ се с християнството: „Аз съм Адам. Аз съм Ева. Аз съм аз.“ А кредото на 51-годишния фотограф Ла Чапел е „Красотата няма пол“.

Мотото на самият Life Ball е „Градината на похотта“ – вид подигравка с библейския сюжет с райската градина. Но организаторите не спират до тук. Те са издали албум, в който участват в различни библийски сцени  113  световни  и австрийски модели.

Главата на  Австрийската католическа църква кардинал  Крищоф Шьонборн, определи гаврата като форма на нетолерантост от страна на различните.

Същевременно, 49-годишната виенчанка Хилде С. се превърна в медийна звезда, заради акцията си против рекламната кампания. Жената нощем кърстосва града със спрей в ръка и рисува върху рекламните афиши  черни минужупи, които прикриват фалоса на модела.“Като видях голите плакати на път за работа ,си помислих отначало, че нещо недовиждам”, разказва  49- годишната преводачка  пред местните медии. „Не мога да понасям подобно безвкусица, но така или иначе основния ми мотив е, че не искам децата да се сблъскват с подобни гледки. Дали някой ще повдигне обвинения срещу мен ми е все тая. Когато определени прослойки от обществото забравят какво означава благоприличие,  то човек трябва сам да се  активизира“, добавя още тя. Във Виена, от началото на седмицата са разлепени  3 хил. плаката.

Life Ball започва на 31–и май от 22 часа. Събитието е обявено като проява в солидарност към болните от HIV/ СПИН. 3780 билети е капацитетъ на събитието, с което на практика Виена закрива балния си сезон (повечето балове са през февруари в Хофбург). ВИП билетите са по 750 евро, а 12 ВИП билета се предлагат да по 3 хил. евро. Дрескодът е задължителен. Life Ball  е посещаван от редица световни знаменитости като Елтон Джон, Долче и Габана, Eва (австрийски топ модел) и Роберто Кавали и много още. Той е под патронажа на бундеспрезидента  Хайнц Фишер и други влиятелни личности сред които Бил Клинтън и др.

nreporter.info



Гласувай:
6



1. olivie - Боклуци с боклуци
21.05.2014 16:02
Все пак още не е страшно щом порно индустрията си върви, макар и те да се включват в нея от време на време. Опитат ли се обаче да я стопират и да пропагандират тази пошлост, тогава ще се надянат на мафията и ще го ядат дебелия. С гражданите задявки може, но с мафията НИКОГА. Мафията няма да им обърне като Христос другата си страна - сеирът предстои.
цитирай
2. kostas - * olivie - Боклуци с боклуци - тогава ще се надянат на мафията и ще го ядат дебелия. *
21.05.2014 16:59
Сегашната мафия е няма нищо общо с пэрвоначалната си идентичност и идейност (да работи против робовладелският строй) . Нека да се върнем малко по-назад в годините. Има едно лице с име – Карл Ротшилд. Всъщност името му е Калман, а едва в Наполи се преименува на Карл. Малко след като навършва 30 години, Калман, благодарение на политическите събития и решение на бащата Майер Ротшилд е изпратен в Наполи.Какво прави там Калман Ротшилд? Започва по типичен за фамилията начин да създава връзки и да подклажда ЗАВИСИМОСТИ.Заражда се това, което до ден днешен ще е синоним на – МАФИЯ!Всичко това продължава и до ден днешен, колкото и нереално да звучи това за обикновеният човек. Поради ред причини, след 1918 год., почти цялата фамилия Ротшилд се мести в САЩ. Връзките и силният контрол над Неаполитанската мафия обаче остават. НЕ случаен е и близкият контакт и множеството „схеми” които се правят между политиците и Камора. Стара, много стара „схема” е това, Ротшилди да контролират политиците. Без изключение това става и в Южна Италия. Един от посредниците за това е Камора. Политиците са избирани, работят, дават отчети и се грижат ПРЕДИ ВСИЧКО за интересите на Камора (еквивалентно е и с Коза Ностра). Респективно и Ротшилд. Да, вече тях ги няма в Наполи, но връзките и зависимостите, които създават там през 19-ти век, са абсолютно актуални до ден днешен. Като имаш пред вид ,че хомосексуализма и подобните явления са си еврейско изобретение спокойно можем да говорим за явлението ХОМО -МАФИЯ!! и тя вече доста явно навдига глава ! Превзела е политическият и обществен живот ! Да давам ли пример с Президента , министерски съвет 20% от парламентаристите са обратни !!Един шамар не можеш да удариш на педераста !!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3285520
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930