Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.03.2014 18:48 - Украинския златен резерв се изнася в САЩ?
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 3210 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 


С
лужители на летище „Бориспол“ в Киев твърдят, че тази нощ мистериозен самолет без обозначения е кацнал на летището и е бил натоварен с украинско злато от резерва на страната

image

Информацията се появи в някои украински и руски агенции и в социалните мрежи и не е потвърдена. В статията се цитират служители на летище „Бориспол“. 

Според свидетелствата на служителите тази нощ около 2:00 ч. необозначен транспортен самолет е кацнал на летището. Малко преди неговото кацане са пристигнали четири микробуса Volkswagen без номера. След като пристигнали около петнадесет въоръжени мъже с маски и униформи са слезли от тях. Служителите се обърнали към администрацията на летището, за да ги уведомят за случващото се, но обикновенните служители получили отговор да „не си пъхат носа в чуждите дела“. 

Според служителите тези мъже са натоварили на мистериозния самолет около 40 сандъка с изключителна бързина, след което самолета е излетял натоварен с тях.

След краха на златно-доларовия стандарт през 1971-1972 г., централните банки на водещите държави постоянно правеха тайни операции с жълтия метал, чийто смисъл в общи линии беше насочен към извеждането на златото от подземията и трезорите на банките.

Всъщност какво става там никой не знае, какви количества реално (физическо) или „книжно“ злато се продават и на кого – също. Дали златото по времето на Буш-старши беше фалшифицирано с волфрам наистина не бе доказано категорично, но когато най-големия кредитор на САЩ – Китай получи злато от САЩ, което се оказа преработено отново се заговори за подобни манипулации. Появиха се солидни данни, че бившият ръководител на МВФ Доминик Строс Кан е бил свален и съден не заради проститутката, която го съдеше, а защото е имал данни, че наистина златния резерв във Форт Нокс на САЩ е бил фалшифициран.

Сега с оглед огромната задлъжнялост на САЩ и тежкото й икономическо състояние държави като Германия официално си поискаха златото, което се съхранява в САЩ и предприеха стъпки да си го получат, въпреки че САЩ правят всичко възможно, за да забавят или предотвратят това.

Германия в началото на месец февруари 2014г. отново обяви, че ще изтегли 300 тона от всичкото злато, което се съхранява в САЩ като изтеглянето ще бъде постепенно – до 2020г. В края на миналата година Германската Централна Банка поиска своето злато, но тогава САЩ отказа да го върне.

alterinformation.wordpress



Гласувай:
6



1. conspiracii - bravo
08.03.2014 18:55
сред стадото, заблуденото от алчност, страх, малодушие, амнезия и Мърдок бг стадо...търся малко надежда...
цитирай
2. zarenkow - :)))
08.03.2014 19:03
Златния резерв на Украйна е над 300 тона. Червените манипулатори са успели да натъпкат в 40 сандъка 300 тона или 15 20 тонни тира , като повече от 40 сандъка са само окраденото от Янукович злато. Неграмотните клакьори на червената пропаганда, разбира се няма как да знаят, че има разлика в това да се съмняваш, както за Костинброд и 300 тона в 40 сандъка спешно са натоварени на самолет и също спешно излетял с 300 тона. :))) Няма как да знаят и за ултиматом на Газпром, че ще спрат газта , ако няма разплащане на 1.8 млрд долара до седми март и са възможни всякакви стопански операции в посока Москва, ако собствениците на Газпром и компания не са пренасочили активите в сметките си в Щатите. Балами ли , що ли ?
цитирай
3. josarian - ХАХАХА, ТОВА Е НАППРАВО ГЕТИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ
08.03.2014 19:44
ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ПРОСТИТЕ ЧЕРВЕНИ МУНЧОВЦИ.
АЗ ДРУГО НАУЧИХ - ДОШЛИ СА МАРСИНАЦИ И ТОВАРЯТ ЧЕРВЕНИ ЛАЙНОМЕТИ ДА СИ ГИ НОСЯТ ТАМ - НА ЧЕРВЕНАТА ПЛАНЕТА...
цитирай
4. kostas - Невероятното е по-вероятно...истината надхвърля въображението..
08.03.2014 20:26
Целта на статията е да покаже че ограбването на нацията е на друго ниво , Материализиране на революцията от определини кръгове!
Иначе коментарите са забавни , особено на josarian ..:))))
цитирай
5. kostas - Нека ограбването на Украйна започне сега!
08.03.2014 20:33
Е, дойдохме си на думата. Холандия задържа стотици украински милиони. Сега “задържаните” пари, и тези които тепърва ще бъдат задържани – защото точно така ще стане, ще направят няколко държави от ЕС, задължително и САЩ, задължително и шепа хора (все едни и същи от десетилетия насам) още по-богати с присвоеното – по-точно – откраднатото) в името на “справедливостта” и “демокрацията”.

Тези милиони няма да влязат в опосканата хазна на Украйна. Ако въобще някога й се върнат ще са свършили добра работа – ще са размножили богатството на богатите. А сега тя, Украйна-та, вече търси заем от 35 милиарда, ще го получи, разбира се, при заробващи условия, защото колкото по-си на зор, толкова повече кожи ти съдират. А съдраната кожа означава огромни печалби по още едно перо освен директното ограбване.

Но и това не е достатъчно. Украйна е житницата на Европа и не само на нея. Почти със сигурност може да се прогнозира, как борсовите цени на зърното ще бъдат сринати, за да се изкупи на безценица и това богатство на Украйна. И да се препродаде после на други цени, за да се спечелят милиарди по още едно перо.

Те че управниците на Украйна са крали на корем – съмнение няма. Но откраднато вместо при украинците, ще отиде в сейфовете на онези, които са измислили игрите, превръщащи в техни длъжници почти всички държави по света.

САЩ се охарчиха с над 5 милиарда, за да предизвикат “вълненията” в Украйна. Богатите обаче никога не хвърлят пари на вятъра. Това си е чиста проба инвестиция, която ще се възвърне още в близките дни и седмици на правителството на Америка, на Сорос и компания. Но една инвестиция не се прави единствено само, за да излезе капиталовложението на нула. Печалби са нужни и то – големи. Тепърва ще видим на какво още ще посегнат ненаситните хищници.

Съболезнования, украинци.
цитирай
6. josarian - Другари Путлеристи, военната агресия е всенародно благо, да подкрепим другаря Путлер в неговото справедливо дело!
09.03.2014 13:07
Желанията и мнението на украинците нямат никакво значение - важно е какво са решили черевните фашисти, нали така!? Какво значи тук няккава си свобода, някаква си демокрация - друго си е червен ботуш да те гази и автомат да пее на ушенце. А това, че другарите от КГБ са ни подготвили нова каца с мед няма никакво значение - важно е да запретнем ръкави и да грабнем лъжиците - каквото ни се поднася, това да ядем, да се облизваме и даже да питаме за още.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3285933
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930