Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2013 11:31 - Западна цивилизация и ислям - два противочовешки урода
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 1574 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В последните седмици ескалира конфликтът между привидните противоположности - западната цивилизация и исляма. Те обаче не са толкова противоположни, колкото изглеждат, напротив. Обединява ги общата им разрушителна роля спрямо човечеството; несъвместимостта им с явлението, наречено Човешки добродетели.

За невежата част от човечеството/ която е твърде голяма/, в този конфликт изборът се свежда между това да подкрепят канонизираният аморал на Запада и противочовешката форма на морал на исляма.
В очите на "модерния човек" Западната цивилизация е изразител на прогреса и свободата, колкото и абсурдно да е това. От тази цивилизация не е излязло нищо градивно за човешкия дух, напротив - превърнаха Християнството в търгашество и маскарад, наложиха робовладелска система; нароиха рушителни идеологии като комунизма, творение на западните евреи... 
В "добродетелите" на Запада може да вярва само изключително плосък човек, воден изцяло от материализъм и псевдоценности. Въпросните западни държави поддържат високия си жизнен стандарт основно с грабеж на останалата част от човечеството. Но не е само грабежът, нещо повече - подмолно и неофициално, робовладелската система, която се счита за изчезнала през 19-и век, е насочена към държавите от Източна Европа. Не само като евтина работна ръка - трафикът на хора, съвременната форма на робство, е с основна посока изток-запад. 
Това са нео-либералните добродетели, в които ни възпитава Запада - порнография, педерастия, проституция, наркотици; това трябва да са висшите идеали и разбирания за свобода. Привидно, срещу тази аморална култура се изправя ислямската култура, която е символ на религиозен фанатизъм. Ислямът всъщност е изцяло фалшива морална система, която руши човешкия дух и е насочена срещу човешката свобода. 
Някои наричат исляма още военна доктрина - това обаче е погрешно становище; не военна, а сатанинска доктрина. Фанатичният мюсюлманин не излиза очи в очи с врага, а избива невинни и случайни хора, защото щял да ходи в рая. Олигофреничен сатанизъм за духовно и умствено несъстоятелни човекоподобни. Защитниците на исляма ще кажат - ама те истинските мюсюлмани не били фанатици. Каквито и да са, навсякъде, където има мюсюлмански квартал, се разнася воня, вероятно заради извисените им културни навици.
И така, за повечето "цивилизовани хора" сблъсъкът на Запада и исляма е сблъсък на атеистичния прогрес и фанатизма. Всъщност това са две различни прояви на античовешкото и уродливото.

Момиченце на 8 почина по време на първа брачна нощ с 40-годишен

image

Кошмарен инцидент потресе обществото в Йемен, след като 8-годишно момиченце почина по време на първата си брачна нощ с 40-годишния ѝ съпруг, пише AP.

Основната причина за трагичния завършек бил извършеният сексуален контакт, който довел до множество тежки вътрешни кръвоизливи.

По данни на ООН всяко четвърто момиченце в Йемен се омъжва, преди да е навършило 15 години, а за периода между 2011 и 2020 година над 140 милиона невръстни момичета ще си имат съпруг. От тях 50 милиона ще са на 15 години и надолу.

В Йемен липсва закон, който да забранява женитбата между индивиди от мъжки и женски пол, независимо от тяхната възраст.

През 2009 година в страната е приет закон, който забранява сключването на брак, ако единият от двойката не е навършил 17-годишна възраст, но впоследствие той е отменен, заради твърдението, че подобно ограничение несъответства с каноните на исляма.

image

Израел
е една от най-военизираните общества в света, рутинно наемат деца още на 13г. да изпълнят военна служба в разрез с международното право.

image

image
Israel is a War Criminal

Юдеите и Комунистите в НС потриват доволно ръце:
’’Трета Световна Война”!
Започва Войната, започват Земетресенията, чакаме само Радиацията!
Една от причините, поради която Иран все още не е бил атакуван, може да бъде фактът, че придоби от Украйна редица ракети X-55, способни да носят ядрени бойни глави. Едва ли имате представа от ужаса на войната срещу Сирия и Иран разпалвана от империята на Злото САЩ – и как олигархията ще се посере първа най-вероятно.... Някой може ли да погледне към картата на Иран и Сирия и да види къде им са ракетите, накъде са насочени и какъв радиус имат, само така ще ви стане ясно какво ни чака - тотално изтребление! Просто траекториите в Ирански карти показват: Козлодуй, Варна, Анкара и Хасково, Бургас, Одрин, Малко Търново, това са им най-добрите ракетни траектории.... Примерно ако Иран изтрелят ракета с ядрена бойна глава и радарите да я засекът от Турция и да я свалят някъде над Народното Събрание в България да кажем: по време на Заседание! Разтоянието и ситуацията го предполагат - ако изстрелят ракета с ядрена бойна глава - все някъде трябва да падне. Ще бъде най-дългоочакваното и бързо освобождение на България!

image




Гласувай:
10



1. kostas - И в тази връзка да изясним , ДПС антиконституционна партия ли е ?
11.09.2013 16:28
И ако е да, какво правят нейните представители в Българският парламент!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3284963
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930