Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2013 09:52 - Турци, евреи и еничари отново изиграват тълпата !!!!!
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: Коментари: Гласове:
4




Недоволството срещу двукраката депесарска свиня Пеевски бе насочено към клоуна Волен Сидеров, за което той самият се постара. Клоунът го отнася, за да покрие педерите Борисов и Станишев. Ролята на Атака и Волен Сидеров е на буфер, който пренасочва гнева на тълпата. Така, както имаха и задача да приведат национализма до удобна и безопасна за антибългарите форма. Реално турците, евреите и еничарските им подлоги платиха на псевдонационалиста Сидеров да опере пешкира, а те самите отново излизат сухи. 

image
ХОРА БДЕТЕ ... ЮДО-ИСЛЯМИЗЪЗМА НАСТЪПВА !


Изумително е с каква наглост антибългарски убийци се вписват в редовете на протестиращите, без никакъв срам. Става дума не само за отрепките от герб, но и за позабравени от късопаметниците антибългари - например информацията, че Соломон Паси също протестирал заедно със съпругата си? Каква наглост трябва да има това еврейско псе, за да се прави на протестиращ, след като е един от най-фанатичните българомразци?! Но нищо, важното е, че все намират по някой клоун, който да им обере негативите...

image

"Камъни хвърчаха пред централата на "Атака"

"Малко след 22 часа напрежението около мирното шествие на протестиращите ескалира, след като те стигнаха в близост до централата на "Атака" на столичната улица "Врабча". Тя бе обградена от плътен кордон жандармерия. По посока на сградата полетяха пластмасови бутилки, членове и симпатизанти на националистическата партия отвърнаха със същото.

Протестиращите запяха националния химн и пред тв камерите показаха поливинлитрови шишета, пълни с камъчета и пясък, които са летяли към тях откъм централата на националистите. "Турци сте!", крещяха те.

"Волен - курво", ехтеше от редиците на шествието, което на няколко пъти се опита да пробие с щурм кордона на жандармерията.

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров също не остана длъжен и с мегафон надъхваше своите симпатизанти, които развяваха партийните си знамена.

Осем души са ранени при сблъсъците пред централата на ПП "Атака" тази нощ, съобщи БНР. Продължава да е засилено полицейското присъствие пред централата на ПП "Атака" и на бул. "Дондуков".  trud.bg

Очевидно е, че част от задачите на Волен, възложени му от антибългарите герб и бсп, са били да предизвика сблъсъци, които да фокусират недоволството срещу псевдонационалистическата  му партия. Точно така - герб и бсп, само наивници и олигофрени могат да считат, че те са нещо различно по същността си.

Престъпление за смъртно наказание:

"Пеевски получил достъп до най-секретната информация дни преди избора за шеф на ДАНС
Обикновено процедурата отнема поне месец, но в неговия случай са били нужни само две седмици, за да може той да бъде проверен за благонадеждност - вкл. да бъдат проверени сметките му, да се види дали срещу него има проверки от службите и образувани досъдебни производства.Неясно е и на какво основание Пеевски е трябвало да получи достъп до документите с гриф "Строго секретно". При това такъв достъп той е получил на 11 юни, три дни преди да бъде избран от Парламента за шеф на ДАНС.Разкритията с получения достъп развенчават легендата, която БСП и премиерът Пламен Орешарски се опитват да създадат, че освен кандидатурата на Пеевски за председател на ДАНС са обсъждали и други имена, както и че Законът за ДАНС не е изменен специално за него, коментира "Сега".

Абсолютно неясен остава въпросът какво се случва и с разработките срещу Делян Пеевски, за които беше писано в медиите. Според разследване на "Труд" срещу него има две разработки именно в ДАНС, а според източници на "Капитал" по него е работила и ГДБОП. Експерти по сигурността на информацията коментираха, че наличието на подобна информация е основание за отказ на разрешение, пише още "Капитал".

Voisil
bars.ucoz



Гласувай:



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3274055
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031