Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2013 16:28 - БГ Сценарий: Спасяването на редник Цецо !
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 1797 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В ролите: Цветанов, Флоров, прокуратурата и един подслушван народ

image

Главния прокурор Сотир Цацаров обяви официално, че сигнала за незаконните подслушвания е верен. Вече са повдигнати няколко обвинения на директори от СДОТО-МВР, но Цветанов продължава да твърди, че не е отговорен. 

За незаконни подслушвания и опит за заличаване на следи и възпрепядстване на правосъдието

 

Бяха повдигнати и предявени обвинения на Сергей Кацаров, Камен Костов и Цветан Иванов затова, че като директори на СДОТО-МВР не са изпълнили задълженията си по служба, от което са настъпили тежки последици – престъпление по чл. 387, ал. 2, вр. ал. 1 НК. Директорът на СДОТО-МВР Сергей Кацаров е обвинен и за престъпление по чл. 311, ал. 1 НК. Привлечен в качеството му на обвиняем е и Радко Димитров за извършено от него престъпление по чл. 287а, т. 2 НК.
Бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов беше разпитван часове наред в столичното следствие и специализираната прокуратура. След разпита в следствието Цветанов каза, че Станимир Флоров е един достоен българин и достоен служител, с който системата се гордее.

Нашите пари и нашите права

Съвсем ясно е, че е имало незаконно подслушване и проблема не е в това, че ние “лицата” от народа сме престъпници, които се страхуват да обсъждат далаверите си по мобилния. Системното подслушване на бизнесмени,  опозицията, журналисти и граждани е нарушение на конституцията и това действие е финансирано с нашите пари. Нашите 400 млн.лв. са използвани за нарушаването на правата ни. Нашите 70млн. лв. са отишли за закупуването на печално-прославилия се “Цецомобил” – и то не един, а 7 броя.

ЕК праща свои представители у нас, за да проверят случая с незаконното подслушване. Комисията вече се запозна със скандала и ще го разисква. Прокуратурата ясно отсече, че това не е “компромат”, а всеизвестен факт. Въпроса е къде беше главния прокурор през управлението на ГЕРБ? ЕК нахока Цветанов за опитите му да се меси в работата на прокуратурата и директно обяви, че правосъдието в България не е независимо. Това е и проблема.

 

Цветанов няма да се оттегли, защото му е нужен имунитета, който го поставя над закона. И малките деца са наясно, че няма как тези незаконни подслушвания да са били извършвани без неговото знание. Те просто бяха официална политика и част от репресивния апарат, който хора които в нормална страна никога не биха били управляващи политици.

 

60 милионна Франция е наложила лимит на СРС-тата – 6,000. В България не само няма лимит, а са приложени 3-4 пъти повече, от които само 5% са послужили като доказателства в съда.

Спасяването на редник Цецо и  проститутката Темида

Като пирамида обаче лайната се стичат надолу. Цветанов лесно може, а и го прави, да си измие ръцете със служителите. Не, че ако това се е случило под носа му пак не е грандиозен провал, но е по-меко, отколкото да признае директно, че е знаел, камо ли пък да признае, че това просто е било практика наложена от него.

Ева ли бившия шеф на ГДБОП ще влезе в затвора и ще бъде осъден. Нерегламентираните му контакти с наркотрафиканти и оповестената тарифа от 20,000 д.ч. за чадър едва ли биха изненадали някой. Просто както Цветанов ни убеждава – той е достоен служител, той е топ-коп и тн.

 

И хоп – прокуратурата за пореден път  излиза с оправдателна присъда, в държавата, в която Темида не е сляпа. И Цветанов ще се появи и ще каже: Ето, казах ви! Той е много добър служител, той такова, той онакова…

И край със скандала.  Най-вероятно няколкото осъдени директори за незаконното подслушване ще са тези, които ще оберат пешкира. И за да е по-меко за тях предлагам Цветанов да им отпусне 3 от 6-те си апартамента и във всеки по един от тях да излежи присъдата си. Че не знам директор на МВР как би се чувствал сред ласките на озлобените затворници? Ако изобщо се стигне до там.

Борисов не може да се отърве от Цветанов. Все едно Хитлер да се откаже от Химлер. Просто не става, макар и ГЕРБ оттук нататък освен любимата ЕНП да не получава подкрепа от вън. Американците, които силно “побутваха” Борисов също вече оттеглиха подкрепата си.

alterinformation

image



Гласувай:
5



1. olivie - olivie
24.04.2013 18:12
Цецо е пътник, то е ясно. Въпросът е кога ще го разбере с примитивния си мозък, преди да се оттегли. Би му минала еретичната мисъл например да отмъсти, ама... Поредният бушон с уста метър на два.
цитирай
2. kostas - Пътници са тези торби , по снимката личи ......
24.04.2013 18:45
* olivie - olivie
18:12
Цецо е пътник, то е ясно. Въпросът е кога ще го разбере с примитивния си мозък, преди да се оттегли. Би му минала еретичната мисъл например да отмъсти, ама... Поредният бушон с уста метър на два. *
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3285767
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930