Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2013 09:46 - ИЗПЪЛНЯВАТ ЛИ ПОЛИТИЦИТЕ ПЛАН ЗА ЗАЛИЧАВАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ?
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 1978 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Българската нация е най-застаряващата и е първата в списъка на нациите в Европа, които в близко бъдеще са застрашени от изчезване.  България преживява невиждан демографски срив и се стига до там, че според световната банка през 2020г. всеки четвърти гражданин на България ще е циганин. 

Изпълняват ли чужд план българските политици? Според плана Ран-ЪТ българската нация трябва да се стопи. През 1997г. посланика на САЩ в България заявява: “Вие не ни трябвате повече от 4 млн.”

Има ли план за тотално овладяване на България от външни сили? България  се стопява като във военен период. От население близо 9млн. през 1987г. към 2009г. населението на България вече е 7 млн. 

Защо се изредиха толкова правителства от всички големи партии в България и никое от тях не предприе дори и минимални мерки против демографския срив?! Държавата изплаща милиони левове за помощи на многодетните цигански семейства от джоба на данъкоплатците, а отказва да вложи пари за стимулиране на раждаемостта на етническите българи. 

Нужно ли е да се раждат милионо деца, които да живеят в катуни и да препълват домовете за сираци?! Най-малкото това е нехуманно! 

Защо детските помощи не се изплащат само на семействата, които образоват децата си? Защо държавата прави всичко възможно да принуди българите да не правят деца? 

Големия срив започва непосредствено преди демократичните промени. Дали българските политици не изпълняват наръката “вие не ни трябвате повече от 4млн.” ?! Ако го правят умишлено това е най-големия им успех в работата им като държавници. Но дори и да не е умишлено факт е, че това ще се случи съвсем скоро.

image

 

Но това не се случва само в България. Населението на цяла Европа е застаряващо, демографска криза има в почти всички европейски държави.

Всичко това е част от плана на световния елит за намаляване на популацията на Човечеството. На най-високи ръководни постове се назначават хора, които изпълняват този план.

ООН издава меморандуми за регулирането на раждаемостта. Онези, които вярват в тази философия, постоянно говорят за необходимостта от “облекчен достъп” до аборт, контрацепция и другите услуги по “семейното планиране”.

  • България е с най-висока смъртност в ЕС
  • България е 6-тата най-застаряваща страна в света
  •  
  • Милиони Българи са емигрирали в чужбина, търсейки по-добри условия за живот и реализация
alterinformation

image

Човекът,който играеше ролята на американски посланик у нас и за наша радост наскоро ни освободи от присъствието си,все говореше за циганска интеграция и отправяше послания като това,че „циганите са бъдещето на България”.Под неговите думи ясно прозира сценария, който се реализира от началото на този криминален преход,и чиято основна цел е да бъде ликвидиран чисто БЪЛГАРСКИЯ фактор в държавата България.Такъв е планът на “Елита” за нашата страна.Задайте си въпроса кой има интерес да даде превес и властови права на циганите,които живеят на наша територия-защото те не са пълноценни граждани на никоя държава.Кой и защо иска да изведе на предни позиции един неграмотен и с първобитна житейска философия етнос,който е вирус в обществото.Това е едно от оръжията,който използват срещу нас-подмяната на българския с циганския фактор и с това падането на държавата напълно в ръцете на враговете ни.Затова фондациите на Джордж Сорос(чиито проект беше и последното правителство) в България(Отворено общество,Хелзински комитет,всички ромски организации)си позволяват да правят предложения за редакции на учебниците ни,като една от тях например е премахването на “Аз съм българче”.Затова медиите в България услужливо премълчават проблемите с циганската престъпност,които в някои населени места са достигнали до крайност,а полицията не взима никакви мерки,като по този начин създава чувството за безнаказаност у циганите и така с всеки изминат ден те стават все по-нагли.Живеем във време,в което българите с българско самосъзнание са обект на заличаване от страна на една сила,която има други планове за България.Най-голямата ирония във всичко това,е че ние подпомагаме тези процеси като продължаваме да плащаме непосилните сметки за ток,парно,най-различни данъци,такси и задължения,които стават все по-високи и по-високи.И така докато енергията на българите се стопява под ударите на държавата,циганите не плащат за нищо,подаряват им жилища,безчинстват,крадат и убиват,размножават се като плъхове и затова са потупвани по рамото от САЩ,които ги поощряват и насърчават във войната им срещу българите,срещу българските ценности,морала и устоите на тази страна.Ние Българите сме стълба и опорната точка на тази държава и някой(вече знаете кой)иска да унищожи този стълб,прикрит зад маската на “демокрацията”,която се бори за “свободата и правата на човека”.Правителствата,които провеждат този криминален преход,никога не са работили за обединението на нацията и националните ни интереси!Хората,които формираха елита в България са национални предатели-предадоха собствения си народ и Родина.Направиха ни заложници в собствената ни държава!Скоро всичко това ще приключи!България и истинските Българи,никога няма да бъдат смачкани!Скоро отново ще бъдем силни!Защото така ни е писано!Светът не би могъл да съществува без България и Българите!Вярвайте в това и отново ще победим!Всичко е в наши ръце!




Гласувай:
8



1. injir - Kaк ще победим?
20.03.2013 10:03
Kaк ще победим?
цитирай
2. kostas - С ум !
20.03.2013 10:53
* injir - Kaк ще победим?
10:03
Kaк ще победим? *
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3273792
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031