Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2013 09:30 - ПРОСТИТУИРАЩИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ОЧАКВАТ НОВИЯ СИ СВОДНИК
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 1844 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Телевизията на медийните олигарси  Кръстева и Пеевски (който е депутат от ДПС) се “слагаше” на властта в продължение на 3г.

image

Последните покупки на Нова българска медийна група, зад която стои ДПС, са телевизия ТВ7 и вестник “Експрес”. Нова българска медийна група притежава и  “Монитор”, “Телеграф” и “Политика”. Изведнъж тези медии и всички, които услужваха на властта докато ГЕРБ не върнаха властта се събудиха като нейна опозиция.

Интересно защо медии, зад които стои империята на А.Доган се слагаха през цялото управление на ГЕРБ? Интересно дали и твърдението на Борисов от тези дни, че Доган го бил “поръчал” (мутренски термин от речника на Борисов, който трябва да ни заяви, че се е готвило покушение срещу него) не беше поредното им сътрудничество с цел консулидиране на електората на двете партии. 

И ето най-услужливата пчеличка на властта се събужда в опозиция.

Ники Дудука, Люба Кулезич и всички, които услужливо манипулираха обществото в полза на ГЕРБ останаха без работодател. Съответно се и преориентираха, докато чакат новия си сводник, за да продължат да проституират и да получават пари за своята “журналистика”. Изведнъж Люба Кулезич остана без работа и започна да обяснява как не била работила в по-продажна медия, как Борисов пращал СМС-съобщения, с които директно раздавал команди на журналистите. Какво прави почти 4г. обаче докато взимаше пари за “работата” си г-жа Кулезич. За мен тя е нарицателно и събирателен образ на българските медии и журналисти – продажни, услужващи на властта, манипулатори. 

image

Николай Бареков, известен като Ники “Дудука” не веднъж е взимал интервю от Борисов или членове на ГЕРБ, в които не задава въпроси, а ги възхвалява. От време на време задава някой въпрос, който очевидно е предварително съгласуван със “събеседника” и отново е опит за възхваляване. Такива продажници – телевизионери, драскачи и всякакви муцуни от медийния бардак доказаха, че не жандармеристите са против хората, а именно те. Защото медиите са втората власт в една държава и техните всеизвестни манипулаторски подходи определят масовото мнение. 

До последно се мъчеха да противопоставят народа срещу силите на реда, не се получи. И сега обаче продължават с манипулациите си относно протестите. Само, че вече ГЕРБ не са на власт и изведнъж промениха тона си и отношението си. Въпреки, че има въпроси които никога няма да зададат и материали, които никога няма да направят, не защото не могат, а защото не искат. Никога няма да попитат смело какво става с финансиите на държавата, какво остава след ГЕРБ, никога няма да поискат сметка за лъжите на този или онзи продажен политик, защото никой не би противоречал на господаря си. 

image

Днес Бареков твърди, че ТВ7 е “свалила властта” – брутално извъртане на 180 градуса от човек, който вместо микрофон сякаш държеше члена на своя “херкулес” (както беше определил Борисов преди време)

Ето какво казва пък “склонената към проституция” и то принудително Люба Кулезич, която отново се кани да ни “радва” от ефира на медия близка до Пеевски, депутатът от ДПС, който държи и ТВ7:

 ”Не аз преобърнах палачинката. Не мога да я обърна за два часа. Не аз бях човекът в телевизията, който поддържа близки отношения с Бойко Борисов, не аз се радвах на есемесите му, нито пък съм получавала такива”, обясни Люба Кулезич. По думите й в бъдеще тя ще работи “на по-професионално място” и отново в медия, близка до депутата от ДПС  Делян Пеевски.

alterinformation





Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3285693
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930