Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2012 14:01 - НОВИЯТ РЕД НА ИЛЮМИНАТИ-ЕДНО ГИГАНСКО ШОУ
Автор: kostas Категория: Други   
Прочетен: 3715 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image

Красимир Куртев-Алеф

Международен експерт по парапсихология и метафизика.

Езотеричен изследовател. Член на Международната Академия по Българознание, Иновации и Култура-МАБИК.

 

Господин Куртев, напоследък доста се шуми за Илюминати, New Age- Нов светове ред. Бог е Един, създал е човечеството  „По свой образ и подобие”, както е описано в Библията. В същото време е позволил на тъмните сили да ни изкушават, пише –„пазете се от сатаната” и т.н. Според Вас не съществува ли някакъв парадокс в библейски план, има Бог и в същото време, властва друга  сила-Сатаната?

Ще отговоря, като езотерик. Всичко описано в светите писания е една сцена на която всичко се развива в галактически план – Война на световете или сблъсъка във Вселената.   В началото-Сътворението, в Библията-„Битие” са описани нещата са подредени в два етапа:  Създаването от „нищотото” изразено , като материалния пространствено-времеви континуум. Следва така наречената подредба на Земята и звездните системи-планети, и звезди в космоса- „и да бъдат за светила на небесния простор, за да осветляват земята; и стана така.”-Битие 1:15. Както и в /Псалм 32: 6, 9/, който описва структурирането на Вселената.

Тоест  от идеята, от хаоса се поражда ред ?

imageДа приемем  следната хипотеза, примерно: „История на слънчевата система и в частност на Земята  – Слънчевата система в началото е била съставена от Слънцето и две планети, но постепенно се появяват още шест планети. Редът им е бил следният:  Меркурий, Венера, Марс, Земя, Юпитер, Сатурн, Уран и Нептун . Още от самото си зараждане Вселената е изпълнена с живот, съответно живите организми еволюират и се появяват различни цивилизации. Една от тях, която е от същата галактика – Млечния път, е дотам развила се, че завладява сериозна част от нея в период от милиарди години земно време. След като вече имаме наличие на живот по планетите идва ред на интересите, борба за надмощие. Настъпва ерата на рептилска раса/гущерски вид, която  се настанява в Слънчева система. Това води до вече споменатата „война на световете”. Тази война унищожава почти напълно създадения живот в системата. Защо? На Нептун е имало живот и експерименти, на луните на Юпитер са се добивали специфични метали,  заради гравитацията, Земята е била населена с динозаври и други животни, и растения, Марс е била населена с човекоподобни влечуги, имало е живот на Венера, на Меркурий също.”

Войната в библейски план -Ангелите на Архангел Михаил и Архангел Гавриил срещу метежниците, Луцифер и падналите ангели, това ли имате предвид?

imageИменно, тази сцена ще се повтори при сблъсъка на Андромеда и Млечният път. Но да  се върнем в Изначалието. Откровение 12:7-9 ни поднася следното : „И стана война на небето: Михаил и Ангелите му воюваха със змея, а змеят и ангелите му воюваха против тях, но не устояха, и за тях се не намери вече място на небето. И биде свален големият змей, древният змей, наричан дявол и сатана, който мами цялата вселена – свален на земята, а заедно с него бидоха свалени и ангелите му“.

Различните видове, воюват по между си, аз ги класифицирам като разединението на ангелите,  рептилската раса-огнените ангели, взима надмощие, ала среща силен отпор от искрящите ангели, което е описано и в Библията: „От много голямата ти търговия напълниха всичко всред тебе с насилие, и ти съгреши; затова те отхвърлих като скверен от Божия хълм, и те изтребих отсред огнените камъни, херувиме засеняващи!” -Езекил 28:16.

„Вследствие на битката, живота на Марс е унищожен, парче  с огромни размери се удря в Земята и в следствие на удара Марс и Земята сменят местата си. Живота на Земята е унищожен. Според древни апокрифи, след този жесток удар, земната планета се разпръсква, а огромна част от нея в последствие се превръща в Луна. Планетата прави особено отклонение покрай Слънцето и по някакъв „неведом” начин / Божията частица/ остава цяла.”

imageТози галактически катаклизъм свлича рептилите на Земята. Всъщност това са и падналите ангели описани в Окровение 12:4-„ И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята;”.

Свещеното Писание ни разкрива, че по Негова повеля се е образувала и структурирала Вселената: „Чрез словото на Господа са сътворени небесата, … защото Той рече – и всичко стана; Той заповяда – и всичко се яви.” /Псалм 32: 6, 9/.

От тук нататък войната ще продължава не в космичен план, а в земен план. Война за надмощие на падналите ангели-рептили-йлюминати.

Откога и как са се появили на световната сцена така наречените „Илюминати”?

imageИма една много интересна трактовка, която с риск да я повторя, бих желал да я споделя .

„Фараон Сесостри Първи имал син на име Лидий, който учил изкуството на архитектурата и построил много известни сгради. Той станал прочут и много знатни мъже в Египет му плащали да учи техните синове на изкуството на геометрията и архитектурата.

Лидий бил известен и богат и неговото училище се прочуло по цял свят. Той, също така обичал екзотичните животни и използвал своите материални възможности, за да изгради малка зоологическа градина, където прекарвал по-голяма част от времето си в игра с животните. По същото време Лидий открил, че може да предава мислите и чувствата си на някои от животните и по-специално на тигрите, конете и някои по-малки видове.

Той казал на своя слуга Ябер за откритието си и го помолил да изпробва същото и върху него. Експериментът бил проведен и така двамата открили телепатията. Ябер, който учил в училището на Лидий за масонство (в превод масон означава зидар, строител) се заклел да пази това тяхно откритие в строга тайна. Скоро двамата открили, че ако сформират триада, тоест ако обединят мозъците си с още един, то могат да предават мисли на хора, които не са въвлечени физически и ментално в експеримента. Така започнали да посещават храмове, където търсели хора готови да участват в техните тестове. Изкуството на телепатията имало успех до толкова, че богатият Лидий станал още по-богат от преди като печелил от своите клиенти. Пътувайки по света, те разширявали своето братство и паралелно с това работели по мащабни конструкции. Решили да научат на това изкуство всички хора на високи постове. Свещениците и политиците били главните кандидати. В Рим и Гърция обществото имало също голям успех.„

image

Според мен първият основател на илюминатите е император Флавий Валерий Аврелий Константин, познат в римокатолическият свят, като Константин, син на Елена. Той ще постави началото на едно кръвопролитие в името на Христа. Докато не наложи своята воля, че Исус е син божи, Константин не се спира пред нищо. На първият вселенски събор, гласовете Против са били повече от За. Тогава Императорът свиква втори събор, на който забележете, гласувалите против са елеменирани –не присъстват и логично неговото искане се приема с пълно мнозинство. Така се поставя и първото тайно общество. Гласувалите За са обсипани от злато и стават олигарси.

През 1600г., повечето масони започнали да се бунтуват срещу правилата наложени от майсторите по това време. Скоро през 1717г. започва ерата на новото франкмасонство. В своите записки Джон Адамс пише: „През 1701г. 13 масони се събират в дома на един събрат и решават да обединят всички деисти, атеисти и свободомислещи хора, които да освободят света от религията. За създател на този орден бил повикан по-късно Адам Вайсхаупт, който дал името Илюминати – Просветители. Той имал голям успех, тъй-като бил в добри връзки с масоните от Европа. Установил много масонски ложи на стария континент и събрал група от хора, които да преведат масонството в Америка.”

И така сред създадетелите на Илюминати били и най-големите американски политици от основаването на САЩ. Джон Адамс, установил много ложи в Германия и Франция, където Илюминатите трябвало да работят под строга тайна. Така , стъпка по стъпка илюминатите изграждат цяла една мрежа по света.

Каква е връзката Илюминати – New Age? На пръв поглед няма нищо лошо в идеята за обединението на религии, политики, държави, раси, народи, въпреки , че са го извършвали скрито?

image

Има един много добре описан изказ от самият основател на илюминатите – Вайсхаупт:

„Ние бяхме скрити, но това няма да бъде за дълго. Според някои хора ние сме зли?! Да, ние сме зли точно толкова, колкото си мислят. Ние се опитваме да елиминираме всички църкви и всички, които са с промити мозъци. Всички велики хора в историята са били или илюминати, или масони. Никои не са християни или поне почти никои от тях. Ние работим по начин, по който нищо не може да ни спре и скоро човекът ще бъде щастлив и свободен.”

Това вдъхновява последователите и те вече не се сквернят да се крият, а на против, съвсем ясно заявяват своите цели на принципа „Разделяй и владей”. Връзката е една и съща установяване на нов световен ред на Земята под техен диктат. Осъществяване на „баланс” сред човечеството, който да не надхвърля петстотин милиарда жители на планетата ни. За това и са  провежданите в пълна секретност днес аерозолни операции навсякъде по целия свят, чрез които се разпръсват тонове високотоксични и радиоактивни вещества като алуминий, барий, стронций, торий, кадмий, магнезий, титан, цинк и мн. др.

Във филма „С какво ни пръскат от небето?“ Дейн Уигингтън изтъква това факт и специално споменава супертоксичното вещество „Оуриндж“ (Agent Orange), използвано от американските военни по време на войната във Виетнам. Това вещество е било разпръсвано чрез самолети в огромни количества над непроходимите джунгли във Виетнам, за да предизвика изсъхване на дърветата и оголване на джунглите. до ден днешен човечеството, живеещо в териториите, над които са били провеждани тези безчовечни аерозолни операции, страда от генетически увреди и малформации, предаващи се от поколение на поколение. Да вземем например атомните бомби хвърлени над Хирошима и Нагасаки, това е масово убийство с цел завладяване богатствата на Япония и опит за изтребление на хора. Подобни опити ще последват и за в бъдеще.


image

Проектът на НАСА-„Синият Лъч” е бил „предназначен” за 1983 година. Дали е отложен, защо не, авторите на този проект са се нуждаели от по мащабен в лицето на друг нов проект, като този на ЦЕРН за „Божията частица”.  Според мен, той е в действие вече. В своята статия лейтенант полковник Александър заявява: “Ако е възможно да се захранват изкуствени мисли в мултигенетично поле чрез сателит, тогава мисловният контрол /майнд контрол/ върху цялата планета би станал възможен”. Например в Стъпка2 е заложено- цитирам: „Гигантско шоу в пространството с тримерни изображения, оптически холограми и звуци, лазерно прожектиране на множество холографски образи в различни части на света, всяка част получаваща съответния образ съобразно националната и религиозна структура на населението.”

Христо Цанков в своята публикация „Истината за илюминати”, поставя един много автентичен цитат :

“… Самата дума „секретност“ противоречи на свободното и отворено общество! И ние като народ сме по наследство и в исторически план противници на тайните общества, тайните клетви и тайните действия. Защото, срещу нас по целия свят стои еднамонолитнабезскрупулна конспирация,която си служи предимно с прикрити методи, за да разшири сферата си на влияние!… Това е система, мобилизирала огромни човешки и материални ресурси за изграждане на плътна мрежа, високо ефикасна машина, обединяваща военни,дипломатически, разузнавателни, икономически, научни и политически операции!“.

Джон Фицджералд Кенеди – 35-и президент на САЩ

 

Води се явна и тайна война за надмощие в света и огромната пропагандна машина на медиите работи в полза на илюминати.Имат ли обикновените хора някакъв шанс да отделят истината от лъжата, да се ориентират в нещата и да се защитят от рекламния обстрел?

Материализмът е взел връх над хората, всичко се върти в една ос – пари и пак пари. Човечеството вече е обсебено-роботизирано.  Всякакви духовни ценности се разтапят като бучка лед. Световното човечество е под пълен контрол. Масирани рекламни атаки за медикаменти, които не са нищо повече освен зараза, козметика, която ще руши, а не разкрасява, всичко, което може да унищожи по голямата част от обитаващите Земята е подвластно на суетата. В книгата на Еклисиаст е описано:

Тогава разгледах всичките дела, Които бяха извършили ръцете ми, И труда в който бях се трудил; И, ето всичко беше суета и гонене на вятър, И нямаше полза под слънцето. – Еклисиаст 2:11.

 

Каква е крайната цел на Илюминати?

 

Една власт, едно управление, една религия, един закон. Вече е факт за една такава единност – Европейският съюз, едни и същи закони, и правила, едни и същи директиви, една парична единица. Води се война-факт безспорен.

 

Целта-поставяне на колене пред Новият светове ред :

„И позволи му се да даде дишане на зверовия образ, така щото зверовия образ да продума; също и да направи да бъдат избити ония, които не се покланят на зверовия образ.”- Откровение 13:15.

 

 

Г-н Куртев, вярвате ли, че България и българите имат важна роля и голямо изпитание в процеса на духовния напредък на човечеството?

 

imageБългария е едно от най-мощните енергийни полета в света, това я прави мишена за всяка тайна организация. Турсионните полета обаче са толкова силни, че объркват всяка една макар и свръх модерна програма.

Особено планините Родопи и Рила са щит за нашата земя. Седемте рилски езера имат свойството да приемат всяка една енергия, да я абсорбират и съответно да я разграждат.

Това обърква плановете на радетелите за Новият ред. Но слабото място на България е самият български народ, народ подлаган хилядолетия наред на атаки от страна на илюминати.

imageВсеки един от нас българите трябва да промени начина на своето мислене, така само можем да помогнем не само на себе си, а на цялата ни нация.

Вера Кучовска казва мъдри слова в едно свое интервю: ‎”Ти си длъжен да помогнеш, синко, ти си длъжен, от там нататък – небе и природа. Човек може да ти е господар на живота ти, момче, но на волята ти, на чувствата ти – НИКОЙ!”

  

Интервюто взе: Виолета Григорова





Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kostas
Категория: Други
Прочетен: 3284463
Постинги: 1970
Коментари: 3540
Гласове: 5324
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930